جستجو
Close this search box.
عمل بینی

عمل جراحی بینی یا رینوپلاستی

عمل جراحی بینی رینوپلاستی برای زیباسازی ظاهر، بهبود عملکـرد و یا بـرطرف ساختن نواقص بینی انجام می شود. عمل جراحی بینی بسته به افراد مختلف، می تواند منجر به کوچک یا بزرگ شدن اندازه، تغییر شکل بینی، پهن تر یا باریک تر شدن و یا تغییر ارتفاع یا طول بینی منجر گردد. اگر چـه این عمل معمولا تحت بیهوشی انجام می شود اما این جراحی را می ­توان تحت بی حسی موضعی نیز انجام داد.

هزینه
هدف

اقتصادی

پزشک معالج
تعداد جلسات

خالی

ماندگاری
ماندگاری

دائم

نوع بی‌هوشی
زمان نتیجه گیری

دارد

دوره نقاهت
دوره نقاهت

متوسط

عوارض
عوارض

متوسط

تلفن تماس
مشاوره آنلاین

برای مشاوره و اطلاع از قیمت ها با ما در ارتباط باشید

پکیج ها و لیست قیمت

جهت مشاهده پکیج های کلینیک ایرانیان کلیک کنید

فرم مشاوره و رزرو

جهت تکمیل فرم درخواست رزرو و مشاوره کلیک کنید

آنچه در این مطلب می خوانید

عمل بینی چیست؟

عمل بینی یا همان رینوپلاستی که به عنوان جراحی بینی نیز شناخته می شود، یک عمل جراحی برای تغییر شکل بینی است. می توان آن را برای بهبود ظاهر بینی، اصلاح مشکلات تنفسی یا هر دو انجام داد.

این عمل معمولاً تحت بیهوشی عمومی انجام می شود و حدود 2-3 ساعت طول می کشد. دو نوع اصلی جراحی بینی وجود دارد:

  • رینوپلاستی بسته
  • جراحی بینی باز

در رینوپلاستی بسته، برش ها در داخل سوراخ های بینی ایجاد می شود، بنابراین جای زخم قابل مشاهده نیست.

در رینوپلاستی باز، برشی بر روی قاعده بینی ایجاد می شود. این به جراح دسترسی بیشتری به استخوان و غضروف زیرین می‌دهد، اما یک اسکار کوچک نیز بر جای می‌گذارد که معمولاً توسط سوراخ‌های بینی پنهان می‌شود.

بعد از عمل بینی چند روز باید از آتل روی بینی خود استفاده کنید. همچنین مقداری تورم و کبودی را تجربه خواهید کرد که به مرور زمان از بین می رود. اکثر افراد می توانند ظرف یک یا دو هفته پس از جراحی به محل کار یا مدرسه بازگردند.

انواع عمل جراحی بینی

جراحی بینی (که از نظر فنی به آن رینوپلاستی گفته می‌شود) به منظور تغییر شکل آن یا بهبود عملکرد بینی انجام می ‌گیرد. مهم ترین اهداف انواع عمل جراحی بینی عبارتند از:

  1. برداشتن قوز روی بینی
  2. صاف کردن پل بینی
  3. تغییر شکل نوک بینی
  4. افزایش یا کاهش اندازه سوراخ‌های بینی
  5. اصلاح بینی بعد از آسیب‌ دیدگی
  6. باز کردن مجاری تنفسی
  7. بزرگ یا کوچکتر کردن بینی

عمل بینی می‌تواند برای تغییر ظاهر شما به سمت زیبایی یا به دلایل پزشکی انجام شود. به عنوان مثال، برخی از افراد ممکن است برای ترمیم مشکل غضروفی که یک سوراخ بینی را از سوراخ دیگر جدا می‌کند، نیاز به جراحی داشته باشند. برخی دیگر ممکن است فقط بخواهند بینی خود را کوچکتر کنند یا شکل آن را تغییر دهند.

در ابتدای دوران محبوبیت جراحی بینی، تمامی جراحان از یک تکنیک برای رفع عیوب بینی بیمار استفاده می‌کردند. اما پس از گذشت چند سال و افزایش تجربه پزشکان، تکنیک‌های مربوط به این عمل پیشرفته تر شد. در حال حاضر از نظر سبک و متد، می‌توان این جراحی را به دو دسته تقسیم بندی کرد. در ادامه این دو روش را با توضیحات کامل شرح خواهیم داد.

رینوپلاستی باز

رینوپلاستی سنتی که به آن رینوپلاستی باز نیز گفته می‌شود، رایج ترین روش برای برداشتن دائم قوز پشتی است. این جراحی نیاز به بیهوشی عمومی دارد که طی آن جراح پلاستیک یک برش کوچک ایجاد می‌کند که به وی دید کاملی از استخوان و غضروف زیر پوست شما می‌دهد. سپس جراح متخصص شما خط بینی شما را ساب می‌زند و شکل آن را تغییر می‌دهد، که ممکن است شامل شکستن و تنظیم مجدد استخوان‌های بینی برای بهبود شکل آن باشد. بعد از جراحی بینی باز، بینی شما تا یک هفته با آتل یا گچ گرفته می‌شود. بهبودی کلی به طور متوسط ​​تا 3 هفته طول می‌کشد.

رینوپلاستی بسته

در رینوپلاستی بسته، جراح پلاستیک شما به جای ایجاد یک برش قابل مشاهده بر روی پل بینی، از طریق سوراخ‌های بینی شما کار می‌کند. این روش به بیهوشی عمومی نیز نیاز دارد. جراح شما در زیر سوراخ‌های بینی شما کار می‌کند تا استخوان و غضروف بالای مجرای بینی شما را اصلاح کند. رینوپلاستی بسته معمولاً به زمان بهبودی کمتری نیاز دارد و بهبودی کامل بین 1 تا 2 هفته حاصل می‌شود. در هر دو جراحی بینی باز و بسته، جراح ممکن است استخوان‌های بینی را بشکند و در موقعیت بهتری قرار دهد تا شکل قوز پشتی بهبود یابد. این شکستگی‌ها همان چیزی است که باعث اکثر کبودی و تورم بعد از جراحی بینی می‌شود. بعد از عمل رینوپلاستی بسته نیز احتمالاً تا یک هفته یک آتل فلزی یا گچی در قسمت بیرونی بینی خود خواهید داشت تا به استخوان‌ها کمک کند در موقعیت مناسب ترمیم شوند.

این دسته بندی صرفا از نظر نوع تکنیک‌های به کار رفته در حین عمل انجام شده است. اما گاهی عمل بینی با توجه به آیتم‌هایی مانند نوع بینی، نوع فرم نهایی و نتایج جراحی هم به چند دسته مختلف تقسیم می‌شود‌. حال می‌خواهیم به جزئیات این مبحث بپردازیم.

عمل بینی گوشتی

در عمل بینی گوشتی، پزشک اغلب بافت غضروفی را از قسمتی از بینی خارج کرده و به قسمت دیگر منتقل می‌کند. در واقع در بینی گوشتی بافت در یک قسمت کاهش و در قسمت دیگر افزایش می‌یابد. همچنین گاهی می‌توان به جای تیغه بینی، غضروف گوش را خارج کرد و از آن در شکل دادن به بینی گوشتی استفاده کرد که این نیز کار دشواری است. افزودن یا کم کردن بافت در این نوع بینی به خودی خود احتمال بازگشت بینی به حالت قبل از عمل را افزایش نمی‌دهد، اما اگر ایجاد پایه غضروف یا تقویت غضروف در بینی گوشتی به درستی انجام نشود پوست بینی و بافت‌های نرم زیرین که حاوی مقداری چربی و غدد است، به دلیل نداشتن پایه یا داربست مناسب تغییر شکل داده و منقبض می‌شود و گاهی اوقات بافت اضافی ایجاد می‌شود که منجر به تغییر شکل نوک بینی می‌شود.

تورم بعد از عمل در بینی‌های گوشتی نیز بیشتر طول می‌کشد، که احتمال فیبروز را افزایش می‌دهد. اما در صورتی که عمل جراحی با توجه به توصیه‌های پزشک و ماساژ و نگهداری طولانی‌تر چسب‌های بینی انجام شود، می‌توان از این مشکل جلوگیری کرد. جراحان توصیه می‌کنند که افرادی که بینی‌های گوشتی دارند، تحت عمل جراحی طبیعی بینی قرار گیرند، زیرا در جراحی‌های فانتزی بینی به دلیل ضخامت پوست ممکن است نتیجه مطلوب حاصل نشود. به طور کلی باید گفت درصد ایجاد نتیجه دلخواه در بیمارانی که بینی گوشتی دارند کمتر از سایرین است. اما چگونه بفهمیم بینی ما گوشتی است یا خیر؟

از ویژگی‌های بینی گوشتی می‌توان به صافی، پوست ضخیم و چرب، جوش و ضعف غضروف اشاره کرد. در این نوع بینی، نوک بینی معمولاً شکل ناخوشایندی دارد و سوراخ‌های بینی پهن است. بینی‌های گوشتی پوست ضخیم‌تری نسبت به بینی‌های استخوانی دارند و غضروف آنها ضعیف است. در بینی‌های گوشتی باید یک پایه غضروفی خوب ساخته شود زیرا میزان غضروف این نوع بینی از بینی‌های استخوانی کمتر است.

عمل بینی استخوانی

در عمل بینی استخوانی به دلیل این که پوست بینی نازک‌تر است، چربی کمتری دارد و آکنه‌دار نیست دست جراح حین فرم دهی بازتر می‌باشد. در این نوع بینی، غضروف بزرگتر و قوی‌تر است. افرادی که بینی استخوانی دارند می‌توانند انواع جراحی بینی طبیعی، جراحی بینی فانتزی و جراحی بینی نیمه فانتزی را انجام دهند. کار بر روی بینی‌های استخوانی به دلیل ناهنجاری‌های غضروفی-استخوانی راحت‌تر است. زیرا غضروف‌های بیشتری دارند که ترمیم آن راحت‌تر است، در این صورت پزشک حجم بینی را کاهش داده و آن را به شکل مورد نظر در می‌آورد. بینی‌های استخوانی به دلیل ویژگی‌هایی مانند پوست نازک و استخوان‌های قوی، ایده‌آل ترین بینی برای جراحی بینی است و در اکثر مواقع در این بینی‌ها نتایج خوبی حاصل می‌شود.

عمل بینی عروسکی

پزشکان حرفه ای تا حد ممکن تلاش می‌کنند فرم نهایی بینی فرد را با سلیقه شخصی او تطابق دهند. عمل بینی عروسکی بین درصد زیادی از خانم‌ها محبوبیت قابل توجهی پیدا کرده است. همان طور که از نام این عمل پیداست، قسمت پل و تیغه بینی تا حد امکان نازک تر شده و پهنای بینی کاهش می‌یابد‌. در مقابل میزان سر بالا شدن بینی بیشتر از مدل‌های دیگر است. علاوه بر این موارد، قوس قابل ملاحظه ای نیز در تیغه بینی ایجاد می‌شود.

مسلما می‌دانید این نوع جراحی فقط توسط خانم‌ها انتخاب شده و آقایان کاندید مناسبی برای این عمل محسوب نمی‌شوند. البته لازم به ذکر است که نوع بینی در انتخاب این روش جراحی تاثیر زیادی داشته و به طور معمول امکان انجام آن برای بینی‌های پهن و گوشتی وجود ندارد. در ضمن به دلیل حساسیت بالای این عمل باید حرفه ای ترین جراحان را برای انجام آن انتخاب کنید.

