سابسیژن چیست؟
سابسیژن یک روش درمانی برای از بین بردن جای زخم و آکنه است. در این روش درمانی، پزشک متخصص با استفاده از یک وسیله ی تیز و برنده، قسمت آسیب دیده ای را که روی بافت های سالم مجاور نیز اثر می گذارد برداشته و از بین می برد. در نتیجه، تولید کلاژن در محدوده ی مورد نظر چندین برابر شده و به مرور زمان جای زخم از بین می رود و پوست سالم و صاف می شود. از این روش درمانی برای از بین بردن جای جوش، آکنه، زخم، بخیه و... استفاده می شود.
ساب سیژن می تواند در شرایط زیر گزینه ی مناسبی نباشد:
- سابقه ی ابتلا بیماری هیپرتروفیک یا کلوئید
- ابتلا به عفونت فعال باکتریایی یا ویروسی
- در شرایطی که احتمال خونریزی یا اختلالات لخته شدن خون (انعقاد خون) وجود دارد
سابسیژن چگونه و با چه ابزاری انجام می شود؟
در این عمل، با ورود سر سوزن به زیر پوست، بافت هایی که سبب اتصال پوست به بافت های زیر خود شده است را قطع کرده و سبب جوانسازی پوست می شود. در این عمل، اسکار های آکنه، توسط سوزن های مخصوص آزاد و یا برداشته، می شود. در سابسیژن، به دلیل پاره شدن رگ های خونی، امکان جمع شدن خون در ناحیه تحت درمان وجود دارد. این عمل، سبب شکستن بافت های زخم نیز استفاده می شود. این عمل، در گذشته، توسط سر سوزن های معمولی مانند سر سوزن سرنگ و یا تیغ های معمولی انجام میشد.
امروزه، با پیشرفت تکنولوژی در زمینه های پزشکی، سابسیژن توسط ابزاری خاص، به نام سابسیژکتور و یا سوزن های نوکور انجام می شود. این ابزار، نوکی تیز دارد و شکل ظاهری آن، مانند سوزن است. از مزیت های سابسیژکتور، میتوان به کاهش ریسک آسیب به عروق، اعصاب و رگ های خونی اشاره کرد. درد استفاده از سابسیژکتور نسبت به سوزن های قدیمی کمتر است زیرا این سوزن ها، تنها از یک نقطه وارد پوست شده و کل محل تحت درمان خود را، آزاد می کنند. نوک این سوزن ها نسبت به سوزن های قدیمی، تیز تر و برنده تر است.
مراحل انجام سابسیژن پوست چگونه است؟
این عمل زیبایی، در 4 مرحله صورت می گیرد. در مرحله اول، پوست باید به طور کامل پاک شده و آماده ی عمل شود. در این مرحله جای زخم های مورد نظر بیمار با استفاده از یک قلم مخصوص، به صورت دقیق مشخص میشود. پس از مشخص شدن زخم های بیمار، بی حسی موضعی به پوست بیمار تزریق می شوند. در مرحله دوم سوزن های مخصوص وارد پوست میشود. این سوزن ها نسبت به پوست بیمار و نوع زخم بیمار متفاوت است. وارد کردن سوزن اشتباه به پوست بیمار سبب ایجاد مشکلات پوستی میشود.
پس از انتخاب سوزن مخصوص، مرحله سوم یعنی انجام عمل صورت می گیرد. در این از عمل سابسیژن، مرحله سوزن به آرامی وارد لایه های پوست شده و اتصال بین بافت های آسیب دیده و سالم را قطع میکند. بعد از انجام عمل در مرحله چهارم، تمیز کردن جای زخم توسط پزشک صورت میگیرد. در این مرحله پزشک، از طریق فشار دادن جای زخم خون باقی مانده از زیر پوست را خارج می کند و برای جلوگیری از عفونتی شدن پوست بیمار، بعد از عمل کرم آنتی بیوتیک برای بیمار تجویز می نماید. اختلال در هر یک از مراحل این عمل، میتواند مشکلات پوستی فراوانی را برای بیمار ایجاد کند.
توصیه میشود بعد از عمل، اگر قصد قرار گیری در زیر تابش مستقیم نور خورشید را دارید، با پزشک خود مشورت بفرمایید.
سابسیژن به عنوان یک عمل زیبایی مراحل مختلفی دارد که آن ها را بررسی می کنیم.
- مرحله اول: در مرحله ی اول پوست کاملا تمیز و آماده می شود و سپس با استفاده از یک قلم جای زخم هایی که باید سابسیژن روی آن ها انجام شود مشخص می شود.
- مرحله دوم: در مرحله ی بی حسی موضعی تزریق می شود تا در فرایند عمل درد نداشته باشید.
- مرحله ی سوم: در مرحله ی بعدی دستگاه ساب سیژن متناسب با پوست شما انتخاب می شود.
- مرحله چهارم: در این مرحله عمل شروع می شود و سوزن ها به آرامی وارد قسمتهای عمیق پوست می شوند تا بافت های آسیب دیده را قطع کنند.
- مرحله پنجم: در مرحله ی آخر نیز نوبت به پاک سازی و تمیز کردن پوست است. در این مرحله پزشک با فشار دادن جای زخم ها خون های اضافی و باقی مانده زیر پوست را خارج کرده تا از بروز خونریزی پیشگیری کند. همچنین برای عفونی نشدن جای زخم، کرم های آنتی بیوتیک تجویز می شود که استفاده مدام آن ها ضروری است.
کاربرد سابسیژن چیست؟
کاربرد سابسیژن این است که در این روش نیمه درمانی، مشکلات زیر پوستی بیمار رفع می شود. کاربرد اصلی این عمل برای رفع اسکار آکنه، زخم های عمیق، سالک، خط اخم و خنده و چروک های عمیق پوستی است.
در این روش، با توجه به میزان بیماری و نوع مشکل پوستی بیمار، مشکلات بیمار به روش های میکرونیدلینگ و روش های لیزری به صورت ترکیبی، رفع می شود. در این روش، با آزاد کردن بافت های هم بند پوستی، بافت پوست آزاد شده و فرآیند جوانسازی پوست تسریع پیدا میکند و آسیب های پوستی، کاهش پیدا میکند.
این عمل را میتوان یکی از مدرن ترین و کم خطرترین راه های درمان مشکلات پوستی دانست. از روش سابسیژن میتوان در درمان جاش جوش نیز استفاده کرد که برای رفع این مشکل پوستی، بسیار مفید است. این روش، معمولا در کلینیک ها، بیمارستان ها و مطب های زیر نظر پزشک متخصص پوست، مو و زیبایی انجام می گردد.
امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی روش های مختلفی برای از بین بردن مشکلات پوستی وجود دارد. برای هر کدام از مشکلات پوستی روش های تخصصی به کار گرفته می شود که یکی از آن ها سابسیژن است. سابسیژن به برطرف شدن جای زخم و آکنه کمک می کند.
سابسیژن پیشانی
پیشانی یکی از مناطق صورت ماست که بیشتر از سایر نقاط مستعد بروز چین و چروک است. از آن جایی که بسیاری از حالات چهره با استفاده از عضلات پیشانی نشان داده می شود به مرور زمان باعث ایجاد خط و خطوط هایی در آن می شود. یکی از روش هایی که به وسیله ی آن می توان این خطوط را رفع کرد استفاده از روش درمانی سابسیژن پیشانی است. فرایند انجام سابسیژن برای پیشانی مانند سایر نقاط بدن است و تفاوت چندانی ندارد.
سابسیژن برای جای بخیه
بسیاری افراد به دلیل حوادثی که برایشان رخ داده است مجبور به بخیه زدن نقطه ای از پوست شده اند. با گذشت زمان ممکن است جای این بخیه برای آن ها آزاردهنده باشد. با استفاده از عمل سابسیژن برای جای بخیه می توان این عارضه را درمان کرد.
با استفاده از روش سابسیژن، لایه ی بافت سطحی پوست با استفاده از یک سوزن ریز یا سیم، به دقت و تبحر از بافت های عمیق تر جدا می شود، سپس جریان خون در زیر اسکار تقویت شده و در نهایت منجر به تحریک و تولید کلاژن می شود. پس از آن جای بخیه به مرور بهبود یافته و پوست صاف می شود.
سابسیژن لایه سطحی
همان طور که اشاره کردیم در تکنیک سابسیژن همه مسئولیت ها بر دوش یک سوزن ظریف و نازک است. این سوزن توسط دکتر وارد پوست می شود و تا عمق مورد نیاز پیش می رود که بتواند بنیاد اسکار موجود بر روی سطح پوست را از هم متلاشی کند. در سابسیژن سطحی این سوزن 25 گیج است و می تواند چند میلی متر در پوست نفوذ کند. این سطح از سابسیژن برای آثار زخم های سطحی کفایت می کند.
سابسیژن لایه میانی
در سطح میانی سابسیژن سوزن طول بیشتری دارد و می تواند بیشتر از سوزن لایه سطحی به پوست نفوذ کند. برخی از جوش ها و یا زخم ها ژرفای عمیق تری بر روی پوست دارند، به طوری که با کمی دقت به راحتی مشخص می شوند. این نوع از اسکارها کاندیدای مناسبی برای سابسیژن لایه میانی هستند. پزشک حرفه ای منتخب شما با تسلطی که بر سابسیژن دارد می تواند حتی اسکارهای نسبتا عمیق را نیز با استفاده از یک سوزن نازک در هم بشکند. بدین ترتیب پوست شما بعد از مدتی زیر و رو می شود و نتیجه سابسیژن را بر روی اسکارهای متوسط خواهید دید.
سابسیژن لایه عمیق
و اما نوبتی هم که باشد، نوبت یک خبر خوب است. اگر احساس می کنید اسکارها تا جایی پیش رفته اند که پوست شما دیگر توانایی بازگشتن به جای خود را ندارد، سابسیژن را دست کم گرفته اید. چون این تکنیک در سطح عمیق خود همان راه چاره ای است که نمی دانستید وجود دارد، اما به طور ناخودآگاه دنبالش می گشتید. سابسیژن لایه عمیق با یک آنژیوکت بلند و نازک انجام می گیرد. این آنژیوکت می تواند مسیر طولانی تری را در پوست پیش برود و پوست را از عمق بافتی که به آن چسبیده است آزاد کند. حتی نام این آنژیوکت بر اساس تاثیر شگفت انگیزش بر روی پوست انتخاب شده است و به آن آزاد کننده می گویند. یعنی این آنژیوکت به عمق پوست می رود و سلول های سالم را از چنگ بافت تخریب گر اسکار خارج می کند.
سابسیژن و تزریق ژل
اگر پزشک متوجه شود که سابسیژن برای از بین بردن اسکارهای پوست شما کافی نیست، جوابتان نمی کند. چون تکنیک های متعددی که در زمینه زیبایی و جوان سازی پوست وجود دارند اگرچه گاهی نمی توانند به تنهایی راه درمان باشند، اما با ترکیب با یک دیگر قدرت بیشتری دارند. یک مکمل عالی برای تکنیک سابسیژن تزریق ژل است. ژل هم به عنوان یک فیلر محبوب تاثیری بسیار عالی بر روی پوست میگذارد و کاربردهای زیادی دارد.
پزشک بعد از این که تاثیر سابسیژن را ارزیابی کرد، تصمیم می گیرد از چه مقدار ژل برای پر کردن عمق باقی مانده اسکارها استفاده کند. به عبارتی بعد از این که پزشک به طور دستی پوست را از حالت چسبنده خودش به لایه های زیرین بیرون آورد و آن را جدا کرد، فیلر یا ژل را به زیر همان ناحیه تزریق می کند که پوست رهاشده بتواند سر جای خودش بماند و به ژل تکیه کند. ژل مورد استفاده در این روش کاملا با بدن سازگار است و مثل سابسیژن رفتار ملایمی با پوست دارد. وقتی این دو روش دست در دست هم اقدام به مقابله با اسکارها می کنند، عمیق ترین فرورفتگی ها نیز نمی توانند بر روی پوست جایی داشته باشند.
سابسیژن با اندولیفت
اگر فقط کمی درباره تکینک های جوان سازی پرس و جو کرده باشید، به احتمال زیاد از اندولیفت چیزهایی شنیده اید. این تکنیک هم در میان خانواده بزرگ تکینک های جوان سازی پوست قرار می گیرد که با عملکردی عالی به عنوان یک روش بر پایه لیزر شهرت و طرفداران زیادی را پیدا کرده است. سابسیژن با اندولیفت اثر شگفت انگیزی بر روی اسکارهای پوست دارد و می تواند عمیق ترین آن ها را هم از بین ببرد. البته قبل از تصمیم گیری برای بهره مندی از مزایای این روش باید با یک پزشک متخصص مشورت کنید که در یک کلینیک مجهز مشغول به فعالیت است.
