در دنیای امروز داشتن موی سر باعث افزایش عزت نفس و اعتماد بنفس افراد می شود بنابراین یکی از روش های زیبایی برای این قسمت کاشت موی سر به روش نیوگرافت است. کاشت مو به روش نیوگرافت یکی از جدیدترین راه ها برای ترمیم و احیای مجدد فولیکول های مو است. اکثر مردان و بیش از نیمی از زنان با افزایش سن دچار ریزش مو می شوند. از طرفی بیماری های مختلفی هم وجود دارند که می توانند منجر به ریزش مو شوند. کاشت مو به روش نیوگرافت بهترین راه برای حل این مشکل است.
کاشت مو به روش نیو گرافت (neo graft) چیست؟
در جواب این سوالتان که می پرسید کاشت مو به روش نیوگرافت (neo graft) چیست باید به شما پاسخ بدهیم که کاشت مو به روش نیوگرافت (neo graft) یک نسخه نیمه خودکار از FUE و یکی از مدرن ترین تکنیک های کاشت مو است. گفته شده که این روش با حذف برخی از خطاهای انسانی مرتبط با جراحی نسبت به سایر تکنیک های FUE موثرتر می باشد. هدف از Neo Graft توزیع مجدد موهای شما به گونه ای است که نتوان گفت شما پیوند مو انجام داده اید. نتایج کاشت مو نیوگرافت دائمی هستند. کاشت موی نیوگرافت بسیار متفاوت از کاشت موی چند دهه پیش است؛ یعنی ایمن تر، موثرتر با بهبودی سریع تر، اما این بدان معنا نیست که این روش برای همه توصیه می شود.
مراحل و نحوه کاشت مو به روش نیوگرافت چگونه است؟
حالا بیایید در مورد مراحل و نحوه کاشت مو به روش نیوگرافت صحبت کنیم. نحوه کاشت مو به روش نیوگرافت به شکل زیر است.
- ابتدا، یک مشاوره با دکتر خود خواهید داشت تا تاریخچه پزشکی شما به طور کامل بررسی شود.
- پزشک برایتان آزمایش هایی را تجویز می کند که باید حتما آنها انجام دهید.
- پس از بررسی آزمایشات اولیه، هنگامی که بیمار معاینه شد، بانک موی مو مناسب برای وی تشخیص داده خواهد شد و پزشک یک طرح درمانی ایده آل بر اساس انتظارات واقع بینانه زیباجویش ایجاد می کند.
- ناحیه ای از پوست سر، با رشد موی سالم، به طول کوتاه تراشیده می شود و برای استفاده برای انتقال موهای سالم به محل گیرنده علامت گذاری خواهد شد.
- بیمار بی حسی موضعی در قسمتی از پوست سر با رشد موهای سالم دریافت می کند که پزشک از آن برای استخراج فولیکول های سالم جهت پیوند استفاده خواهد کرد.
- سپس فولیکول های موی فردی و سالم با استفاده از فرآیند خودکار FUE دستگاه Neo Graft 2.0 با دقت برداشت می شوند.
- پس از برداشت، فولیکول های مو مرتب شده و برای پیوند آماده می شوند.
- مناطقی از پوست سر که موها را دریافت می کنند به صورت آسپتیک تمیز می شوند تا باکتری هایی که می توانند از بقای پیوند جلوگیری کنند، حذف گردند.
- برش های کوچکی در سراسر ناحیه طاسی ایجاد خواهد شد و فولیکول های مو برداشت شده با دقت در داخل این برش ها قرار می گیرند تا جایگزین موهای از دست رفته شوند.
- در این روش شاید صدها یا هزاران فولیکول موی سالم به ناحیه مورد نظر پیوند زده می شوند.
- موهای کاشته شده به زمان نیاز دارند تا با نواحی دریافت کننده سازگار شوند و خود به خود رشد کنند.
مزایای کاشت مو به روش نیوگرافت
کاشت مو به روش نیوگرافت مزایای زیادی دارد؛ به همین دلیل است که اکثر پزشکان ترجیح می دهند که از این روش برای نتیجه گیری بهتر بیماران خود استفاده کنند. حال ممکن است بپرسید که مگر کاشت مو به روش نیوگرافت چه مزایایی دارد. مزایای این نوع کاشت به شرح زیر است.
- سیستم Neo Graft ممکن است تروما و آسیب فولیکول های مو را در مقایسه با جراحی های سنتی FUE و FUT کاهش دهد.
- تصور می شود که کاهش ضربه به فولیکول های مومی تواند باعث بهبودی هر چه سریع تر وضعیت بیمار بعد از عمل شود.
- علاوه بر این، میزان بقای منبع مورد اعتماد از موهای کاشته شده با استفاده از این روش افزایش می یابد.
- این روش کم تهاجمی است.
- به دلیل امنیت بالا و کم تهاجمی بودن این روش برای بیماران عارضه جانبی کمتری ایجاد می شود؛ به خصوص در مقایسه با جراحی FUT که شامل بریدن نواری از پوست سر است.