عمل بینی فانتزی

در واقع بین عمل بینی فانتزی و عروسکی تفاوت خاصی وجود ندارد. در این نوع عمل نیز زاویه بین بینی و لب بیشتر در نظر گرفته شده و در نمای نیمرخ، انحنای زیادی دیده می‌شود‌. دوره نقاهت این مدل بینی تفاوت خاصی با سایر مدل‌ها نداشته و ورم‌ نیز به همان ترتیب روند کاهشی را طی می‌کند. نکته ای که حتما باید در نظر داشته باشید این است که فقط افرادی باید برای انجام این عمل اقدام کنند که از شرایط زیر برخوردار باشند:

پوست بینی نباید ضخامت بیش از حدی داشته باشد.

غضروف بینی باید از استقامت مورد تایید پزشک برخوردار بوده و شرایط مناسبی برای برش فانتزی شکل داشته باشد.

فرم سایر اجزای چهره، حالت و اندازه صورت متقاضی حتما باید با معیار و استانداردهای برخورداری از یک بینی فانتزی هماهنگ شود؛ برای مثال یک بینی بسیار کوچک فانتزی با یک صورت بزرگ سازگاری نداشته و در کنار هم ترکیب زیبایی به وجود نمی‌آورند.

به علاوه حتی اگر شخصی کاندید مناسبی برای جراحی بینی باشد باز هم نباید توقعاتی فراتر از حد معقول از پزشک خود داشته باشد؛ چرا که پزشک با بررسی تمام جوانب ظاهری و ساختار داخلی بینی تصمیم می‌گیرد تا چه اندازه فرم آن را تغییر دهد.

عمل جراحی فانتزی

عمل انحراف بینی

با انجام یک تحقیق راجع به عمل انحراف بینی متوجه خواهید شد که عمل بینی منحصراً مربوط به زیبایی شناسی و متعادل کردن ویژگی‌های صورت یک فرد نیست بلکه می‌تواند مشکلات ساختاری را نیز که در تنفس فرد اختلال ایجاد می‌کند، برطرف کند. فیزیولوژی بینی کاملاً پیچیده است و رینوپلاستی معمولاً به عنوان یکی از پیچیده‌ترین جراحی‌های پلاستیک در نظر گرفته می‌شود که به دانش گسترده‌ای از آناتومی صورت نیاز دارد. با این حال، می‌تواند یک روش فوق العاده موثر در زیبایی افراد نیز باشد. پنج مورد از رایج‌ترین مسائلی که جراحی بینی به آنها می‌پردازد عبارتند از:

انحراف سپتوم

سپتوم غضروفی است که بین سوراخ‌های بینی شما و در مرکز قرار می‌گیرد تا هر گذرگاه هوا تقریباً به یک اندازه باشد. سپتوم ممکن است به دلیل شکستگی بینی یا آسیب دیگر به یک طرف متمایل شده باشد یا که به طور مادرزادی فرد با این مشکل متولد شده باشد، این مشکل در افراد فعال از نظر فیزیکی ممکن است تاثیر منفی در عملکرد قلبی عروقی بگذارد، با جراحی بینی می‌توان این مشکل را مرتفع نمود.

استخوان و غضروفی که داخل بینی را به دو نیم تقسیم می‌کند تیغه بینی نامیده می‌شود. استخوان و غضروف توسط پوست خاصی به نام غشای مخاطی پوشیده شده است که رگ‌های خونی زیادی در آن وجود دارد. در حالت ایده‌آل، بایستی مجرای بینی چپ و راست از نظر اندازه با هم برابر باشند. با این حال، تخمین زده می‌شود که 80 درصد از افراد تیغه بینی کج دارند. به این عامل سپتوم انحرافی می‌گویند. انحراف تیغه بینی می‌تواند باعث مشکل در تنفس از طریق بینی شود. در برخی موارد، این مشکل می‌تواند در تخلیه سینوس اختلال ایجاد کند و باعث عفونت‌های مکرر سینوس شود.

هنگامی که داروها روی مشکلات شما بی اثر باشند شما مجبور به رفع انحراف بینی با عمل بینی خواهید بود، دقت داشته باشید که این روش معمولا تا زمانی که رشد صورت متوقف نشود انجام نمی‌شود. سپتوپلاستی یا رفع انحراف بینی یک عمل جراحی سرپایی است که تحت بیهوشی عمومی انجام می‌شود. در طول جراحی، قسمت‌های سپتوم که به شدت انحراف دارند ممکن است به طور کامل برداشته شوند، یا ممکن است دوباره تنظیم شده و مجددا وارد بینی شوند. آتل‌هایی برای نگه داشتن بافت بینی در جای خود، جلوگیری از خونریزی بینی و جلوگیری از تشکیل بافت اسکار کار گذاشته می‌شود. معمولاً اسپلینت‌ها به مدت 5-7 روز روی بینی باقی می‌مانند.

شکستن بینی

ترمیم آسیب‌های ناشی از شکستگی بینی شاید شایع‌ترین دلیل غیر زیبایی برای جراحی بینی باشد. این می‎تواند شامل تغییر شکل غضروف یا بازسازی استخوان‌های شکسته بینی باشد. معمولاً جراحی زیبایی بینی به دلیل عوارض ناشی از شکستگی بینی بر عملکرد تنفس تمرکز می‌کند نه زیبایی شناسی آن، به این عمل رینوپلاستی اصلاحی می‌گویند.

قوز بینی

قوز برجسته در ناحیه پل بینی شما ممکن است این تصور را ایجاد کند که بینی شما شکسته است، زیرا شکستگی‌های ترمیم نشده نیز می‌توانند منجر به قوز شوند. گاهاً ممکن است وجود غضروف اضافی باعث تشکیل قوز بینی شود نه شکستگی آن. جراحی بینی می‌تواند قوز اضافی را از بین ببرد و شکل بینی شما را تغییر دهد.

شکل سوراخ بینی

شکل سوراخ بینی نیز یک ترجیح شخصی است، برخی از افراد از جنبه‌های دیگری چون باریک بودن بیشتر از حد سوراخ‌های بینی یا گشادی زیاد آن ناراضی هستند و تمایل به انجام عمل جراحی بینی دارند. ولی در این عمل تهاجمی باید کل فیزیولوژی بینی را در نظر بگیرید چرا که میزان تغییر سوراخ‌های بینی شما ممکن است بر عملکرد تنفس شما تأثیر بگذارد.

نوک بینی بزرگ

گاهاً شکل کلاسیک بینی می‌تواند ظاهر بینی شما را با بقیه قسمت‌های صورت شما از تعادل خارج کند. مانند نوک بینی، در این شرایط غضروف‌ها را می توان برداشت، و یک روش رایج برای تغییر نوک بینی، امکان دسترسی به غضروف از داخل بینی است بنابراین زخم‌های ناشی از جراحی بینی نیز از دیدها پنهان می‌ماند. به دلیل پیچیدگی و تغییرات احتمالی ناشی از جراحی بینی، داشتن یک جراح مجرب ضروری است، پس در انتخاب یک متخصص باتجربه در این زمینه دقت لازم را به خرج دهید.

عمل پولیپ بینی

هدف از انجام عمل پولیپ بینی، خارج کردن توده‌های اضافه ایست که بر سر راه تنفسی فرد قرار داشته و نفس کشیدن را برای وی سخت می‌کند. یکی از اصلی ترین مشکلات ناشی از این بیماری، خر و پف شدید در هنگام خواب است. با انجام این عمل نه تنها راه تنفسی فرد باز شده، بلکه احساس چشایی و بویایی او نیز بهبود می‌یابد. چرا که این توده‌های اضافی مستقیما این حس‌ها را تحت تاثیر می‌گیرند. بنابراین درست است که این زائده‌ها جزو توده‌های سرطانی به حساب نمی‌آیند، ولی با این حال به دلیل ایجاد عوارض متعدد حتما نیاز به جراحی دارند.

از آنجایی که انجام همزمان عمل پولیپ و جراحی زیبایی امکان پذیر است، متقاضیان زیادی تمایل به این جراحی دو منظوره دارند.‌ فردی که به تازگی عمل پولیپ بینی انجام داده است حتما باید نکات زیر را رعایت کند تا نتیجه بهتری از جراحی خود دریافت نماید.
دوری کردن از محیط‌هایی که با گرد و غبار یا دود ماشین آلات آلودگی زیادی دارند.

مصرف هر نوع دخانیاتی برای این افراد ممنوع است. در مدت زمانی که توسط پزشک تعیین می‌گردد از انجام فعالیت‌های سنگین خودداری شود. حال شاید برایتان سوال پیش بیاید که عمل پولیپ بینی چقدر طول می‌کشد؟ این سوال جزو پرسش‌هاییست که نمی‌توان پاسخ دقیقی برای آن در نظر گرفت. چون زمان جراحی در ابتدا به تعداد توده‌ها و محل دقیق آن‌ها بستگی دارد. در وهله بعد روش عمل و سایر جراحی‌های همزمان بر این موضوع تاثیر به سزایی خواهند گذاشت.

عمل پولیپ بینی

عمل جراحی بینی با نخ

جراحی بینی با نخ یکی از سریع ترین متدها برای لیفت کردن نوک بینی و به اصطلاح سر بالا کردن آن است. پزشک با کمک مواد خاصی که نخ لیفت نامیده می‌شود، پل بینی را تقویت کرده و عمل لیفت نوک بینی را انجام می‌دهند. این روش به رینوپلاستی شباهت زیادی داشته ولی مدت زمان انجام آن کمتر بوده و دوره نقاهت کوتاه تری دارد. اما در مقابل هرگز نمی‌توان جایگزین مناسبی برای رینوپلاستی باشد. اما چرا؟

این متد جزو روش‌های دائمی لیفت بینی محسوب نمی‌شود؛ بنابراین هر چقدر هم که نخ استفاده شده درجه یک باشد و عمل شما توسط یک فرد حرفه ای انجام شود باز هم در طول مدت مشخصی اثر آن از بین رفته و نیاز به تمدید دارد. تنها نتیجه مثبت این روش، همان لیف بینی است. به طور کلی عمل بینی با نخ هیچ تاثیری بر سایز بینی، برآمدگی‌ها، عدم تقارن سوراخ‌های بینی و ... ندارد. این مشکلات ظاهری فقط با کمک رینوپلاستی اصلاح می‌شوند. شما برای از بین بردن اسکار باقی مانده از این نخ‌ها گاهی با چالش روبرو می‌شوید.

عمل بینی مردانه

تفاوت‌های ساختاری بینی و چهره آقایان باعث شده است که عمل بینی مردانه نسبت به عمل بانوان تا حد زیادی متفاوت باشد. اولین تفاوت مربوط به زاویه بین پروجکشن بینی و لب فرد است که به طور معمول نود درجه در نظر گرفته می‌شود‌؛ این در حالیست که زاویه ایجاد شده در بینی خانم‌ها بالای صد درجه است. از سوی دیگر به هیچ عنوان در پل بینی آقایان قوس شدیدی ایجاد نشده و بینی از نمای نیمرخ تقریبا صاف می‌باشد. مشکلاتی نظیر قوز بینی، عدم تقارن سوراخ‌ها، بزرگی بیش از حد پره‌ها، پهنای زیاد و ... همگی در طول این عمل رفع می‌شوند اما پزشکان حرفه ای در رفع این عیوب اغراق نمی‌کنند تا بینی از حالت مردانه خارج نشده و ظاهر فانتزی نگیرد.

از سوی دیگر می‌دانید آقایان معمولا بیشتر از خانم‌ها در معرض آسیب‌هایی مانند شکستگی بینی قرار دارند؛ به همین دلیل رینوپلاستی در بین آقایان نیز رایج شده است. افرادی که شرایط شغلی سختی ندارند به طور معمول می‌توانند در طول یک الی دو هفته پس از عمل کار خود را آغاز کنند ولی در شرایط شغلی خاص مرخصی طولانی مدت ضروریست.