در سابسیژن با اندولیفت از یک کانولای نازک استفاده می شود، پس باز هم خبری از جراحت نیست. علاوه بر آن با استفاده از این تکنیک اشعه های لیزری مبتنی بر مادون قرمز با طول موج مناسب به پوست نفوذ می کنند. همین پرتوها می توانند اثر سابسیژن را دو چندان کنند و نه تنها اتصال بین بافت ناهنجار و بافت سالم پوست را از بین ببرند، بلکه با تحریک سلول ها کلاژن سازی را در عمیق ترین لایه پوست به راه بیاندازند و جوانی را به آن بازگردانند. مراحل سابسیژن با اندولیفت بدین شرح هستند:
- در وهله اول باید به یک کلینیک معتبر مراجعه کنید که پزشکان و مشاوران پوست زبده ای در آنجا حضور دارند.
- پزشک پوست شما را بررسی می کند و تصمیم می گیرد که می تواند از کدام سطح سابسیژن استفاده کند و آیا نیاز است که با روش اندولیفت این کار را انجام دهد یا خیر.
- شما تمام سوابق دارویی و بیماری خودتان را با پزشک در میان می گذارید. چون اندولیفت یک تکنیک مبتنی بر لیزر است و استفاده از آن برای همه افراد توصیه شده نیست.
- اگر شما واجد شرایط سابسیژن با اندولیفت بودید، پزشک برایتان جلسه ای را ترتیب می دهد که از مزایای این تکنیک بهره مند شوید.
- در ابتدای جلسه پزشک پوست شما را با بی حسی موضعی آماده می کند. این بی حسی برای این است که در طول جلسه دردی را احساس نکنید.
- سپس حفره ای کوچک بر روی اسکار یا نواحی اطراف آن ایجاد می شود. این حفره برای این است که راه از بین بردن اسکار را برای پزشک باز کند و جراحت عمیقی ایجاد نمی کند.
از طریق حفره، کانولای مخصوص اندولیفت وارد پوست می شود. این مرحله باید با احتیاط انجام شود و دقت پزشک را می طلبد. - دستگاه اندولیفت از طریق کانولای نازک در پوست پرتوافکنی خودش را شروع می کند. این پرتوها وارد پوست می شوند و در عمق آن نفوذ می کنند.
- بعد از انتشار اشعه در پوست، مرحله اصلی سابسیژن با اندولیفت شروع می شود. در این مرحله پوست از اسکار رها شده و سر جای خودش بر می گردد.
- حرارت اشعه لیزر سلول ها را به جنب و جوش وادار می کند. در نتیجه این تحریک، پوست به طور طبیعی بازسازی می شود و بعد از مدتی کوتاه شاهد یکپارچگی سطح آن خواهید بود.
روش درمانی subcision برای چه افرادی مناسب است؟
این عمل، روشی موثر برای رفع دائمی جای جوش ، آکنه های پوستی، چین و چروك های عمیق، لک های ناشی از آفتاب و مشکلات پوستی فرو رفته است. انجام عمل سابسیژن برای افرادی که به بیماری های قلبی مبتلا هستند، مناسب نیست.
افرادی که دارای بیماری های عفونی و یا ویروسی پوستی هستند، بهتر است این عمل را انجام ندهند زیرا مشکلات آنها با این عمل، قابل درمان نیست. اگر فرد بیمار قصد عمل سابسیژن را دارد و از بیماری های ویروسی خاص، مانند ایدز و هپاتیت بهره میبرد و یا بیمار باردار و در پروسه شیردهی است، توصیه می شود که به پزشک خود اطلاع دهد.
این عمل برای رفع جای جوش ها، آکنه های پوستی و زخم های پوستی مفید است. بهتر از این عمل در سنین جوانی، یعنی در محدوده سنی ۲۰ الی ۳۰ سالگی انجام شود. ا تا صورت بتواند جوانسازی خود را به بهترین نحو انجام دهد. انجام این عمل در سنین بالا مشکلی ندارد اما در جوانسازی پوست شاید بیمار با مشکلاتی رو به رو شود. اگر بیمار مبتلا به اختلالات در انعقاد خون است و یا داروهایی که سبب تاثیر بر روند انتقال طبیعی خون میشود، استفاده می کند، توصیه می شود که با پزشک خود مشاوره بفرماید.
این عمل عمل آسانی است اما لازم به ذکر است مواردی را باید بیمار و پزشک در نظر بگیرند تا عمل با کمتری مشکلات انجام شود.
اقدامات قبل از سابسیژن
هر عمل زیبایی نیاز به اقداماتی دارد که رعایت آن ها به موفقیت عمل و بهبود آن کمک زیادی می کند. بهتر است با اقدامات قبل از سابسیژن آشنایی کامل داشته باشید.
- پیش از انجام سابسیژن باید پوست از هر گونه مواد آرایشی و بهداشتی پاک شده باشد.
- در صورت مصرف مشروبات الکلی، مواد مخدر باید به پزشک اطلاع داده شود.
- در صورت ابتلا به بیماری های خاص و زمینه ای باید پزشک در جریان قرار بگیرد.
- در صورت بارداری و یا شیردهی باید پزشک مطلع باشد.
- یک شب قبل از ساب سیژن از حمام کردن خودداری شود.
- اگر وارفارین، هپارین و آسپرین مصرف می شود با مشورت پزشک از ۳ روز قبل دارو را قطع شود.
مدت زمان اثر سابسیژن چقدر است؟
مدت زمان درمانی این عمل، بستگی به فاکتور هایی دارد که سبب افزایش و یا کاهش مدت زمان درمانی می شود. یکی از فاکتور ها، میزان ناحیه تحت درمان است. ناحیه تحت درمان اگر کوچکتر باشد، مدت زمانی درمانی کمتر است. سن بیمار، یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار بر مدت زمان درمانی است. اگر بیمار در دوران جوانی باشد، نسبت به افراد میانسال و بزرگسال، مدت زمان درمانی کمتری را سپری می کند. تعداد جلسات این عمل، معمولا 2 الی 3 جلسه است.
بعد از عمل، توصیه می شود بیمار 3 الی 4 روز تحت استراحت قرار گیرد. مدت زمان درمانی عمل سابسیژن نسبت به سایر عمل های زیبایی، کمتر است. توصیه می شود در مدت زمان درمانی، به توصیه های پزشک خود گوش دهید تا بهترین نتیجه را از این عمل، بگیرید.