- روش Neo Graft به هیچ بخیه یا منگنه ای نیاز ندارد و به علت حذف خطای انسانی می تواند به اعصاب یا رگ های خونی آسیب کمتری برساند.
- کاشت مو به روش نیوگرافت سریع تر از FUE است.
- با توجه به Venus Treatments، پیوند Neo Graft معمولا بین 4 تا 10 ساعت طول می کشد؛ برعکس بقیه روش ها که ممکن است تا چند روز به طول بینجامند.
عوارض جانبی بالقوه Neo Graft
به طور کلی همه روش های زیبایی عوارضی دارند و کاشت مو به روش نیوگرافت هم از این قاعده استثنا نیست. در کل تکنیک های سنتی کاشت مو با خطراتی مانند خونریزی و عفونت همراه بودند. ولی از آنجایی که Neo Graft حداقل تهاجمی است، این خطرات به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. با این حال، بیماران باید تمام دستورالعمل های پس از عمل ارائه شده توسط پزشک خود را دنبال کنند تا از بهبودی موفقیت آمیزشات اطمینان حاصل کنند. هدف ما کمک به شما در دستیابی به نتایج دلخواه و در عین حال به حداقل رساندن خطرات احتمالی است که شرح زیر هستند.
- ناراحتی در محل اهدا کننده: پس از عمل، ممکن است در محلی که فولیکول های مو برداشت شده اند، درد ایجاد شود. درد را می توان با داروهای بدون نسخه یا تجویز شده تسکین داد.
- قرمزی و تورم: تجربه التهاب در ناحیه درمان شایع است. اما شما می توانید با صلاحدید پزشک خود محصولاتی را برای کمک به کاهش قرمزی و تورم ایجاد شده مصرف کنید.
- خارش: با بهبود فولیکول های موی پیوند شده، تجربه مقداری خارش طبیعی است.
کاندیدای مناسب برای کاشت مو به روش نیوگرافت
به طور کلی هر کسی کاندیدای مناسب برای کاشت مو به روش نیوگرافت نیست. برای این که ببینید کاندیدای خوبی برای پیوند Neo Graft هستید یا خیر، باید از سلامت کلی خوبی برخوردار باشید تا بتوانید بی حسی موضعی را تحمل کنید. کاندیداهای مناسب برای کاشت مو به روش نیوگرافت در ادامه مورد بررسی قرار گرفته اند.
- کاندیدای مناسب برای کاشت مو به روش نیوگرافت نباید دارای بیماری های قلبی، شرایط خونریزی و شرایط التهابی باشد.
- یک کاندیدای مناسب برای انجام این روش نباید مستعد ابتلا به اسکار کلوئیدی یا هیپرتروفیک باشد.
- اگر ریزش موی شما نتیجه یک بیماری یا دارو باشد، پیوند مو به روش نیوگرافت ممکن است نتواند نتایج دائمی به شما بدهد.
- پیوند Neo Graft را می توان برای هر جنسیتی انجام داد، اما بیشتر برای مردان با الگوی طاسی معمولی مردانه استفاده می شود. برای انجام این روش، باید بتوانید موها را در ناحیه ای که موهایتان نازک شده رشد دهید.
- از آنجایی که این روش گران است، این نوع از کاشت مو معمولاً به هر کسی توصیه نمی شود تا زمانی که سایر راه حل ها و داروها برای بازیابی و حفظ خط مو بدون نتیجه گیری باشند.
آمادگی های لازم برای کاشت مو به روش نیوگرافت
آمادگی های لازم و توجه به مراحل آماده سازی برای کاشت مو به روش نیوگرافت از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. فرآیند آماده سازی قبل از جراحی کاشت مو به روش نیوگرافت برای به حداقل رساندن مشکلات احتمالی بعد از عمل بسیار مهم است. در اینجا به بررسی آمادگی های لازم برای کاشت مو به روش نیوگرافت می پردازیم.
- مشاوره با پزشک: قبل از انجام عمل کاشت مو نیوگرافت، مشورت با پزشک ضروری است. در طی این مشاوره، پزشک شما را در جریان انجام عمل قرار می دهد، مناسب بودن شما را برای این عمل ارزیابی می کند و هرگونه آزمایش لازم را قبل از عمل تعیین خواهد کرد.
- مصرف دارو: مهم است که قبل از جراحی کاشت مو نیوگرافت درباره مصرف دارو با پزشک مشورت کنید. پزشک ارزیابی می کند که آیا داروهایی که فرد پیش از عمل مصرف می کند برای این روش مناسب هستند یا خیر، و در برخی موارد ممکن است دارو را قطع کند.
- انجام آزمایش خون: قبل از جراحی کاشت مو، انجام آزمایش خون برای تعیین وضعیت کلی سلامتیتان الزامی است. این آزمایش ها ارزیابی می کنند که آیا مقادیر خونی فرد در محدوده طبیعی است یا خیر و مناسب بودن آن ها را برای عمل مشخص خواهد کرد.
- رژیم غذایی: داشتن یک رژیم غذایی سالم هم قبل از عمل کاشت مو ضروری است. مصرف کافی پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی به موها کمک می کند تا سالم تر و قوی تر شوند و روند بهبودی پس از جراحی را تسریع کنند.