عمل جراحی بینی مردانه

عوارض عمل کردن بینی

تمامی اشخاصی که تصمیم به جراحی بینی دارند بدون شک درباره عوارض ناشی از آن نگرانند. در این قسمت چندی از مهم‌ترین عوارض عمل بینی را برایتان شرح خواهیم داد.

  • ایجاد ورم
    هر عملی هر چقدر هم جزئی باشد با تورم بافت‌های اطراف همراه است. شدت این عارضه در افراد مختلف متفاوت است و به دلیل شلی بافت صورت، تورم در این ناحیه بارزتر است و ممکن است اجزای صورت شما آسیب‌دیده به نظر برسند. به طور معمول، تورم در روز دوم یا سوم پس از جراحی به اوج خود می‌رسد ولی جای نگرانی نیست و این خود یکی از پروسه‌های طبیعی عمل بینی استخوانی است. پزشک شما داروها و دستورالعمل‌هایی برای مراقبت وکاهش میزان تورم به شما توصیه می‌کند. شما نیز بایستی با بالا بردن هیدراتاسیون بدن خود، بالا نگه داشتن سر در روزهای اول پس از جراحی، اجتناب از خم شدن، خودداری از برداشتن اجسام سنگین، عدم اعمال ضربه به بینی به کاهش میزان تورم و بهبود آن کمک کنید.
  • کبودی
    در طول عمل جراحی بینی کاملا طبیعی است که مویرگ‌های ظریف اطراف بینی کمی دچار آسیب دیدگی و انعقاد شوند. به همین دلیل در بیشتر افراد در قسمت‌هایی مانند دور چشم، کبودی‌هایی ایجاد می‌شود که غالبا در عرض یک هفته از بین می‌رود. استفاده از کمپرس سرد در اطراف چشم‌ها برای رفع این مشکل بسیار کارآمد است.
  • خونریزی
    مسلما دستکاری چند ساعته و برش بخش‌های مختلف بینی، حجم خاصی از خونریزی را در پی خواهد داشت. یک الی دو روز اول جراحی خونریزی کاملا طبیعی بوده و پس از آن به خونابه تبدیل خواهد شد.
  • اختلال در تنفس و بویایی
    پس از اتمام جراحی، بافت داخلی بینی به دلیل برش و دستکاری زیاد دچار تورم می‌شود؛ در این شرایط کاملا طبیعی است که فرد اختلالاتی در نفس کشیدن و بویایی خود احساس کند. اما این عارضه کاملا موقتی بوده و پس از کاهش تورم، کم کم برطرف می‌شود‌.
  • اسکار باقی مانده از بخیه‌ها
    در رینوپلاستی باز، پزشک بینی بیمار را از سمت پره‌ها و قسمت میانی برش داده و پس از اتمام جراحی، قسمت‌های برش خورده را بخیه می‌کند. طبیعی است که پس از کشیدن بخیه، ردی از آن‌ها روی پوست فرد باقی می‌ماند که رفع آن علاوه بر پمادهای خاص، به گذر زمان نیاز دارد.
    در صورتی که پزشک مهارت کافی داشته باشد تمامی این عارضه‌ها در طی مدت مشخصی از بین خواهند رفت.

اما در مقابل اگر عمل رینوپلاستی توسط یک فرد غیر متخصص انجام شود با عوارض جبران ناپذیر زیر همراه خواهد بود:

  1. عفونت
  2. خونریزی غیر طبیعی
  3. چسبندگی بینی
  4. مشکلات تنفسی
  5. کجی و عدم تقارن سوراخ‌های بینی

عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است؟

درست است که اصلاح فرم بینی بر روی اعتماد به نفس فرد اثر مثبتی می‌گذارد، ولی گاهی در اشخاصی با شرایط خاص یک امر خطرناک و پرریسک به حساب می‌آید. برخی از این افراد عبارتند از:

  • بیمارانی که با دیابت دست و پنجه نرم می‌کنند.
  • افرادی که مشکلات تنفسی حاد دارند.
  • اشخاصی که به کم خونی شدید مبتلا هستند.
  • بیمارانی که مشکلات قلبی دارند.
  • کسانی که به مشکلات روحی خاص دچار هستند.

شاید در اطراف خود اشخاصی را دیده باشید که با وجود ابتلا به یکی از مشکلات مذکور باز هم جراحی رینوپلاستی موفقی را سپری کرده اند. در این مورد باید بدانید که همه چیز به شدت بیماری و نظر پزشک بستگی دارد. به همین منظور هنگام مشاوره در مطب متخصص حتما باید در همان جلسه ابتدایی تمام سوابق مربوط به بیماری‌های خود را به پزشک تان اطلاع دهید تا در صورت وجود مشکل خاص، بررسی‌های مربوطه انجام شود.

جراحی بینی چگونه انجام می شود؟

جراحی بینی با استفاده از عمل بسته یا باز انجام می شود. در جراحی بینی بسته، برش ها در داخل سوراخ های بینی ایجاد می شود، بنابراین جای زخم قابل مشاهده نیست. در عمل بینی باز، برشی بر روی قاعده بینی ایجاد می شود. این به جراح دسترسی بیشتری به استخوان و غضروف زیرین می‌دهد، اما یک اسکار کوچک نیز بر جای می‌گذارد که معمولاً توسط سوراخ‌های بینی پنهان می‌شود.

مراحل خاص انجام شده در جراحی بینی بسته به تکنیک جراح و نتایج مورد نظر متفاوت است. با این حال، مراحل کلی به شرح زیر است:

  1. جراح برش ها را ایجاد می کند.
  2. سپس جراح پوست و بافت نرم را از استخوان و غضروف زیرین بلند می کند.
  3. سپس جراح استخوان و غضروف را به شکل دلخواه تغییر می دهد.
  4. سپس جراح پوست و بافت نرم را تغییر مکان می دهد و برش ها را می بندد.

در برخی موارد، جراح ممکن است از پیوند غضروف یا استخوان سایر قسمت‌های بدن برای کمک به تغییر شکل بینی استفاده کند.

بهترین سن جراحی زیبایی بینی ؟

به صورت کلی در این زمینه هیچ محدودیتی وجود ندارد و افراد با سنین مختلف می توانند عمل جراحی بینی را انجام دهند. با این حال در بعضی از شرایط ممکن است که انجام عمل بینی جلو بیفتد. مثلا در کسانی که انحرافات بینی شدید دارند باید حتما به این نکته دقت شود عمل زیبایی هر چه سریع‌تر و در سنین پایین انجام گیرد.

از آنجایی که ساختار بینی در سنین پایین‌تر هنوز فرم خود را به صورت کامل نگرفته است، می توان با درمان سریع جلوی سایر مشکلات را گرفت. البته امروز عمل جراحی زیبایی بینی در سنین مختلف انجام می شود که شخص می تواند بر اساس شرایط شخصی خود آن را انجام دهد.

چرا جراحی بینی ؟

در حال حاضر دلایل زیادی برای انجام عمل بینی وجود دارد و بسیاری از افراد بر این اساس تصمیم به عمل بینی خود می گیرند. یکی از مهم‌ترین دلایل برای انجام این عمل، زیبایی و جذابیت بیشتر صورت شما می باشد. به صورت کلی داشتن بینی خوش فرم و به اندازه می تواند تاثیر فوق العاده ای بر روی ظاهر شما داشته باشد.

بسیاری از خانم ها قسمت اضافی بینی خود را طی عمل جراحی برمی دارند و آن را کوچک تر می کنند. همچنین برای ایجاد طرح های فانتزی چاره جز عمل جراحی بینی نخواهید داشت که باید آن را به صورت دقیق و حرفه ای انجام دهید. اندازه متناسب بینی می تواند شما را جوان تر نشان دهد و زیبایی و طراوت شما را حفظ کند.

عمل جراحی زیبایی بینی !

در صورتی که بینی شما از حالت طبیعی خارج است، انجام عمل زیبایی بینی برای شما از واجبات خواهد بود. خوشبختانه امروزه شما می توانید طرح بینی را بر اساس سلیقه خود انتخاب کنید و بعد از آن عمل بینی انجام خواهد شد. در این شرایط نتیجه کار ایجاد شده شما را شگفت زده می کند و احساس خوبی را به شما خواهد بخشید.

در حال حاضر تعداد کسانی که متقاضی انجام عمل بینی هستند بسیار زیاد شده و در کلینیک های مختلف این موضوع به راحتی قابل مشاهده است. بزرگترین مساله ای که در این عمل از بین می رود، بزرگ و گوشتی بودن بینی است. بعضی از افراد به صورت مادرزادی دارای بینی بزرگ هستند که برای کوچک کردن آن چاره ای جز عمل زیبایی بینی نخواهد بود.

وجود انحنا در بینی یکی دیگر از مشکلاتی است که افراد زیادی را درگیر خود کرده است. برای حل ای مسئله مهم نیز چاره‌ای جز عمل زیبایی بینی نخواهد بود و فرد باید این موضوع را جدی بگیرد. خوشبختانه تمامی عمل های جراحی توسط پزشک متخصص زیبایی انجام می شود و تمامی استانداردهای لازم در آن لحاظ می گردد.

 

چه مشکلات دیگری با عمل زیبایی بینی حل خواهند شد؟

یکی از مشکلات اساسی که در ظاهر فرد تاثیرگذار است، داشتن قوز در ناحیه بینی است. این مسئله زمانی اتفاق می افتد که استخوان بینی به حالت قوز باشد و به صورت مادرزادی در فرد شکل گرفته است. خوشبختانه با کمک عمل بینی می توان قسمت گوز شده را اصلاح کرد. اگر می خواهید که فرم بینی شما به بهترین حالت ممکن برسد، حتما از روش عمل زیبایی بینی نهایت استفاده ممکن را بکنید.

امروزه تعداد زیادی ازکسانی که این مشکل را داشته‌اند، پس از مراجعه به پزشک و انجام عمل به بهترین فرم بینی دست پیدا کرده اند. مورد دیگری که در بعضی از افراد وجود دارد، افتادگی نوک بینی شخص است. این افتادگی تاثیر بسیار بدی بر روی چهره شخص می گذارد و این تاثیر منفی بر روی سایر اعضای صورت نیز به خوبی قابل مشاهده است.

با استفاده از رینوپلاستی می توان این افتادگی بینی را حل کرد و نوک آن را به حالت ایستاده درآورد. بزرگ بودن سوراخ های بینی نمونه ای دیگر از مسائل مربوط به بینی است که شخص را آزار خواهد داد.

در حال حاضر امکان عمل زیبایی در این بخش نیز وجود دارد و می‌توان سوراخ بینی را تا اندازه استاندار خود کوچک کرد. همانطور که می بینید انواع مختلفی از مشکلات مربوط به بینی توسط عمل جراحی رفع می شود و نیازی به نگرانی بیش از حد در این مورد نخواهید داشت.

قبل از انجام جراحی زیبایی بینی چه باید کرد؟

قبل از اینکه عمل بینی انجام شود، شما باید مقدمات لازم در این زمینه را فراهم کنید و بر اساس آن تصمیمات خود را بگیرید. در روزهای قبل از جراحی نوع رژیم غذایی خود را با غذاهای مفید پر کنید تا احتمال بروز عفونت ها بیشتر از قبل شود. خوردن میوه ها و سبزیجات قبل از عمل بینی باعث تامین ویتامین بدن می شود و شرایط بهبود بعد از عمل را با سرعت بیشتری جلو می برد.