انواع روش های سابسیژن پوست و تفاوت آنها
این عمل یکی از عمل های زیبایی است که سبب جوان سازی پوست می شود. این عمل در روش های اصلی و اولیه خود، از سوزن های تحت جلدی اریب با سایزهای ۲۵ تا ۲۷ بهره برده است. پس از گذشت مدت ها از معرفی این عمل به دنیای پزشکی و پیشرفت روز افزون تکنولوژی در زمینه های مختلف، این عمل نیز پیشرفت های چشمگیری را داشت و همین امر سبب به روز شدن تکنیک ها و روش ها در این عمل شد. امروزه برای انجام این عمل از سوزن های نوکور استفاده میشود.
استفاده از سوزن های نوکور معایب زیادی دارد ولی سابسیژن با استفاده از کانولا معایب کمتری را بهره برده است. سوزن های نوکور بسیار تیز و بنده است و سبب آزادسازی پوست در کمترین زمان می شوند. استفاده از سوزن های نوکور برای این عمل، به دلیل ایجاد سوراخ در ناحیه تحت درمان، سبب خونریزی و یا تورم می شوند. در روش استفاده از کانولا برای انجام این عمل، خونریزی و تورم به دلیل سوراخ کردن تنها یک منطقه در ناحیه تحت درمان، خونریزی و تورم کمتر است. عمل سابسیژن، معمولا در مطب های پزشکان متخصص پوست، مو و زیبایی انجام می گیرد.
استفاده از سوزن نوکور
سوزن نوکور، یکی از ابزارهای عمل سابسیژن است. این سوزن تیز و بسیار برنده است و کاربرد اصلی این سوزن، برای آزادسازی بافت های پوست و بافت های زیرین پوست است. این سوزن از کنار ناحیه درمان، وارد پوست شده و چسبندگی بین پوست و ناحیه زیرین خود را از بین می برد. از معایب سابسیژن با استفاده از سوزن نوکور می توان به درد زیاد آن برای بیمار اشاره کرد که لازم است قبل از عمل، در ناحیه تحت درمان بی حسی موضعی تزریق شود. سوراخ کردن های متعدد پوست توسط سوزن های نوکور سبب جا گذاشتن سوراخ های ریز بر روی ناحیه تحت درمان می شود که معمولاً ظاهر خوشایندی ندارد.
استفاده از این سوزن ها در مواردی سبب خونریزی و ایجاد کبودی و یا تورم می شود لازم است در این موارد، بیمار چند روزی را در منزل استراحت کند تا عوارض بعد از عمل آن، رفع شود. در صورت خونریزی در ناحیه تحت درمان توسط سوزن های نوکور، پزشک بعد از عمل برای بیمار کرم های آنتی بیوتیک تجویز می فرمایند تا پوست ناحیه درمان عفونتی نشود.
استفاده از کانولا
در عمل سابسیژن با کانولا به جای سوراخ کردن های متعدد توسط سوزن نوکور بر روی ناحیه تحت درمان، تنها از یک سوراخ ایجاد شده و سوزن وارد زیر پوست می شود و کل ناحیه زیر پوست را تحت درمان قرار می دهد. این سوراخ معمولاً اغلب کنار گوشت و یا داخل موهای خط ریش و ایجاد می شود. در این عمل با کانولا پاره کردن بافت های زیر پوستی طی مدت کوتاهی انجام می دهند و این روش مدرن ترین روش عمل سابسیژن است. آنفیلتراسیون موجود در مایع لابلای بافت های پوست، سبب آسانی کار در این عمل با کانولا می شود که همین امر باعث بی خطر شدن آن از نظر آسیب به اعصاب و رگ ها میشود.
سوزن های استفاده شده در روش کانولا برخلاف سوزن نوکور کمی کندتر است. سابسیژن با کانولا، روشی ساده و بی خطر است که سبب آزاد کردن بافت های سفت در زیر پوست توسط سوزن می شود. این عمل با کانولا برای جای جوش های عمیق مفید است. از مزایای مهم این عمل میتوان به نتایج درمانی عالی و سهولت در انجام عمل اشاره کرد. این عمل با کانولا خونریزی و کبودی بسیار کمی دارد و مدت زمان استراحت بیمار ۲ الی ۳ روز است. استفاده از کانولا یکی از مدرن ترین روشهای جوانسازی پوست است که نسبت به لیزر درمانی فواید بسیار بالایی دارد.
مقایسه روش های استفاده از سوزن نوکور و کانولا
سوزن های استفاده شده در عمل سابسیژن با کانولا، تیغی کند دارد اما در سوزن های نوکور ، سرسوزن ها تیز و بسیار برنده هستند. تعداد سوراخ های ایجاد شده در ناحیه تحت درمان با استفاده از روش سوزن های نوکور نسبت به این عمل با کانولا بیشتر است و همین امر سبب خونریزی بیشتر در بیمار میشود. ایجاد کردن سوراخ های متعدد برای عمل با سوزن های نوکور، سبب خونریزی و یا تورم می شود و در مواردی سبب ایجاد سوراخ های ریز بر روی پوست صورت میشود. در روش کانولا، تنها یک سوراخ در کنار گوش و یا زیر ریش ایجاد می شود و از طریق همان سوراخ سوزن وارد شده و این عمل انجام می گیرد.
این عمل با کانولا نسبت به استفاده از سوزن های نوکور، مدرن تر است و همین امر سبب شده است که در سابسیژن با کانولا نتایج بهتری برای بیمار رقم بخورد. مدت زمان نقاهت بیمار در روش کانولا نسبت به استفاده از سوزن نوکور کمتر است و بیمار دچار عوارض کمتری از این عمل می شود. به طور معمول این عمل با کانولا نسبت به این عمل با استفاده از سوزن های نوکور بهتر است عمل سابسیژن با کانولا و یا با استفاده از سوزن های نوکور، در مطب های پزشکان متخصص پوست، مو و زیبایی انجام می گیرد.
عوارض سابسیژن پوست
از عوارض سابسیژن پوست می توان به تورم خون های لخته شده در بافت های پوست اشاره کرد. افرادی که دچار اختلالات خونی هستند نمی توانند از این عمل برای از بین بردن جای جوش های خود استفاده کنند زیرا در زمان عمل، ممکن است دچار خونریزی شده و زمان درمان آنها افزایش یابد. پس از عمل ممکن است در فرد بیمار احساس درد و حساسیت در نواحی تحت درمان مشاهده شود. عفونت هایی که معمولاً به شکل جوش بر روی پوست ظاهر می شود از دیگر عوارض سابسیژن است.
در مواردی مشاهده می شود که این عمل، سبب آسیب رسیدن به اعصاب و یا رگ های خونی می شود که همین امر سبب ایجاد زخم در ناحیه تحت درمان می شود. یکی دیگر از معایب این عمل تجمع موقت رنگدانه ها در بافت های پوست پس از التهاب بعد از عمل است.پوست ناحیه تحت درمان، بعد از عمل، حساس میشود و لازم است مورد مراقبت های مخصوص پوستی قرار گیرد.