- قطع مصرف سیگار و الکل: توصیه می شود قبل و بعد از عمل کاشت مو به روش نیوگرافت از استعمال دخانیات و الکل خودداری کنید. استعمال دخانیات و الکل می تواند بر روند بهبودی پس از جراحی تأثیر منفی بگذارند و خطر بروز عفونت را افزایش دهند.
- مراقبت از مو: مراقبت از مو باید قبل از جراحی کاشت مو به دقت مورد توجه قرار گیرد. موها باید به طور مرتب شسته و ماساژ داده شوند تا ریشه های موی سالم رشد کنند. همچنین موها باید بدون شکستن فولیکول های مو شانه شوند.
- برنامه ریزی قبل از عمل: برنامه ریزی برای دوره بعد از عمل قبل از عمل کاشت مو نیز مهم است. ممکن است فرد نیاز به مرخصی از کار یا قطع انجام فعالیت های دیگر را داشته باشد. حتی ممکن است لازم باشد اقداماتی برای مقابله با تورم یا کبودی احتمالی انجام شود.
مراقبت های بعد از کاشت مو به روش نیوگرافت
انجام مراقبت های بعد از کاشت مو به روش نیوگرافت برای چند روز پس از عمل از اهمیت زیادی برخوردار است و تاثیر مستقیمی بر روی نتایج عمل می گذارد. به عنوان مثال پس از عمل کاشت باید مراقب حرکات خود باشید تا در پیوندها اختلال ایجاد نکنید و در عین حال به محل های اهدا کننده اجازه دهید تا بهبودی خود را آغاز نمایید. در اینجا چند پروتکل فوری پس از عمل آورده شده است که به شما پیشنهاد می دهیم آن ها را به دقت انجام دهید.
- از دست زدن، خراشیدن یا مالیدن ناحیه پیوند شده خودداری کنید. در چند روز اول پس از پیوند، پوست سر شما آسیب پذیرترین است. حتی یک خراش به ظاهر بی ضرر میتواند پیوندهای ظریف را از بین ببرد.
- به صورت بخوابید. تورم یک پاسخ طبیعی پس از جراحی است و خوابیدن در وضعیت کمی عمودی به کاهش این عارضه کمک می کند؛ همچنین بهبودی شما را سرعت می بخشد. توصیه می کنیم قبل از انجام عمل، فضای استراحت خود را تنظیم کنید تا از راحت بودن آن مطمئن شوید.
- قبل از آبکشی موهای خود 24 تا 48 صبر کنید. فقط از نوک انگشتان خود و سبک ترین لمس برای تمیز کردن آرام موهای خود استفاده کنید. فشار مستقیم آب می تواند فولیکول های موی تازه کاشته شده را از بین ببرد؛ بنابراین یک فنجان را زیر دوش نگه دارید تا به آرامی آب را روی موهای خود بریزید تا آبکشی کنید. به آرامی موهای خود را لمس کنید تا خشک شوند و از تماس شانه با پوست سر خودداری نمایید.
- از سشوار استفاده نکنید و هیچ محصولی را به مو یا پوست سر خود نزنید.
- دلمه ها را نچینید. هنگامی که پوست سر شما شروع به التیام می کند، پوسته هایی بعد از حدود 48 ساعت روی محل های اهدا کننده و محل پیوند ایجاد می شوند. برداشتن دلمه ها می تواند فولیکول های موی پیوند شده را از بین ببرد یا باعث عفونت شود. برای این کار باید اراده بالایی داشته باشید؛ زیرا پوسته پوسته شدن می تواند باعث خارش شود.
- روتین ورزشی خود را متوقف کنید. فعالیت های شدید باعث تعریق می شوند که خود این موضوع هم خطر عفونت را افزایش می دهد؛ حتی بر روند بهبودی و احتمالاً نتایج شما تأثیر می گذارد.
- از طرفی با ورزش کردن، جریان خون در ناحیه اهدا کننده و کاشته شده افزایش پیدا می کند که خود این مسئله هم می تواند تورم را تشدید کند.
هزینه کاشت مو به روش نیوگرافت چقدر است؟
هزینه کاشت مو به روش نیوگرافت بیشتر و گران تر از بقیه روش هاست؛ دلیل این موضوع هم استفاده از دستگاه نیوگرافت و تجهیزات پیشرفته است. البته عوامل دیگری هم بر روی هزینه های این روش اثر می گذارند که عبارتند از:
- دستمزد پزشک
- تعداد فولیکول های کاشته شده
- هزینه داروهای بی حسی
- هزینه آزمایشات
- محل کلینیک
ماندگاری نتایج کاشت مو نئوگرافت چقدر است؟
ماندگاری کاشت موی نیوگرافت، دائمی است البته کمی طول می کشد تا بتوانید نتایج اصلی این روش را ببینید. از طرفی برای افزایش ماندگاری این روش باید پروتکل های بعد از عمل را با دقت انجام دهید و کمی صبر کنید.