جراحی زیبایی بینی چقدر طول میکشد؟

انسان همیشه به دنبال زیبا‌یی هرچه بیشتر بوده است و در اصل می‌توان گفت که تلاش دارد تا به تکامل در زیبایی و اندام خود برسد، موردی که علاوه بر افزودن به جذابیت وی، دارای فواید دیگری نظیر افزایش اعتماد بنفس و جایگاه اجتماعی در جامعه از نظر شخصی است.

در زمان‌های مختلف همیشه شاهد این بوده‌ایم که با تلاش انسان در تکامل و زیبایی خود، روش‌های مختلفی برای اینکار بوجود آمده‌اند که هر کدام با داشتن نقص و مشکلات عمده، با شکست یا ایجاد تغییرات حداقلی مواجه بودند.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از تکنیک‌های درمانی و زیبایی پیشرفته، قضیه به کل متفاوت است و دیگر شاهد وجود مشکلات بخصوص نیستیم. یکی از بخش‌های صورت که همیشه ایجاد تغییرات در آن دشوار بوده و متخصصین از انجام این کار صرف نظر می‌کردند را می‌توان بینی دانست.

حال با وجود روش‌های پیشرفته شاهد این هستیم که ایجاد تغییرات دلخواه بر روی شکل ظاهری، استایل و ساختار بینی بسیار راحت‌تر شده است و شما قادر هستید که بر اساس سلیقه‌ی خود به انجام این کار بپردازید.

حال ممکن است که شما نیز به فکر انجام جراحی زیبایی بینی باشید اما از جزئیات آن خبر ندارید. قبل از انجام هر عمل جراحی و بخصوص جراحی زیبایی بهتر است در رابطه با آن دانش کلی داشته باشید و با اطلاع قبلی به انجام آن بپردازید.

یکی از مواردی که برای بیشتر افراد سوال شده است را می‌توان مدت زمان به طول کشیدن انجام یک جراحی زیبایی بینی دانست. این مورد از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که ممکن است بعضی از افراد به فکر انجام آن در مواقع بخصوصی باشند که دارای زمان کوتاهی برای انجام آن هستند.

چسب زدن بعد از عمل بینی چه تاثیری دارد؟

چسب زدن بعد از عمل بینی تاثیرات مهمی در نتایج جراحی دارد. اولاً، استفاده از چسب موجب تحریک و سازگاری بیشتر پوست با ساختمان استخوانی و غضروفی جدید بینی می شود. این بهبود در سازگاری پوست با بینی جدید منجر به کاهش ورم بینی و سریع تر شدن فرآیند بهبودی می شود. ثانیاً، استفاده از چسب بینی بعد از جراحی بینی مزایای امنیتی نیز دارد. با چسب زدن به بینی بعد از عمل، به اطرافیان هشدار داده  شود تا در رفتارهایشان مراقب باشند و به صورت تصادفی یا از روی شوخی ضربه ای به بینی وارد نکنند. با این حساب استفاده از چسب بینی پس از عمل بینی به مراقبت و حفاظت بیشتر از بینی جدید کمک می کند. چسب بینی مانند یک آتل عمل می کند و بینی تازه شکل گرفته را برای مدتی حفاظت می کند. همچنین این چسب باعث می شود پوست سریع  تر به ساختمان بینی چسبیده و فضای خالی بین اسکلت بینی و پوست جلوگیری می شود. استفاده از چسب بینی بعد از عمل بینی می تواند برای افرادی که پوست ضخیمی دارند بسیار مفید باشد؛ زیرا برای کاهش ورم بینی به مدت طولانی نیاز دارند.

چسب زدن بعد از عمل بینی

عوامل تعیین کننده‌ی زمان در انجام عمل زیبایی بینی

عوامل مختلفی وجود دارند که با توجه به آن‌ها می‌توان مدت زمان تقریبی یک عمل زیبایی برای بینی را تخمین زد، تمامی این موارد به شرایط بیمار و سطح دانش متخصص نیز بستگی دارد. در این بخش از مطلب با ما همراه باشید تا به ذکر عواملی بپردازیم که تعیین کننده‌ی زمان تقریبی انجام عمل زیبایی بینی هستند:

بینی: اولین مورد تأثیرگذار را می‌توان نوع بینی دانست. زمانی که شما به فکر انجام روش‌های زیبایی نظیر رینوپلاستی هستید بهتر است بدانید که انجام این مورد بر روی هر بینی متفاوت است و برای مثال برای بینی‌های گوشتی بیشتر از بینی‌های غضروفی زمان خواهد برد.

همچنین قابل توجه است که در مواردی مانند بینی‌هایی که دارای غضروف‌های ضعیف هستند، نیاز به انجام پیوندهای غضروفی وجود دارد که در اصل نتیجه‌ای جز به طول انجامیدن عمل و جراحی زیبایی نخواهد داشت.

جراحی: مورد دیگر را می‌توان نوع جراحی دانست، اینکه جراحی با استفاده از چه روشی انجام خواهد شد. در روند معاینه شاهد تعیین این مورد هستیم که باعث می‌شود بین چند نوع جراحی باز یا روش بسته انتخابی نهایی شود. همچنین قابل توجه است که این مورد بر اساس سابقه‌ی بیماری و درمانی بیمار متفاوت خواهد بود.

دانش جراح: آخرین مورد را نیز می‌توان مقدار دانش و تجربه‌ی جراح و متخصص دانست که شاید بتوان آن را یکی از مهمترین عوامل تعیین‌کننده دانست. اینکه جراح شما یکسان باشد و در هر عمل با مشکلات و ضعف‌های صورت شما آشنا باشد یا اینکه جراح برای اولین بار جراحی زیبایی بینی را انجام دهد.

حال اگر که به دنبال کلینیک فوق‌تخصصی برای انجام روش درمانی زیبایی هستید بهتر است با بخش پشتیبانی ما ارتباط برقرار کنید.

ورزش بعد از عمل بینی

ورزش بعد از عمل بینی می تواند در دوران نقاهت مشکلات جدی ایجاد کند. در طول دوره نقاهت، بدن فرد ضعیف می شود و تمام انرژی خود را برای بهبود و التیام آسیب های بافتی صرف می کند. ورزش یا فعالیت سنگین می تواند منجر به خونریزی در محل جراحی یا نشت خون به بافت های اطراف شود؛ این مسئله می تواند ناشی از افزایش جریان خون یا فشار عضلات صورت باشد، و این ممکن است باعث کبودی و تورم گسترده در نواحی تحت درمان شود. از طرفی در دوران نقاهت، فرد توانایی مناسبی برای تنفس راحت و سریع ندارد و ممکن است از نظر تنفس دچار مشکل شود. انجام ورزش یا فعالیت سنگین تا زمانی که پزشک آن را تایید نکند، ممکن است به عوارض ناخوشایندی مانند عدم رضایت از نتایج جراحی، تورم و خونریزی، افزایش طول دوره نقاهت و ریسک سلامت منجر شود.
پس از جراحی بینی، حتی اگر وقفه در تمرینات ورزشی داشته باشید، می توانید با توجه به راه کار هایی که برای بهبود سریع وجود دارد، به سرعت به تمرینات خود بازگردید. اما لازم است در انتخاب تمریناتی که پس از جراحی انجام می شود، دقت کافی را داشته باشید تا به جای آسیب به بینی، بهبودی شما را تسریع کنند. در ابتدا بهتر است از تمرینات سبک و کمی تحرکی مانند پیاده روی، یوگا و پیلاتس شروع کنید و بعد از چند هفته به تمرینات ورزشی شدید تر بازگردید. از وزنه های سنگین و تمریناتی که فشار زیادی به بینی و نفس شما تحمیل می کنند، بهتر است اجتناب کنید. همچنین در انتخاب ورزش هایی مانند بوکس، ورزش های تیمی و ورزش هایی که احتمال ضربه به بینی را دارند، دقت کافی را داشته باشید. پس از چند هفته، با مشورت پزشک خود، می توانید به تمرینات ورزشی سنگین تر بازگردید. در آخر تمرینات ورزشی منظم و به میزان مناسب می تواند به سلامتی عمومی شما کمک کند و بهبودی بعد از جراحی بینی را تسریع کند.
بر اساس محدودیت های زمانی پس از جراحی بینی، می توان گفت که در هفته اول باید به استراحت مطلق رسید و فعالیت ورزشی جدیدی انجام نشود. در هفته های بعدی، می توان به تدریج فعالیت ورزشی را افزایش داد، اما همواره باید توجه ویژه ای به توصیه های پزشک داشت.

ورزش بعد از عمل بینی

مراقبتهای بعد از جراحی زیبایی بینی

نیمی از نتیجه عمل به مهارت پزشک بستگی دارد و نیمی دیگر به مراقبتهای شما بعد از جراحی زیبایی بینی مربوط می‌شود. بنابراین هر چقدر هم که نتیجه بلافاصله بعد از عمل خوب باشد، در صورت عدم مراقبت صحیح ممکن است فرم بینی شما خراب شده و یا دوره نقاهت طولانی تری را بگذرانید‌. برخی از نکات مراقبتی مهم شامل موارد زیر هستند:

  • توصیه‌های پزشک خود را جدی بگیرید
    پزشک تان شخصی است که ساختار بینی شما را بررسی کرده و فرم نهایی را ایجاد کرده است؛ بنابراین بهتر از هر شخص دیگری می‌تواند دستور العمل‌های مراقبتی را در اختیارتان قرار دهد. پس از بابت توجه به توصیه‌های او سهل انگاری نکنید.
  • به هیچ عنوان گچ یا آتل بینی خود را دستکاری نکنید
    در آوردن آتل صرفا باید در کلینیک پزشک انجام شود؛ بنابراین به هیچ عنوان جهت کنجکاوی و دیدن مدل بینی، قبل از موعد مقرر آن را دست کاری نکرده و تا روز باز کردن در کلینیک منتظر بمانید.
  • از عینک‌های طبی و آفتابی استفاده نکنید
    بینی شما پس از عمل حساسیت زیادی دارد؛ قرار دادن هر چیزی مانند عینک موجب آسیب به پل بینی می‌شود. بنابراین تا زمانی که پزشک تان اجازه نداده است قید استفاده از عینک را بزنید.
  • برای نتیجه عمل صبر کافی داشته باشید
    متاسفانه تعداد بالایی از زیباجویان پس از برداشتن آتل سریعا ناامید شده و بینی خود را با وجود ورم قضاوت می‌کنند. دوره از بین رفتن ورم بینی تا یک سال به طول می‌انجامد؛ بنابراین هرگز قبل از اتمام یک سال در مورد فرم بینی خود نظر ندهید.

شستشوی بینی بعد از عمل

شستشوی بینی بعد از عمل بینی بسیار حیاتی است؛ چرا که این کار از ایجاد عفونت در ناحیه عمل جلوگیری می کند و به تخلیه لخته های خون جمع شده در بینی پس از عمل کمک می کند. همچنین استفاده از سرم نمکی باعث کاهش درد و تورم ناحیه عمل بینی می شود. افرادی که این مراقبت ها را انجام ندهند، ممکن است با اختلالات تنفسی و گرفتگی بینی مواجه شوند.
پزشکان پس از عمل بینی تاکید دارند که شستشوی بینی را جدی بگیرید و در انجام آن کوتاهی نکنید. متداول ترین شیوه شستشوی بینی پس از عمل، استفاده از یک دستمال تمیز و آب گرم است؛ زیرا در روزهای اول بعد از جراحی بافت بینی متورم است و خونابه ها ممکن است در بینی تجمع یابند. بنابراین در هفته اول باید این کار با دقت بالا انجام شود تا به بافت های ملتهب بینی آسیب نرسد.
مدت زمان خاصی برای هر بار شستشو تعیین نشده است؛ اما تکرار چند باره در روز برای تمیز کردن حفره های بینی و باز کردن مسیر تنفس ضروری است. این کار باید تا چند هفته بعد از عمل بینی انجام شود. همینطور برای خروج لخته های خون خشک شده از بینی، از سرم شستشو استفاده کنید و از فشار دادن یا اقدامات خشن خودداری کنید. استفاده از گوش پاک کن برای جدا کردن لخته های خون نیز می تواند مفید باشد؛ اما باید با احتیاط و دقت انجام شود تا به بافت های داخلی بینی آسیب نرسد.