موارد منع سابسیژن
شما کاندیدای مناسبی برای سابسیژن نخواهید بود اگر:
- سن شما بالاست و احتمال ترمیم شدن پوستتان با سابسیژن پایین است.
- پوست شما هنوز هم با جوش و آکنه درگیر است و با دارویی مثل رتینوئیک اسید تحت درمان هستید.
- بیماری های مربوط به عفونت ها و التهابات پوستی دارید.
- بیماری های مربوط به خون دارید و باید از داروهای خاصی مثل آسپرین استفاده کنید.
- اسکار شما از نوع کلوئید است و به شکل یک گوشت اضافه صورتی، قرمز یا قهوه ای دیده می شود.
- باید در کنار سابسیژن از فیلر و ژل هم برای درمان اسکار شما استفاده شود، اما این گونه مواد با پوست و بدن شما سازگار نیستند.
- اسکارها عمیق بودند و نیاز به اندولیفت داشتید، اما پوست و بدن شما سابقه حساسیت نسبت به لیزر داشته است. و به طور کلی پزشک این روش را برای شما تایید نکرده است.
در ادامه عوارض سابسیژن را بررسی می کنیم که ممکن است به علت نامناسب بودن این تکنیک برای پوست فرد زیباجو بروز کنند. البته معمولا چنین عوارضی بعد از چند روز درمان می شوند و جای نگرانی ندارند.
کبودی بعد از سابسیژن
ممکن است یکی از عارضه های سابسیژن به شکل کبودی و تغییر رنگ پوست بروز کند. البته چنین عارضه ای معمولا طبیعی است و به این خاطر بروز می کند که ورود سوزن یا آنژیوکت به پوست، با رگ های ریز زیر پوستی برخورد دارد. به همین دلیل است که این رگ ها دچار پارگی می شوند و خون مردگی و کبودی را در سطح پوست نمایان می کنند. اما جای نگرانی نیست، چون این کبودی برای اغلب افراد به طور میانگین بعد از ده روز و حداکثر تا پس از دوران نقاهت سابسیژن خود به خود از بین می رود.
ورم صورت بعد از سابسیژن
یکی دیگر از عوارض سابسیژن تورم است. این تورم به این دلیل ایجاد می شود که سیستم ایمنی بدن نسبت به ورود یک جسم خارجی به پوست واکنش نشان می دهد. این واکنش طبیعی است و به بدن کمک می کند که در مقابل آسیب های احتمالی مقابله کند. بدیهی است که پوست تا چند روز بعد از سابسیژن ورم کند، مخصوصا اگر برای اولین بار این تکنیک را امتحان کرده باشید. این تورم بعد از چند روز درمان می شود، البته اگر احساس کردید که در حال شدیدتر شدن است باید با پزشک تان مشورت کنید.
مراقبت از پوست ممکن است که تورم را کاهش دهد و مانع از تشدید آن شود. بهتر است که سرتان را در هر حالتی بالا نگه دارید و حین استراحت صورتتان را در بالش فرو نبرید. اگر پزشک برای شما دارویی تجویز کرده است حتما آن را به طور منظم و سر ساعت مصرف کنید که در زمان کوتاه تری به نتیجه دلخواه برسید. علاوه بر این هیچ دارویی را خودسرانه مصرف نکنید، چون ممکن است نه تنها تاثیری بر تورم نداشته باشد بلکه به بدن شما آسیب بزند.
گوشت اضافه بعد از سابسیژن
همان طور که قبلا اشاره کردیم، سابسیژن برای برخی از افراد توصیه نمی شود، مخصوصا دسته ای که اسکارهای کلوئیدی دارند. اسکارهای کلوئیدی یا هایپرتروفیک به شکل توده هایی ضخیم بر روی پوست پدیدار می شوند. برخلاف اسکارهای معمول، این نوع از اسکارها برجسته هستند و نه فرو رفته. این اسکارها به رنگ های متفاوتی نسبت به پوست شکل می گیرند و اغلب قابل لمس هستند.
این نوع از اسکار می تواند بعد از سابسیژن نیز بر روی پوست ایجاد شود. زمانی که پوست فرد مستعد اسکار هایپرتروفیک باشد، ممکن است با تحریک شدن توسط سوزن مورد استفاده در سابسیژن زمینه بروز کردن این عارضه را فراهم کند. به همین دلیل است که این تکنیک برای افرادی که با بیماری کلوئید یا همان اسکار هایپرتروفیک درگیر هستند توصیه نمی شود. این نوع از اسکارها درمان مخصوص به خودشان را دارند و سابسیژن فایده ای برای آنها ندارد. لیزر، برخی از محصولات مثل کرم ها، تزریق ماده استروئید و... راه کارهایی هستند که برای درمان این نوع از اسکار پیشنهاد شده اند.
مراقبت های قبل از سابسیژن صورت
قبل از عمل، لازم است که با یک متخصص پوست، مو و زیبایی مشورت کنید و نوع پوست خود را مشخص بفرمایید. روز قبل از سابسیژن، استحمام کنید و پوست را پاکسازی بفرمایید.اگر استعمال دخانیات دارید و یا مواد مخدری را مصرف می کنید، با پزشک خود این موضوع را در میان بگذارد. افرادی که سابقه آلرژی ویا حساسیت را دارند، لازم است قبل از عمل با پزشک خود مشورت کنند. قبل از عمل، صورت خود را از هرگونه مواد آرایشی و بهداشتی بزدایید. توصیه می شود برای بهتر دیدن حاصل نتیجه، از صورت خود قبل از عمل، تصویربرداری بفرمایید. اگر بیمار، از دارو های خاص استفاده میکند و یا بیمار، مادر باردار و یا شیر ده است، لازم است با پزشک خود برای این عمل، مشورت بفرماید.
مراقبت های بعد از سابسیژن
بعد از عمل، لازم که بیمار، تا دو روز فعالیت های بدنی شدید نداشته باشد. حداقل تا 4 ساعت بعد از عمل سابسیژن، صورت شسته و یا مواد آرایشی به صورت، اضافه نشود. توصیه می شود که ناحیه ی تحت درمان بعد از عمل، تحت تابش نور مستقیم خورشید قرار نگیرد. اگر صورت بیمار، تورم و یا التهاب داشت، بیمار میتواند از کمپرس یخ استفاده بفرماید تا تورم و التهاب کاهش پیدا کند. برای جلوگیری از خونریزی، دارو های ضد التهاب توسط پزشک تجویز می شود.