چند روز بعد از عمل بینی تامپون برداشته می شود؟

زمان برداشتن تامپون بعد از عمل بینی به بیمار اطلاع داده می‌شود. این زمان گاهی بسیار کوتاه بوده و برخی اوقات طولانی تر است. حداقل و حداکثر این بازه زمانی ۲۴ ساعت الی ۷ روز می‌باشد. وجود تامپون از چسبندگی سوراخ‌های بینی جلوگیری کرده و شدت خونریزی را کمتر می‌کند. به علاوه ساختار و بافت داخلی را محافظت کرده و به بهبود سریع تر زخم‌ها کمک می‌نماید. برای خارج کردن تامپون‌ها گوش به دستور پزشک باشید و سریع تر از حد موعد برای خارج کردن آن‌ها اقدام نکنید. لازم به ذکر است که در حال حاضر برخی از پزشکان با بهره مندی از متدهای خاص از تامپون استفاده نمی‌کنند. به طور کلی تمامی مشخصات جراحی به نوع بینی و شیوه عمل پزشک بستگی دارد؛ زمان خارج کردن تامپون نیز از این قاعده پیروی می‌کند.

تامپون بعد از عمل بینی

تا چند روز بعد عمل بینی باید سربالا باشد؟

یکی از مهم ترین مراقبت‌های بعد از جراحی، بالا نگه داشتن سر در هنگام خوابیدن، راه رفتن و نشستن است. در پاسخ به اینکه تا چند روز بعد عمل بینی باید سربالا باشد باید گفت تعیین دقیق این مقوله تا حد زیادی به نوع بینی و روش جراحی شما بستگی دارد. اما به طور میانگین بهتر است بین ۱ الی ۳ ماه از پایین آوردن مکرر سر خود خودداری کنید. شاید کنجکاو باشید علت این توصیه را بدانید.

یکی از علل اصلی این توصیه جلوگیری از تشدید ورم بینی است. پزشکان معتقدند پایین نگه داشتن سر در بیشتر شدن ورم بینی تاثیر داشته و در مقابل رعایت این نکته به روند کاهش ورم کمک به سزایی می‌کند‌. در روزهای ابتدایی عمل به دلیل این که هنوز بافت بینی ترمیم نشده است، احتمال خونریزی بالاست. در صورتی که سر خود را در حین راه رفتن و نشستن پایین بگیرید ممکن است این خونریزی تشدید شود. بالا نگه داشتن سر در جلوگیری از افتادگی بینی تاثیر قابل توجهی دارد. به طور کلی ثابت ماندن شکل بینی تا حدی به پایین نیاوردن سر مربوط می‌شود‌. تحقیقات نشان داده است که بالا بودن سر در حالات مختلف می‌تواند به کاهش کبودی‌های صورت کمک کند.

نحوه خوابیدن بعد از عمل بینی چگونه است؟

بعد از هر عملی استراحت بهترین گزینه برای گذراندن دوره نقاهت است. به همین دلیل نحوه خوابیدن بعد از عمل بینی اهمیت زیادی دارد. در صورتی که شما خواب و استراحت کافی داشته باشید روند جریان خون و اکسیژن رسانی به نحوه بهتری انجام شده و در نتیجه سریعتر بهبود پیدا می‌کنید. در این بخش لیستی از مهم ترین نکات مربوط به خوابیدن بعد از رینوپلاستی را برایتان فراهم کرده ایم‌.

 

  1. تا حد امکان روی پشت بخوابید
    خوابیدن روی پهلو و شکم احتمال برخورد بالش با بینی شما را افزایش می‌دهد. به همین دلیل ممکن است به صورت ناخودآگاه در حین خواب با برخورد شدید با بالش، به بینی خود آسیب بزنید. پس سعی کنید به این روش خوابیدن عادت کنید.
  2. به حالت سر و میزان فاصله آن از زمین دقت کنید
    بهتر است زاویه ایجاد شده بین سر و بالش حدودا ۴۵ درجه باشد. همچنین به طور کلی سر باید تا حدی بالاتر از بدن شما قرار بگیرد (البته این اندازه باید کاملا معقولانه باشد). چنان چه این شرایط را رعایت کنید علاوه بر جلوگیری از آسیب به بینی، به کاهش یافتن ورم‌ نیز کمک خواهید کرد.
  3. غلت زدن در خواب را به حداقل برسانید
    غلت زدن یکی از بدترین عادات حین خواب پس از عمل است؛ چون هر لحظه ممکن است بینی شما با سطح زمین یا قسمت‌های دیگر برخورد کرده و صدمه ببیند. درست است که غلت زدن یک امر ناخودآگاه به حساب می‌آید ولی شما می‌توانید با قرار دادن بالش‌های نرم در اطراف خود، تا حد ممکن از این مشکل جلوگیری کنید.

آبریزش بینی بعد از عمل

بعد از عمل بینی آبریزش بینی یکی از عوارض موقتی است که ممکن است در برخی از افراد رخ دهد. این مسئله ممکن است به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد. پوشش داخلی بینی شامل غدد مخاطی است که نقش مهمی در سلامت بینی ایفا می کنند ، از جمله روان کردن مجاری بینی و جلوگیری از خشک شدن آن ها. اگر اعصاب مسئول تولید مخاط بیش از حد فعال شوند، ممکن است مقدار اضافی مخاط تولید شده و به صورت آبریزش بینی از بینی خارج شود. آبریزش بینی ممکن است نشانه یا علامتی از التهاب مخاط باشد و در برخی موارد ممکن است به آلرژی های فصلی یا عوامل حساسیت زای دیگر مرتبط باشد. برخی عوامل مانند تغییرات دمایی، مواد غذایی، یا محرک های محیطی می توانند بر آبریزش بینی تاثیر گذار باشند.
برای مدیریت آبریزش بینی بعد از جراحی بینی، می توانید از اسپری های مخصوص بینی و آنتی هیستامین ها استفاده کنید. همچنین مصرف مایعات به جلوگیری از خشک شدن بینی کمک می کند و شستشوی مجاری بینی با محلول سالین نیز می تواند موثر باشد. شناسایی و دوری از عوامل تحریک کننده نیز می تواند به مدیریت آبریزش بینی کمک کند. در صورتی که آبریزش بینی به علت آلرژی های فصلی باشد، پزشک ممکن است قرص های ضد آلرژی را تجویز کند. لازم به ذکر است که آبریزش بینی بعد از جراحی بینی معمولاً موقتی است و با اقدامات مناسب می توان آن را کنترل کرد.

آبریزش بینی بعد از عمل

بعد از عمل جراحی بینی چی بخوریم؟

مبحث تغذیه یکی از مهم ترین مباحث برای بهبود هر بیماری است. به همین دلیل همیشه متقاضیان عمل بینی با پزشک خود این پرسش را مطرح می‌کنند که بعد از عمل جراحی بینی چی بخوریم؟ در روزهای ابتدایی مانند سه روز اول برای جلوگیری از حرکت بیش از حد بینی فقط باید غذاهای غیر جویدنی مانند سوپ مصرف کنید. البته غذاهایی مانند پوره سیب زمینی، فرنی و غذاهای میکس شده با غذاساز همگی گزینه‌های مناسبی برای تغذیه بعد از عمل به حساب می‌آیند.

بعد از گذشت این دوره سه روزه می‌توانید کم کم مصرف غذاهای نرمی مانند کته را آغاز کرده و کم کم به روند عادی تغذیه خود بازگردید. پزشکان توصیه می‌کنند بعد از عمل مصرف نمک را به حداقل برسانید؛ چرا که غذاهای شور می‌توانند جلوی روند کاهش ورم را گرفته و حتی گاهی بینی شما را متورم تر کنند. برای بهبود سیستم ایمنی بدن خود غذاهای مقوی نظیر مرغ و ماهی را حتما در رژیم روزانه خود داشته باشید. همچنین برای پیشگیری از یبوست حتما فیبر و سبزیجات کافی مصرف کنید.

در پایان لازم است به ممنوعیت‌های غذایی بعد از عمل نیز اشاره کنیم. مصرف الکل بعد از عمل خطرات زیادی داشته و سلامت کلی فرد را تهدید می‌کند. به علاوه مصرف مواد خوراکی کافئین دار تا حد زیادی عوارض بعد از عمل را تشدید می‌کند. بنابراین سعی کنید تا مدت‌ها از مصرف قهوه بپرهیزید. همچنین هنگام میل کردن وعده‌های غذایی اجازه دهید غذایتان از حالت داغی خارج شده و به دمای محیط برسد.

آیا خندیدن بعد از عمل بینی بد است؟

خندیدن بعد از عمل بینی می تواند عوارض زیادی را به همراه داشته باشد، به خصوص اگر در هفته اول بعد از درمان خود بخندید. خندیدن می تواند فرایند ترمیم زخم را دچار اختلال کند و عوارضی مانند احساس درد شدید، پاره شدن بخیه ها، تغییر حالت بینی و کشیدن پره ها را به همراه داشته باشد. هر گونه فعالیت یا ورزش بعد از جراحی بینی می تواند فشار در بینی ایجاد کند و باعث تغییرات نامطلوب و ایجاد عفونت و التهاب شود.
در طول هفته اول بعد از عمل جراحی بینی، که جزء دوران حساس تر محسوب می شود، خندیدن باید به حداقل ممکن محدود شود. با گذشت این دوره زمانی، خندیدن کمی راحت تر خواهد بود، اما همچنان نباید در این کار زیاده روی کرد. حتماً تا پایان دوره نقاهت، مراقبت های لازم را رعایت کنید و از هر نوع تحرک اضافه و فشاری به بینی خود اجتناب کنید.
باید صبر کنید تا بخیه های داخلی بینی جذب شوند و استخوان و غضروف آن به یکدیگر پیوند بخورند که حداقل زمان لازم برای این فرایند حدود دو ماه است. در این مدت، از خنده و گریه با صدای بلند بعد از عمل جراحی بینی خودداری کنید؛ چرا که عوارض مشابهی در گریه نیز بروز می کند. بهتر است تمامی نکات مراقبتی را رعایت کنید تا جراحی انجام شده تحت تاثیر قرار نگیرد و نیاز به جراحی ترمیمی بینی در آینده نداشته باشید.

رفع کبودی چشم بعد از عمل بینی

کبودی بعد از عمل بینی یکی از شایع‌ترین عوارضی است که بیشتر افراد پس از انجام این عمل زیبایی با آن برخورد می‌کنند، که جای هیچ نگرانی ندارد. این اتفاق یکی از اقدامات ایمنی بدن برای جبران مایعات از دست رفته از بدن است که با ارسال مایعات بین بافتی به اطراف چشم و بینی این تورم را ایجاد می‌کند. کبودی چشم بعد از جراحی زمانی اتفاق می‌افتد که رگ‌های خونی آسیب ‌دیده در زیر پوست گیر کرده و باعث ایجاد کبودی آبی رنگ یا بنفش روی پوست می‌شوند. پس از جراحی بینی، رگ‌های خونی در امتداد لبه مداری چشم به دام می‌افتند و ظاهر سیاهی چشم را ایجاد می‌کنند.