ناحیه تحت درمان، ممکن است در معرض بیماری های عفونتی قرار گیرد که در این موارد، پزشک کرم های آنتی بیوتیک را برای بیمار تجویز می کند. اگر قصد شست و شوی صورت خود را در روز های اول بعد از عمل دارید، توصیه می شود که با پزشک خود در این باره مشورت بفرمایید.
بیمار باید به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت سعی کند که ۲ سوراخ ایجاد شده در طرفین صورت با آب تماس پیدا نکند. روی زخم ها پماد آنتی بیوتیک مالیده شود.
مصرف کرم ترمیم کننده بعد از سابسیژن
یکی از مواردی که در دستورالعمل مراقبت های پوستی قرار می گیرد، کرم ترمیم کننده است. مصرف این کرم بعد از سابسیژن نیز توصیه می شود. این کرم لزوما باید توسط پزشک شما تجویز شود و نمی توانید به طور خودسرانه از آن استفاده کنید. چون بافت پوست بعد از سابسیژن در یکی از وضعیت های حساس خود قرار می گیرد و نباید تحریک شود.
کرم ترمیم کننده بعد از سابسیژن می تواند سرعت بهبودی اسکارها را بیشتر کند و همچنین دوران نقاهت سابسیژن را کوتاه تر کند. پوست بعد از سابسیژن به تقویت شدن نیاز دارد و کرم های ترمیم کننده گزینه مناسبی برای تامین نیازهای آن هستند. این کرم ها خواص محرکی دارند که تولید پروتئین های ضروری در پوست را افزایش می دهد. از این طریق پوست راحت تر با شرایط جدید درمانی خودش کنار می آید و در طول درمان همکاری بیشتری دارد.
مزایای سابسیژن پوست
از مزایای این عمل،می توان به رفع جای جوش جای زخم آبله مرغان اشاره کرد. از این عمل می توان برای بهبود زخم هایی که در اثر آسیب و یا جراحی ایجاد شده است نیز استفاده کرد. از دیگر مزایای این عمل می توان به رفع چین و چروک های عمیق مانند خط اخم و خط خنده اشاره کرد. این عمل برخلاف لیزر مانع التهاب در زیر پوست می شود و قرمز و تورم ایجاد شده پس از عمل بعد از ۲ الی۳ روز کاملا رفع می شود. در درمان مشکلات پوستی به کمک لیزر بعد از هفته ها و یا ماه ها ، نتیجه عمل قابل مشاهده است اما در عمل سابسیژن نتیجه درمان فوراً قابل مشاهده است.
یکی دیگر از مزایای مهم این عمل می توان به درمان تمام زخم های پوستی صورت اشاره کرد. نقاهت کوتاه مدت این عمل نسبت به عمل های دیگر یکی از مزایای این عمل زیبایی است. به طور معمول نقاهت بیمار بعد از عمل، ۷ الی ۱۰ روز است. این عمل، یکی از عمل های جوانسازی پوست است که نسبت به عمل های جوانسازی پوست دیگر معایب کمتری دارد. از مزایای دیگر این عمل میتوان به انجام شدن عمل در کمترین زمان اشاره کرد.
تاثیر سابسیژن بر جای جوش
جوش یکی از معضلاتی است که بسیاری از افراد از آن گله مند هستند و تلاش می کنند آن را روی پوست صورت کنترل کنند. پیش از آن که به تاثیر سابسیژن بر جوش بپردازیم بهتر است با انواع مختلف جوش بیشتر و بهتر آشنا شویم. به صورت کلی جوش ها به دو دسته ی التهابی و غیر التهابی تقسیم می شوند.
جوش های غیر التهابی
جوش های سرسفید و سرسیاه که بسیار شایع هستند در دسته ی جوش های غیر التهابی قرار می گیرند. بعضی از این جوش ها سطحی و متوسط بوده و بعضی عمیق هستند که منجر به ورد آسیب های زیادی به پوست می شوند.
بسیاری از جوش های غیر التهابی با استفاده از انواع روش های خانگی قابل درمان است.
جوش های التهابی
دسته ی دیگری از جوش ها جوش های التهابی هستند که میزان شدت و آسیب آن ها بیشتر است و به همین دلیل روند درمان آنها نیز کمی دشوارتر، پیچیده تر و زمان برتر خواهد بود. برخی از این جوش ها پاپول، کیست و ندول هستند. نکته ی قابل توجه در مورد جوش های التهابی این است که اگر این جوش ها با فشار چرک آن ها خارج شود، عفونت و باکتری موجود به سایر نقاط پوست نیز سرایت می کند و آن ها را نیز دچار آسیب پوستی می کند.
حال که با انواع جوش ها آشنا شدیم باید گفت سابسیژن روش درمانی است که می تواند انواع جای جوش را از بین ببرد. با استفاده از روش سابسیژن جای عمیق جوش با استفاده از یک سوزن مخصوص برداشته می شود و به این صورت بافت زخم هایی که به سطح زیرین پوست متصل می شوند شکسته می شوند. درمان جای جوش با استفاده از ساب سیژن نیاز به بستری یا بیهوشی ندارد و در کلینیک های زیبایی انجام می شود.
آیا subcision دوره نقاهت دارد و نیاز به استراحت در منزل دارد؟
عمل سابسیژن به دلیل داشتن عوارض کم، دوره ی نقاهت اندکی برای بیمار دارد که همین امر سبب شده است یکی از بهترین عمل های زیبایی، این عمل دانست. پس از عمل مقداری قرمزی و تورم در ناحیه تحت درمان بر روی صورت بیمار مشاهده می شود که این تورم و قرمزی پس از ۲ الی ۳ روز به صورت کامل رفع میشود. درد پس از عمل برای بیمار بسیار اندک است. پس از عمل شاید بر منطقه تحت درمان توسط عمل سابسیژن کبودی مشاهده شود که این کبودی پس از ۲ الی 5 روز بهبود پیدا می کند.
تمامی مشکلات بعد از عمل، بستگی به نوع پوست شما و میزان تحت درمان شما دارد. توصیه می شود که پس از عمل ناحیه تحت درمان در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرند تا صورت بتواند نتیجه بهتری را برای بیمار رقم بزند. این عمل،ممکن است سبب خونریزی در زیر پوست بیمار شود که این خونریزی پس از یک الی دو روز به طور کامل قطع میشود. این عمل، نیاز به استراحت اختصاصی در منزل ندارد اما به دلیل حساس شدن ناحیه درمان بعد از عمل، توصیه می شود که پوست مورد مراقبت های خاص قرار گیرد.