از دیگر دلایل کبودی چشم می‌توان به واکنش طبیعی بدن به جراحی اشاره کرد، که به جبران مایعات از دست رفته بدن سعی در ارسال مایعات به فضای میان بافتی کرده و تورم در این ناحیه را باعث می‌شود. روش جراحی نیز یکی دیگر از دلایل تورم اطراف چشم است که گفته می‌شوند در جراحی باز میزان تورم بیشتر از روش جراحی بسته است که طبیعتاً در صورت انتخاب یک پزشک متخصص و باتجربه در این زمینه می‌توان تا حدود زیادی از کبودی اطراف چشم کاست.

هر چند چنین عوارض جانبی برای فرد نامطلوب هستند، ولی خوشبختانه این عوارض موقتی بوده و در عرض هفت تا 10 روز بهبود می‌یابند. با این حال، سایر بیماران ممکن است تا چند هفته یا چند ماه پس از جراحی دچار تورم و کبودی اطراف چشم شوند ولی نهایتا بهبودی سریع شما به چگونگی مراقبت‌های بعد از عمل شما بستگی دارد. مهمترین کاری که باید برای رفع کبودی بعد از عمل و تسریع بهبودی خود انجام دهید، پیروی از توصیه‌های مراقبتی پس از درمان است که از پزشک متخصص خود دریافت می‌کنید. در صورت عدم توجه به توصیه‌های مراقبتی بعد از جراحی روند بهبودی خود را کندتر کرده و در نهایت حصول نتیجه نهایی عمل خود را به تاخیر می‌اندازید.

رعایت نکات زیر در رفع کبودی چشم بعد از عمل بینی موثر است و شما می‌توانید کبودی چشم خود را هر چه سریعتر بهبود بخشیده و نتیجه عمل خود را مشاهده کنید:

  1. سر خود را تا حد امکان در وضعیت بالا نگه دارید و سعی کنید روی چند بالش بخوابید، زیرا این کار به تخلیه مایع از بینی شما کمک می‌کند و از میزان تورم و ناراحتی شما می‌کاهد.
  2. مقدار زیادی آب و مایعات بنوشید
  3. مقدار زیادی سبزیجات برگ‌دار و غذاهای غنی از ویتامین K بخورید. ویتامین‌ها سیستم ایمنی بدنتان را تقویت می‌کنند.
  4. از کمپرس یخ یا کمپرس خنک در نواحی اطراف بینی خود که متورم یا کبود شده است استفاده کنید. دقت داشته باشید که نباید یخ را مستقیماً روی بینی یا پوست صورت خود قرار دهید.
  5. آرنیکا و بروملین ممکن است به روند بهبودی کمک کرده و تورم و کبودی بعد از جراحی را کاهش دهند.
  6. تا زمانی که گچ بینی شما برداشته نشده است از دوش گرفتن و حمام آب گرم خودداری کنید : بخار می‌تواند تورم را بدتر کرده و حتی باعث افتادن گچ بینی شما شود.
  7. از مصرف داروهای رقیق کننده خون خودداری کنید. مصرف این داروها می‌تواند روند بهبودی را مختل کرده و عوارضی ایجاد کند. در مورد هر دارویی که به طور منظم مصرف می‌کنید در طول مشاوره با پزشک خود حتما در میان بگذارید.
  8. از مصرف مکمل‌ها و ویتامین‌هایی مانند ویتامین E و خارمریم خودداری کنید، زیرا ممکن است روند بهبودی را مختل کنند.
  9. حداقل دو هفته بعد از جراحی بینی، فعالیت‌های شدید مانند ورزش را محدود کنید.
  10. از سیگار کشیدن اجتناب کنید. سیگار روند بهبودی را کند می‌کند و همچنین می‌تواند خطر عوارض بعد از جراحی را افزایش دهد.

به یاد داشته باشید که رینوپلاستی یک عمل جراحی است و قطعاً بهبودی پس از آن زمان بر است، پس عجله نکنید و به بدن خود اجازه دهید تا به بهبودی کامل برسد.

کبودی چشم بعد از عمل بینی

بعد از عمل زیبایی بینی تا چه مدت چسب بزنیم؟

چسب زدن به بینی در مدت زمان مشخصی پس از عمل بینی یکی از اقداماتی است که به منظور جلوگیری از پیشرفت تورم بینی و نیز تثبیت ساختارهای زیرین بینی پس از عمل بایستی انجام گیرد. بدین منظور لازم است 5 الی 6 قطعه 3 الی 4 سانتی‌متری ( بسته به اندازه بینی تان) از یکی از چسب‌هایی که مورد تایید پزشک تان نیز باشد که معمولا چسب 3M یک سانتی مورد تایید همه پزشکان است، برش داده و شروع به چسباندن آن‌ها از قسمت بالای بینی به سمت پایین نمایید. دقت کنید که هر چسب بخشی از چسب پیشین را پوشش دهد. در نهایت یک چسب 10 الی 12 سانتی‌متری دیگر را نیز برش داده و به صورت U شکل از این سمت بینی تا سمت دیگر بچسبانید طوری که قسمت میانی چسب در قسمت پایین بینی قرار گیرد.

مدت چسب زدن بینی پس از عمل زیبایی صرفا توسط پزشک معین می‌شود. پزشک شما عواملی مانند نوع عمل، میزان ضخامت پوست بینی و میزان استحکام پل بینی را در نظر گرفته و طبق این معیارها، مدت زمان چسب زدن را تعیین می‌کند. بازه زمانی چسب زدن به طور معمول بین یک الی سه ماه در نظر گرفته می‌شود. البته لازم به ذکر است که گاهی طبق نظر پزشک مدت طولانی تری برای چسب زدن بینی توصیه می‌شود. تعیین درست این بازه زمانی بر کاهش ورم موثر بوده و از افتادگی بینی جلوگیری می‌کند.

چسب زدن بعد از عمل بینی

نحوه چسب زدن بینی بعد از عمل

پس از انجام عمل بینی تورم معمولی در نوک بینی وجود دارد. به همین دلیل پزشکان عموماً توصیه می کنند که بعد از عمل بینی، چسب زدن بینی را انجام دهید. چسب زدن بینی باعث کاهش تورم و کمک به جمع شدن پوست و همچنین جلوگیری از تشکیل بافت اسکار در منطقه بین پوست و بافت استخوان و غضروف می شود. در بیمارانی که پوست ضخیمی دارند، زمان لازم برای چسب زدن بیشتر است؛ زیرا پوست آن ها بیشتر در تشکیل بافت همبند ساختاری استخوان، غضروف و پوست مشارکت می کند. پزشک عموماً پس از حدود ۲ تا ۳ هفته پس از عمل بینی، توصیه می کند که چسب زدن را انجام دهید. برای بهترین نتیجه، توصیه می شود چسب زدن را تا چند ماه ادامه دهید.
نحوه چسب زدن بینی بعد از جراحی بینی به شرح زیر است:

  1. قبل از چسب زدن بینی، پوست را با آب مرطوب کنید تا چسب راحت از پوست جدا شود. با احتیاط عمل کنید تا هنگام برداشتن چسب، به بینی آسیبی وارد نشود یا خونریزی رخ ندهد.
  2. برای خشک کردن پوست بینی، می توانید از یک مقدار الکل استفاده کنید. این کار باعث کاهش چسبندگی موجود در چسب می شود.
  3. چسب را به اندازه ای برش دهید که طول آن حدود دو و نیم سانتی متر باشد. نوار را به شکل U لاتین در زیر بینی قرار دهید و سوراخ های بینی را بپوشانید. وسط نوار باید در زیر نوک بینی قرار گیرد و بقیه نوار به سمت بالا ادامه یابد و لبه های آن تا نزدیکی زیر چشم برود. هدف این نوار، حمایت از نوک بینی و جلوگیری از افتادگی بینی تازه شکل گرفته است.
  4. بهتر است از پل بینی شروع کنید و سپس به سمت نوک بینی حرکت کنید. در آخر، قسمت کوچک بیرون زده چسب را با نوک قیچی جدا کنید.

چسب زدن بینی بعد از عمل بینی مزایایی مانند سریع تر شکل گیری بینی و جلوگیری از تشکیل بافت اسکار در بینی دارد.

چند روز بعد از عمل بینی می توان کار کرد؟

بعد از جراحی بینی، برخی افراد ممکن است تصور کنند که می توانند بلافاصله به فعالیت های روزمره و ورزش بازگردند؛ اما این تصور نادرست است. حتی اگر جراحی تنها بر روی بینی انجام شود، بدن به زمان نیاز دارد تا بهبود یابد. به همین دلیل، انجام فعالیت های شدید بعد از جراحی بینی ممکن است بر نتایج جراحی تاثیر منفی بگذارد و روند بهبودی را کاهش دهد.
بیماران بعد از جراحی بینی معمولاً حدود دو هفته بعد از عمل میتوانند کار کنند و به فعالیت های روزانه خود بازگردند. با این حال زمان بازگشت به فعالیت های روزمره ممکن است بستگی به وسعت جراحی و نوع فعالیتی که انجام می دهید داشته باشد. به طور کلی، کمپرس های خنک و داروهای التهابی می توانند به کاهش تورم و کبودی اطراف بینی کمک کرده و همچنین خونریزی و احتقان را کاهش دهند؛ اما همچنان نیاز است تا به توصیه های پزشک پیروی شود و هرگونه فعالیت شدیدی قبل از مشورت با پزشک انجام نشود.

ماساژ بینی بعد از عمل

ماساژ بینی بعد از عمل بینی یکی از تکنیک های مؤثری است که به جراحان کمک می کند تا فرم بینی را مطابق با طرح اولیه خود تنظیم کنند. این تکنیک، دارای فواید متعددی است که شامل کاهش تورم، افزایش جریان خون و همچنین تغییر شکل بینی می شود. اما باید توجه داشت که اگر ماساژ بینی به درستی انجام نشود، ممکن است عوارض جدی ایجاد شود؛ از جمله بروز برجستگی یا فرورفتگی روی بینی، تورم نقطه ای، انحنای بینی و حتی کج شدن بینی پس از عمل جراحی.
انجام تکنیک های ماساژ بینی بعد از جراحی بینی، حدود دو هفته پس از جراحی آغاز می شود و می تواند به کاهش تورم در دیواره های کناری بینی و همچنین نوک بینی کمک کند. این ماساژ همچنین در کاهش بافت اسکار مؤثر است؛ چرا که جریان خون را به سمت بینی هدایت می کند و فرآیند بهبودی را تسریع می کند. همچنین ممکن است به شما کمک کند تا در زمان بهبودی کامل پس از جراحی بینی، احساس راحتی بیشتری داشته باشید.
بعضی از بیماران نیاز دارند که بینی هایشان به صورت کوچک تری ترمیم شود و این موضوع می تواند باعث مشکلات تنفسی شود. در این صورت، ماساژ بینی به آن ها کمک می کند تا پوست منعطف تری داشته باشند و ترمیم بینی خود را بهتر انجام دهند. برای این بیماران، ماساژ به صورت متناوب، ۶-۸ بار در روز به مدت ۲-۵ دقیقه در هر جلسه، به مدت ۳ ماه توصیه می شود. ماساژ بینی بعد از عمل بینی لازم است. برای درک این مطلب باید بدانید که در حین عمل بر روی بینی، تغییراتی رخ می دهد که ماساژ این تغییرات را تعدیل می کند. به طور معمول، در ایام اولیه پس از جراحی بینی، تورم و کبودی شدیدی ایجاد می شود و در این مدت، پوست، غضروف و استخوان در حال ترمیم هستند. ماساژ بینی باعث می شود تا مسیر لنفاوی فعال شده و تورم کاهش یابد و همچنین از فیبروز و لخته شدن خون جلوگیری شود. اما باید توجه داشت که ماساژ بیش از حد می تواند به بینی آسیب برساند و باید همواره دستورالعمل های دقیق پزشک را رعایت کرد. در نهایت، همواره قبل از انجام هر نوع ماساژ بینی بعد از عمل، باید با دکتر جراحی بینی خود مشورت کرده و دستورالعمل های او را رعایت کرد. همچنین باید به نکاتی مانند فشار مناسب، عدم ایجاد درد یا ناراحتی و انجام ماساژ به صورت ملایم و اصولی توجه کرد.