این عمل زیبایی ، یکی از عمل هایی است که دوره نقاهت اندکی را برای بیمار رقم میزند.
آیا انجام سابسیژن درد دارد؟
یکی از سوالاتی که می توان برای افرادی که قصد این عمل را دارند، مطرح شود، این است که آیا این عمل درد یا خونریزی دارد یا خیر. در جواب این سوال باید گفت که عمل سابسیژن با بی حسی موضعی انجام می شود بنابراین فرد در ناحیه تحت درمان دردی را احساس نمی کند و یا اگر دردی را احساس کند درد خیلی کم و خفیف است به گونه ای که سبب ناراحتی فرد در هنگام عمل نمی شود.
در حین این عمل ممکن است در ناحیه تحت درمان خونریزی مشاهده شود اما بعد از پایان عمل خونریزی مشاهده نمی شود. خونریزی توسط پزشک قطع میشود و پزشک با تجویز کرم آنتی بیوتیک سبب کاهش عفونت بر روی زخم می شود بنابراین نگرانی در رابطه با خونریزی و یا درد در حین عمل برای بیمار وجود ندارد.
تعداد جلسات سابسیژن چقدر است؟
این عمل مانند عمل های زیبایی دیگر نیاز به جلسات مختلف درمانی دارند تا بهترین نتیجه برای بیمار رقم بخورد. تعداد جلسات درمانی عمل زیبایی سابسیژن به عوامل مختلفی بستگی دارد که می توان به شدت جای زخم بیمار، پوست بیمار و علت مراجعه بیمار به این عمل اشاره کرد. به طور معمول تعداد این جلسات این عمل، ۲ و ۳ جلسه است که به فاصله شش هفته به طول می انجامد. در مواردی که جای زخم در بیمار کم است با یک جلسه درمانی می توان نتایج خوبی را برای بیمار رقم زد اما اگر جای زخم بیمار عمیق باشد و یا پوست بیمار دارای مشکلات دیگری باشد، ممکن است که جلسات درمانی سابسیژن افزایش یابد.
جلسات درمانی این عمل، معمولا در مطب ها پزشکان متخصص پوست، مو و زیبایی انجام می شود اما در مواردی، این جلسات در کلینیک ها زیبایی نیز انجام می گیرد. جلسات این عمل، از نظر زمان، طولانی نیستن و در کمترین زمان توسط پزشک بر روی بیمار، انجام می شود.
هر جلسه سابسیژن چقدر زمان می برد؟
برای این عمل، مدت زمانی لازم است که عمل به بهترین نحو انجام گیرد. مدت زمان این عمل، به عواملی مانند پوست بیمار، میزان ناحیه درمان و نوع زخم، بستگی دارد. اگر میزان ناحیه تحت درمان بیمار زیاد باشد، مدت زمان عمل مقداری بیشتر است. زخم های عمیق و یا زخم های گسترده، مدت زمان بیشتری را برای این عمل، نیاز دارند. قبل از عمل، پوست بیمار در بعضی موارد، نیاز به بی حسی موضعی و یا پاکسازی دارد که همین امر سبب افزایش مدت زمان عمل می شود. به طور معمول، این عمل بین نیم ساعت الی یک ساعت، به طول می انجامد.
توصیه می شود در عمل های زیبایی، عجله نکنید تا بهترین نتیجه برای شما رقم بخورد. این عمل، نیاز به بیهوشی و یا بستری شدن بیمار، ندارد. عمل سابسیژن، در مواردی به صورت سرپایی و بدون بی حسی موضعی انجام می گیرد که همین امر سبب کاهش زمان عمل می شود.
هزینه هر جلسه سابسیژن چقدر است؟
هزینه این عمل به عوامل مختلفی بستگی دارد. یکی از این عوامل میزان منطقه تحت درمان است. اگر منطقه تحت درمان کوچک باشد هزینه آن نسبت به درمان مناطق بزرگ کمتر است. شدت زخم و عمق زخم یکی دیگر از عوامل موثر بر روی هزینه سابسیژن است.
از دیگر عوامل مهم بر قیمت این عمل می توان به تکنیک های تخصصی و نوع پزشک اشاره کرد. استفاده از تکنیک های خاص و مدرن در کلینیک های مدرن و یا تحت درمان گرفتن توسط پزشک های مشهور و محبوب شهر، می تواند سبب افزایش هزینه عمل سابسیژن شود.
یکی از عوامل مهم بر روی هزینه این عمل، استفاده از ترکیبات دیگر مانند فیلر ها و یا فیلر های کلسیم در عمل است. استفاده از این ترکیبات سبب افزایش هزینه می شود اما به طور معمول این عمل زیبایی نسبت به دیگر عمل های زیبایی از هزینه های کمتری بهره برده است.
قیمت سابسیژن به چه عواملی بستگی دارد؟
توجه به هزینه ها در انجام هر عمل زیبایی بسیار مهم است. هر عمل زیبایی با توجه به ویژگی هایی که دارد هزینه ی مخصوصی را در برمی گیرد. با وجود اینکه نمی توان برای این روش درمانی قیمت کاملا مشخصی تعیین کرد اما فاکتورهایی وجود دارد که در تعیین قیمت سابسیژن موثر هستند عبارتند از موارد زیر:
- کلینیک موردنظر: هر کلینیک با توجه به امکانات، سابقه ی فعالیت و تعداد متخصصین تعرفه ی متغیری دارد.
- تعداد جلسات سابسیژن: پس از اینکه متخصص میزان جوش و آکنه ها را از نظر وسعت و عمق بررسی کرد تعداد جلسات مورد نظر را تعیین می کند. بدیهی است که هر چه تعداد جلسات بیشتر باشد قیمت تمام شده ی این روش درمانی نیز بیشتر خواهد بود.
- استفاده از بیمه درمانی یا عدم استفاده: اگر با استفاده از شرکت های خصوصی تحت پوشش بیمه قرار گرفته اید ممکن است بیمه مورد نظرتان هزینه ی این روش درمانی را پوشش دهد. اگر امکان استفاده از بیمه را داشته باشید طبیعتا هزینه ی نهایی کاهش پیدا می کند.
سابسیژن بهتر است یا میکرونیدلینگ؟
برای بسیاری از افراد این سوال مطرح می شود که سابسیژن بهتر است یا میکرونیدلینگ؟ گفته شد که سابسیژن روشی است که با استفاده از یک وسیله ی تیز بافت آسیب دیده ی زیر پوست برداشته می شود، در تعریف میکرونیدلینگ نیز باید گفت در واقع میکرونیدلینگ نیز با ورود و خروج سوزن به پوست باعث هدایت بافت پوست به سمت ترمیم و بازسازی می شود، به عبارت دیگر میکرونیدلینگ یک روش کلاژن درمانی یا تحریک کلاژن است. حال در پاسخ به این سوال که کدام بهتر است باید به شباهت ها و تفاوت های آن پرداخت.
شباهت های سابسیژن و میکرونیدلینگ
در هر دو روش میکرونیدلینگ و سابسیژن، ظاهر جای جوش ها را با ایجاد زخم به منظور شکستن بافت اسکار و بازسازی کلاژن ترمیم می کنند.
تفاوت های سابسیژن و میکرونیدلینگ
دو روش ساب سیژن و میکرونیدلینگ تفاوت هایی دارند که عبارتند از موارد زیر:
- ابزارهای مورد استفاده: در روش میکرونیدلینگ از قلم میکرونیدلینگ با چندین سوزن کوچک استفاده می شود ولی در روش سابسیژن فرایند عمل با یک سوزن درجه بزرگ انجام می شود.
- طول دوره ی نقاهت: باید گفت سوزن های میکرونیدلینگ نسبت به سابسیژن باعث ورود آسیب بیشتری به اپیدرم یا همان سطح خارجی پوست می شوند که در نتیجه بهبود آن نیاز به زمان بیشتری دارد.
- تناسب روش با انواع زخم ها: روش درمانی میکرونیدلینگ برای درمان جای زخم های سطحی، خطوط ریز و هایپوپیگمنتیشن موثر است در حالیکه روش درمانی سابسیژن برای درمان جای جوش های عمیق موثرتر است.
- هزینه: در مورد میزان هزینه ای که هر کدام از این دو روش خواهند داشت باید گفت روش درمانی سابسیژن نسبت به روش درمانی میکرونیدلینگ هزینه ی کمتری داشته و مقرون به صرفه تر است. چرا که مواد مورد نیاز برای عمل سابسیژن عموما همان موادی است که در سایر عمل ها استفاده می شود مانند سوزن ها، سرنگ ها، سالین و لیدوکائین. ولی در مقابل، در روش درمانی میکرونیدلینگ باید قلم میکرونیدلینگ، نوک سوزنی میکرونیدلینگ یکبار مصرف استریل و پوشش های محافظ برای دستگاه را خریداری کرد. همچنین محصولات موضعی مراقبت از پوست برای کمک به درمان زودتر پوست نیاز است.
امروزه عمل های زیبایی متنوعی وجود دارد. بیشترین عمل ها برای جوانسازی پوست است که یکی از این عمل ها، عمل سابسیژن است که سبب جوانسازی پوست میشود. به دلیل بهره مندی این عمل از مزایای زیاد و معایبی کم، این عمل را می توان یکی از بهترین عمل های جراحی زیبایی دانست.
این عمل بیشتر برای رفع جای جوش ،رفع زخم های عمیق و جوان سازی پوست استفاده می شود. در این عمل در ناحیه تحت درمان، سوراخ های ایجاد می شود و با ورود سوزن از این سوراخ ها، بافت هایی که سبب اتصال پوست به بافت های زیرین شده است مورد تخریب قرار می گیرد.
از این عمل می توان برای رفع خط خنده و رفع خط اخم نیز استفاده کرد. این عمل با استفاده از سوزن های مخصوص به نام نوکور، عمل انجام می گیرد. این عمل با کانولا و این عمل با استفاده از سوزن های نوکور، دو مدل مختلف از روش های انجام این عمل است.
در روش سابسیژن با کانولا نسبت به استفاده از سوزن های نوکور ، معایب کمتری وجود دارد. توصیه می شود که افرادی که قصد این عمل را دارند قبل از عمل با پزشک متخصص پوست و مو و زیبایی مشورت بفرمایند. این عمل، در مطب ها و کلینیک های زیبایی توسط متخصص پوست، مو و زیبایی انجام میشود.
بهترین کلینیک سابسیژن در تهران
برای پیدا کردن بهترین مرکز سابسیژن در تهران باید به نکات مختلفی توجه داشته باشید. برای مثال برای انتخاب یک کلینیک معتبر باید به سوابق آنها و نظرات مراجعه کنندگان توجه داشته باشید. همچنین باید به تخفیف ها و جشنواره های خدمات آنها نیز توجه کنید چون همیشه قیمت بالاتر به معنای خدمات بهتر نیست.
ماندگاری سابسیژن چقدر است؟
سابسیژن ماندگاری طولانی مدتی دارد و نسبت به اکثر روش های جوان سازی و صاف کردن پوست از دوام بیشتری برخوردار است. این تکنیک می تواند تا یک سال پوست شما را از هر تکنیک و محصول دیگری بی نیاز کند. لطافت و ظرافت پوست بعد از انجام گرفتن سابسیژن به قدری بر جذابیت چهره شما تاثیر می گذارند که قطعا دوست دارید تا ابد از مزایای آن بهره مند شوید. خوشبختانه این رویا غیر ممکن نیست و می تواند به تحقق بپیوندد.
برای این که تا مدت طولانی تری از مزایای سابسیژن لذت ببرید، در وهله اول باید به یک کلینیک معتبر مراجعه کنید و توسط یک پزشک متخصص ویزیت شوید. تبحر و سابقه پزشک در پیاده کردن تکنیک سابسیژن بر روی پوست شما مهمترین عاملی است که تاثیرات آن را بر روی پوست شما عمیق تر می کند. علاوه بر این اگر پزشک بتواند به درستی عمل سابسیژن را بر روی پوست شما انجام دهد، احتمال بروز عوارض پایین می آید. البته سابسیژن به طور کلی روش کم خطری است و حتی نیازی به برش و جراحت ندارد.
علاوه بر این، مراقبت از پوست بعد از سابسیژن بسیار اهمیت دارد. مهم ترین راه کار برای مراقبت از پوست این است که عامل جوش و زخم را مهار کنید. متاسفانه اگر بعد از سابسیژن مجددا با آکنه ها درگیر باشید، ممکن است که اسکارهای جدیدی به جای قبلی ها بر روی پوست شما جا باز کنند. علاوه بر درمان جوش و آکنه باید از پوستتان در برابر عوامل مخرب محیطی محافظت کنید؛ مثل آفتاب. تابش نور خورشید نیز بر تحلیل رفتن کیفیت پوست اثرگذار است و استفاده از یک ضد آفتاب مناسب تا حد زیادی از اثرات مخرب آن می کاهد.