اقدامات قبل از عمل جراحی زیبایی بینی

یکی از اولین اقدامات قبل از عمل جراحی بینی، مشاوره با پزشک است. پزشک متخصص شما با معاینه می‌تواند سطح تغییرتان را تا حدودی برایتان مشخص کند. این درصد تغییر می‌تواند بعضی از افراد را به عمل ترغیب کرده و برخی دیگر را به طور کامل منصرف کند.
انجام عکس برداری‌های لازم یکی دیگر از گام‌های پیش از جراحی به حساب می‌آید. عکس شما باید از نماهای مختلف صورت گرفته شده و در فایل‌های مطب پزشک تان بایگانی شود. این عکس‌ها برای بررسی روند تغییر بعد از عمل ضرورت دارد.
به یاد داشته باشید که مصرف برخی از داروها پیش از عمل ممنوع است. بنابراین در صورتی که داروی خاصی مصرف می‌کنید حتما به جراح خود اطلاع دهید. به علاوه در روز عمل به هیچ عنوان آرایش نکرده و زیور آلات همراه خود نداشته باشید. همچنین یکی از بستگان را در روز عمل کنار خود داشته باشید.

قبل از عمل بینی چکار کنیم؟

قبل از عمل بینی حتما فکر خود را از مشغله‌های مختلف آزاد کنید. یکی از دغدغه‌های افراد شاغل اینست که چه مدت پس از جراحی بینی بایستی به استراحت پرداخته و از حضور در محل کار اجتناب کنند. بسته به شدت جراحی شما و نیز نوع کاری که انجام می‌دهید طول مرخصی متفاوت خواهد بود. در جراحی بینی استخوانی به دلیل وجود برآمدگی روی بینی شاید نیاز به مداخله‌های بیشتر از سوی پزشک باشد به همین دلیل مرخصی یک الی دو هفته‌ای بسته به نظر پزشک ضروری خواهد بود.

روز قبل از عمل از خوردن غذاهای سنگین خودداری کنید؛ استرس نداشته باشید و حمام کنید. در ضمن چند ساعت قبل از عمل چیزی نخورید. تمام مدارک مورد نیاز و آزمایش‌های مربوطه را همراه خود داشته و هیچ وسیله مورد نیازی را فراموش نکنید. بهتر است وسایل خود را از شب قبل آماده کرده تا روز عمل دچار استرس نشوید.

آزمایشات قبل از جراحی بینی

قبل از هر گونه عمل جراحی که نیاز به بیهوشی عمومی نیز داشته باشد، پزشک متخصص به منظور آگاهی از وضعیت سلامتی بیمار نتیجه برخی آزامایش‌ها را درخواست می‌نماید. از جمله آزمایش‌های قبل عمل زیبایی بینی می‌‎توان موارد زیر را نام برد:

  1. شمارش سلولهای خونی( CBC)
  2. تست زمان لخته بستن خون( PT، PTT)
  3. قند خون ناشتا( FBS)
  4. آزمایش‌های تشخیص ویروس ایدز، هپاتیت B و C

آزمایش‌های مربوط به ویروس کرونا سی‌تی‌اسکن، عکسبرداری از قفسه سینه و نوار قلب نیز به ترتیب به منظور تشخیص انحراف بینی، مشکلات ریوی و قلبی بنا به صلاح دید پزشک انجام می‌گیرد. کلیه این آزمایش‌ها جهت کاهش ریسک عمل بیمار انجام شده و جزو اقدامات بسیار ضروری قبل از عمل محسوب می‌شود‌.

به صورت کلی یک عمل جراحی زیبایی چقدر طول می‌کشد؟

در رابطه با روند عمل جراحی می‌توان اینگونه گفت که در نهایت چیزی در حدود 1.5 تا 3 ساعت به طول می‌انجامد که اگر متخصص حرفه‌ای باشد ممکن است تا 2 ساعت نیز کاهش یابد. مورد دیگر را می‌توان زمان آماده سازی قبل از درمان دانست که حدود یک الی دو ساعت از وقت شما را خواهد گرفت. همچنین بعد از انجام عمل شاهد گذشت یک ساعت در اتاق ریکاوری هستیم تا بیمار بهوش بیاید.

در کل می‌توان اینگونه گفت که شما به صورت کلی نیازمند 5 الی 8 ساعت زمان در طی انجام یک روش درمانی با توجه به سختی و شرایط مذکور خواهید بود.

ممنونیم که تا پایان این مطلب همراه ما بودید، امیدواریم از خواند موارد گفته شده لذت برده باشید و بتوانید اطلاعات جامع و کاملی در رابطه با جراحی زیبایی بینی و مدت به طول انجامیدن آن به دست بیاورید. ما سعی داشتیم تا به صورت مختصر به ذکر مهمترین اطلاعات و مواردی بپردازیم که بهتر است در رابطه با مدت زمان انجام شدن جراحی بینی بدانید.

همچنین اگر که به فکر انجام روش‌های مختلف جراحی زیبایی بینی یا جراحی زیبایی هستید بهتر است با پشتیبانی تلفنی ما ارتباط برقرار کنید تا بتوانید اطلاعات تکمیلی در این رابطه بدست بیاورید.

آیا جراحی بینی درد دارد؟

در جراحی بینی به صورت طبیعی هر کسی درد را به طور متفاوتی تجربه کرده و در کنترل آن تلاش می‌کند. معمولاً بعد از جراحی بینی فقط درد خفیفی وجود دارد که حدودا 72 ساعت طول می‌کشد، البته برخی افراد حساسیت به لمس بینی پیدا می‌کنند که نهایت ممکن است تا سه ماه طول بکشد. برای تسکین درد داروهای مسکن از سوی پزشک از جمله استامینوفن برای شما تجویز خواهد شد، استفاده از کمپرس سرد در روزهای اول پس از جراحی در آرام کردن دردها تا حدودی موثر واقع می‌شود.

دقت داشته باشید که تنها از داروهای تجویزی پزشک استفاده کنید چرا که در صورت استفاده از مسکن‌های غیرضروری ممکن است مشکلات جانبی دیگری برایتان پیش بیاید. اگر درد شما پس از 48 ساعت به جای بهبود تدریجی در سطح متوسط ​​تا شدید ادامه داشت حتما پزشک خود را مطلع سازید. به طور کلی باید گفت که اگر جراحی شما به صورت اصولی انجام شده باشد به هیچ عنوان درد غیر قابل تحملی نخواهید داشت و نباید از این بابت نگران باشید.

دوران نقاهت عمل بینی

دوره نقاهت بعد از جراحی بینی برای حفظ نتیجه مطلوب و بهبود سریع تر بسیار حیاتی است. در این مقاله اطلاعات مربوط به دوره نقاهت بعد از جراحی بینی را برای شما که به دنبال انجام عمل جراحی زیبایی بینی هستید، توضیح خواهیم داد.
افزایش تدریجی تورم صورت در ۴۸ ساعت اول پس از جراحی بینی طبیعی است و در روزهای دوم و سوم به حداکثر میزان می رسد و سپس از روز چهارم به تدریج کاهش می یابد. به مدت ۴۸ ساعت پس از جراحی از کمپرس سرد برای کاهش کبودی و تورم استفاده کنید و در حین خواب، سر و قفسه سینه خود را حدود ۳۰ تا ۴۰ درجه بالاتر از سطح بدن قرار دهید. دارو های تجویز شده توسط جراح بینی را طبق دستور مصرف کنید و از مصرف هر گونه داروی دیگر بدون هماهنگی با جراح خودداری کنید. روز دوم یا سوم پس از جراحی می توانید بدن و سرتان را به طور جداگانه با دوش دستی یا ظرف آب شستشو دهید. از هر گونه دستکاری داخل حفره های بینی و لمس پانسمان بینی خودداری کنید. تا دو هفته از مواد غذایی که نیاز به جویدن زیاد یا حرکت زیاد لب ها دارند، خودداری کنید. برای جلوگیری از خونریزی، تا یک ماه پس از جراحی از فعالیت هایی که فشار به بینی ایجاد می کنند ، پرهیز کنید.
در طول دوره نقاهت بعد از جراحی، به توصیه های پزشک خود گوش دهید و دستورالعمل ها را رعایت کنید. همچنین به صدای بدن خود گوش دهید و در صورت لزوم با پزشک خود مشورت کنید. حتماً سر خود را بالا نگه دارید تا کبودی و تورم کاهش یابد. در نهایت، صبوری بسیار مهم است؛ چرا که برای مشاهده نتیجه درمان ممکن است یک سال زمان نیاز باشد.

بهترین سن برای جراحی بینی چقدر است؟

بهترین سن برای جراحی بینی سنی است که فرد دوره بلوغ خود را به طور کامل سپری کرده است؛ زیرا در صورتی که یک شخص نوجوان قبل از اتمام دوران بلوغ خود اقدام به جراحی کند ممکن است در طول زمان تغییراتی در ظاهر بینی او ایجاد شود. در سنین بالا نیز به طور حتم باید به سیستم ایمنی و سطح سلامت فرد توجه کرد؛ بدین معنی که بدن فرد باید به خوبی توانایی ترمیم بافت‌های جراحی شده را داشته باشد و بیهوشی برای او شرایط خطرناکی را رقم نزند. با توجه به این گفته‌ها بازه ۱۸ الی ۵۰ سال را می‌توان بهترین سن برای عمل در نظر گرفت. با توجه به شرایط خاص بیمار و نظر پزشک ممکن است این بازه کمی کم یا زیادتر شود.

بهترین متخصص جراحی بینی در تهران

زیباجویانی که قصد جراحی در تهران را دارند همواره به دنبال بهترین متخصص جراحی بینی هستند. مسلما به دلیل این که معیارهای افراد برای انتخاب سبک عمل متفاوت است نمی‌توان پاسخ قاطعی به این مبحث داد. انتخاب یک جراح پلاستیک متبحر دارای گواهی معتبر در منطقه خود برای عمل جراحی بینی یک امر مهم است. به یاد داشته باشید که تجربه جراح و راحتی شما با او به اندازه هزینه نهایی جراحی اهمیت دارد. پس قبل از اقدام به جراحی بینی حتما تحقیقات لازم را در خصوص پزشک متخصص مورد نظر خود، تجربه و مهارت او و کلینیک محل مراجعه انجام دهید.

خوشبختانه با توجه به این که در حال حاضر پزشکان زیادی نتایج جراحی‌های خود را در فضای مجازی به اشتراک می گذارند، آگاهی از سبک عمل پزشکان کار ساده ای محسوب می‌شود. در ضمن در نظر داشته باشید که هنگامی که جراحی بینی برای بهبود عملکرد تنفسی انجام شود که علت آن معمولاً انسداد راه هوایی است، این عمل چه به تنهایی و چه همراه با جراحی زیبایی بینی انجام شود، ترمیمی محسوب شده و ممکن است تحت پوشش بیمه قرار گیرد، در غیر این صورت آزاد محاسبه شده و بیمه هیچ هزینه‌ای در قبال آن پرداخت نخواهد کرد.

درخواست رزرو نوبت در کلینیک ایرانیان​

لطفا شماره تماس و مشخصات خود را در فرم زیر وارد نمایید، تا برای رزرو وقت قطعی و ثبت تاریخ و ساعت، همکاران ما با شما تماس بگیرند.

این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

چرا عمل جراحی بینی یا رینوپلاستی در کلینیک های ایرانیان؟

توسط فوق تخصص جراحی پلاستیک

رفع بزرگی یا پهنی بینی

رفع قوز بینی

رفع افتادگی نوک بینی

رفع بزرگ بودن سوراخ های بینی

مزایا جراحی زیبایی بینی

بهبود ظاهر و تقویت اعتماد به نفس

بهبود تنفس

تاثیر دائمی

دستیابی به نتایج دلخواه مراجعه کننده

اگر جواب سوال خود را پیدا نکردین با مشاوران کلینیک ایرانیان تماس بگیرید

سوالات متداول در مورد جراحی بینی

سن مناسب برای انجام جراحی های زیبایی از شروع ۱۸ سالگی است. لازم به ذکر است تا ۶۰ سالگی نیز به شرطی که بیماری داخلی وجود نداشته باشد، امکان جراحی وجود دارد .

بله، زمانی که فرد مشکل پولیپ بینی یا انحراف بینی دارد، اقدام به جراحی بینی می کند. این بیمار می تواند ضمن انجام این جراحی‌ها، جراحی زیبایی بینی نیزانجام دهد.

گچ بینی برای جلوگیری از تحرک روی بینی قرار می گیرد و باید به مدت یک هفته روی صورت باشد.

زمان این جراحی بین ۱ الی ۳ ساعت تخمین زده می‌شود که بنا بر نوع بینی و نوع جراحی متفاوت خواهد بود.

انجام فعالیت های شغلی سبک ۵-۴ روز پس از جراحی امکان پذیر است . برای مشاغل سنگین تا دو هفته استراحت نیاز است .

معمولا به مدت دوهفته بعد از عمل ممکن است تا حدودی گرفتگی بینی وجود داشته باشد که بدلیل وجود ترشحات یا ورم بافت های داخل بینی است . ولی این مساله موقتی است و تنفس به حالت عادی و بهتر از قبل از عمل بر می‌گردد .

اشخاصی که به طور مداوم از علائم آلرژی رنج می‌برند همیشه در ابتدا از پزشک شان درباره ضررهای جراحی بینی برای مشکل خود سوال می‌کنند. خوشبختانه عمل بینی و آلرژی هیچ تداخل خاصی با هم نداشته و این افراد به راحتی می‌توانند این عمل زیبایی را انجام دهند. تنها تفاوتی که بین این افراد و سایر متقاضیان وجود دارد مربوط به دوران نقاهت است. در این دوران مشکلاتی نظیر عطسه و آبریزش می‌تواند برای فرد آزار دهنده باشد. در صورتی که جزو افراد درگیر با آلرژی هستید می‌توانید برای آسان تر شدن دوران نقاهت خود، زمان عمل خود را در فصل‌های حساسیت زا مانند پاییز انتخاب نکنید. علاوه بر این حتما با پزشک تان در این باره صحبت کرده و در صورت صلاح دید او داروهایی برای پیشگیری از تشدید علائم خود مصرف کنید.

برخی از زیباجویان نسبت به دائمی بودن نتایج عمل کوچک کردن بینی نگران هستند؛ چرا که در سال‌های اخیر شایعاتی مبتنی بر بازگشت بینی گوشتی به شکل اولیه شنیده اند. اما تمامی پزشکان متخصص این شایعه بی پایه و اساس را رد کرده اند. بنابراین باید گفت نتیجه عمل جراحی کاملا دائمی بوده و بازگشت ندارد. اما طبیعتا احتمال افت نوک بینی با بالا رفتن سن وجود دارد که فقط مربوط به ساختار بدنی در دوران میانسالی بوده و هیچ ربطی به عمل جراحی ندارد.

حتما شما نیز کنجکاو هستید بدانید عمل زیبایی بینی چه مدت طول میکشد. پاسخ به این سوال پیچیدگی‌های خود را دارد. پزشک جراح با توجه به نوع بینی و شدت سختی عمل ممکن است بین یک الی چهار ساعت زمان نیاز داشته باشد. همزمان بودن جراحی‌هایی مانند پروتز چانه، بلفاروپلاستی پلک، لیفت صورت و ... همگی در طولانی شدن مدت جراحی دخالت دارند. بنابراین نمی‌توان زمان ثابتی را برای این جراحی اعلام کرد.

از آنجایی که پزشکان در طول جراحی از بیهوشی عمومی استفاده می‌کنند؛ بنابراین در طول عمل زیبایی بینی هیچگونه دردی از سوی بیمار حس نخواهد شد. سایر دردهای پس از عمل نیز به گونه‌ای است که به راحتی با مصرف مسکن‌های تجویزی پزشک برطرف می‌شود. برای بهبود دردهای بینی و گاها سردرد بایستی به توصیه‌های پزشک خود عمل کنید، مسکن‌های خود را به موقع مصرف کنید، سیگار نکشید و الکل مصرف نکنید، به اندازه کافی استراحت کنید تا بهبودی شما هر چه سریعتر حاصل شود.

زمان برداشتن تامپون بعد از عمل بینی به بیمار اطلاع داده می‌شود. این زمان گاهی بسیار کوتاه بوده و برخی اوقات طولانی تر است. حداقل و حداکثر این بازه زمانی ۲۴ ساعت الی ۷ روز می‌باشد. وجود تامپون از چسبندگی سوراخ‌های بینی جلوگیری کرده و شدت خونریزی را کمتر می‌کند. به علاوه ساختار و بافت داخلی را محافظت کرده و به بهبود سریع تر زخم‌ها کمک می‌نماید. برای خارج کردن تامپون‌ها گوش به دستور پزشک باشید و سریع تر از حد موعد برای خارج کردن آن‌ها اقدام نکنید. لازم به ذکر است که در حال حاضر برخی از پزشکان با بهره مندی از متدهای خاص از تامپون استفاده نمی‌کنند. به طور کلی تمامی مشخصات جراحی به نوع بینی و شیوه عمل پزشک بستگی دارد؛ زمان خارج کردن تامپون نیز از این قاعده پیروی می‌کند.

رضایت مشتریان کلینیک ایرانیان

مطالب خواندنی مربوط به جراحی بینی

صورت یک خانم با چشمهای قرمز که بعد از انجام اندولیفت قرمز شده - ورم بعد از اندولیفت
iranianclinic
پوست
ورم بعد از اندولیفت به چه علت ایجاد می شود؟
ورم بعد از اندولیفت یکی از مسائلی است که بسیاری از افراد پس از انجام این روش با آن روبرو می شوند اما باید بدانید که این عارضه طبیعی و موقتی است و نشان‌...
مردی که در آینه در حال نگاه کردن و بررسی کم پشتی ریش های صورتش است- عوارض کاشت ریش و سبیل
iranianclinic
کاشت
عوارض کاشت ریش و سبیل چیست؟
کاشت ریش و سبیل یک روش زیبایی است که می‌ تواند مشکلات مرتبط با کم‌ پشتی یا عدم رشد ریش را برطرف کند.این فرآیند با هدف افزایش حجم و تراکم ریش به آقایان...
یک تیم پزشکی در حال کاشت مو برای یک آقا هستن
iranianclinic
کاشت
کاشت مو به روش نیوگرافت چیست؟
در دنیای امروز داشتن موی سر باعث افزایش عزت نفس و اعتماد بنفس افراد می شود بنابراین یکی از روش های زیبایی برای این قسمت کاشت موی سر به روش نیوگرافت است....
پزشکی که میکروفیبر را وارد پوست صورت زن کرده و صورت او را اندولیفت می کند
iranianclinic
پوست
آیا اندولیفت درد دارد؟
در سال‌های اخیر، درمان‌های غیرجراحی برای جوانسازی پوست و رفع مشکلات ظاهری به شدت محبوب شده‌اند. یکی از این روش‌ها که توجه بسیاری از افراد را به خود جلب...
خانمی با موی مشکی با ابروهای پهن در حالی که می خندد با شانه ابرو به ابروهای پهن دخترانه اش را شانه می کند - کاشت ابرو پهن دخترانه
iranianclinic
کاشت
کاشت ابرو پهن دخترانه
داشتن ابروی پهن و پر تراکم برای خانم ها باعث می شود صورت دخترانه و جوانتر دیده شود. کاشت ابرو پهن دخترانه امروزه در بین خانمها طرفدار زیادی پیدا کرده است....
روی صورت یک خانم توی عکس نقاط اندولیفت با خط های سفید مشخص شده- تعداد جلسات اندولیفت
iranianclinic
پوست
تعداد جلسات اندولیفت چقدر است؟
تعداد جلسات اندولیفت بر اساس نوع مشکل شما و ناحیه مورد نظر مشخص می شود. معمولا حداقل یک یا دو جلسه برای نتیجه گرفتن از اندولیفت مورد نیاز است، زیرا مقداری...

خدمات مرتبط

دستگاه لیپوساکشن ویزر
عکس قبل و بعد مردی که لاغر شده است - واترجت
تصویر نزدیک از صورت دختری که گونه های برجسته دارد - لیفت نخ گونه
عکس از قبل و بعد لیفت غبغب با نخ
دختری که شقیقه خود را به عقب می کشد - لیفت شقیقه با نخ
دختری که گوشه های چشمان خود را به سمت بالا می کشد - لیفت چشم با نخ
یک زن که با انگشتان اشاره خط خنده صورت خود را نشان می دهد - لیفت با نخ برای خط خنده
پزشک زیبایی که نخ لیفت را در ابروی زن جوان قرار می دهد - لیفت ابرو با نخ
عکس دستگاه لیپوماتیک
عکس وکتور لیفت صورت - فیس لیفت
عکس از لب قبل از عمل لیفت سانترال
بازوی زن که دچار شلی و افتادگی است - جراحی زیبایی بازو
صورت زاویه دار دختر جوان با گونه و چانه و لب برجسته
عکس وکتور از فرم بدن - پیکر تراشی
مرد جوانی که چانه خوش فرمی دارد - پروتز چانه
زن با صورت فرو رفته و گونه های برآمده - بوکال فت

تا کنون 185 نفر این مطلب را پسندیده‌اند

نظرات کاربران

12 پاسخ

  1. سلام من هجده سالمه میخوام عمل بینی انجام بدم ولی استرس بیهوشی و عمل رو دارم عمل سختیه؟؟

  2. پس فرق رینوپلاستی با عمل بینی فقط در نوع جراحی اون هست که هم باز انجام میشه هم بسته

    1. سلام لطفا با شماره ۰۲۱۷۵۹۰۰ تماس بگیرید تا کارشناسان مجموعه شما را راهنمایی کنند

    1. سلام لطفا با شماره ۰۲۱۷۵۹۰۰ تماس بگیرید تا کارشناسان مجموعه شما را راهنمایی کنند

    1. سلام لطفا با شماره ۰۲۱۷۵۹۰۰ تماس بگیرید تا کارشناسان مجموعه شما را راهنمایی کنند

  3. من افتادگی نوک بینی دارم بخاطرهمین از فرم صورتم راضی نیستم.. چهارماه ک باردارم میتونم عمل جراحی بینی انجام بدم🥺

    1. سلام لطفا با شماره ۰۲۱۷۵۹۰۰ تماس بگیرید تا کارشناسان مجموعه شما را راهنمایی کنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم درخواست مشاوره

لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید ، مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس می گیرند.

این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.