آیا تا به حال اسم کاشت مو DHI را شنیده اید؟ این روش جدید ترین راه برای کاشت مو است. به طور کلی ریزش مو یک مسئله شایع می باشد که افراد را در هر سنی و هر جنسیتی تحت تاثیر قرار می دهد. یکی از رویکردهای نوآورانه ای که چشم انداز کاشت مو را متحول کرده است کاشت مو مستقیم (DHI) می باشد که امروز به بررسی آن می پردازیم.
کاشت مو DHI چیست؟
کاشت مو مستقیم یک تکنیک پیشرفته کاشت مو می باشد که به دلیل دقت بالا، کارایی عالی و نتایج زیبایی شناختی، محبوبیت زیادی در بین زیباجویان به دست آورده است. برخلاف روش های سنتی، مانند پیوند واحد فولیکولی (FUT) یا استخراج واحد فولیکولی (FUE) روش DHI یک رویکرد مستقیم و کنترل شده برای کاشت فولیکول های مو در بخش گیرنده ارائه می دهد. فرآیند DHI شامل یک روش دقیق و تخصصی برای برداشت، آماده سازی و همچنین کاشت گرافت های مو است. تمایز اصلی این روش، استفاده از قلم Choi Implanter است، ابزاری پیچیده که امکان قرار دادن مستقیم فولیکول های مو را بدون نیاز به ایجاد کانال قبلی، همانطور که در روش های دیگر دیده می شود، فراهم می کند.
نحوه کاشت مو DHI
حالا که با این روش آشنا شدیم، بیایید به شما بگوییم که نحوه انجام آن به چه صورتی است.
- در ابتدا پوست سر به صورت موضعی بی حس می شود.
- در بیشتر کلینیک های زیبایی از دستگاه های بدون سوزن استفاده می شود تا ماده بی حس کننده را با فشار بالا به پوست بپاشند.
- سپس با پانچ مخصوصی که قطر آن 0.7 میلی متر است، موهای فرد از ناحیه اهدا کننده برداشته می شوند. معمولاً ناحیه اهدا کننده در پشت سر قرار دارد.
- فولیکول های مو مستقیماً با نوک قلم در محل گیرنده، نواحی طاسی پوست سر کاشته می شوند.
- دو مزیت اصلی روش DHI این است که آماده سازی قبلی ناحیه گیرنده ضروری نیست، اما ممکن است و گرافت های ظریف مو در داخل قلم کاشت در برابر هرگونه آسیب محافظت می شوند.
- قطر سوزن ها با قطر ریشه مو تنظیم می شود و سوزن ها با زاویه 45 درجه به پوست نفوذ می کنند.
- فولیکول ها با فشار ملایم آزاد شده و وارد سوراخ می شوند.
- یک جراح با تجربه می تواند عمق، زاویه ورود و همچنین جهت رشد موها را با قلم ایمپلنت به طور دقیق کنترل کند.
- تکنیک DHI در مقایسه با سایر روش های کاشت مو همچون FUT (پیوند واحد فولیکولی) و FUE (استخراج واحد فولیکولی) دقت زیاد تری دارد.
- با این حال، کاشت مستقیم میتواند خطراتی را برای ریشه های موی اطراف ایجاد کند و در طول فرآیند کاشت به آن ها آسیب برساند.
مزایای کاشت مو DHI
به طور کلی کاشت مو DHI ابداع شده است که نواقص و عیوب سایر روش های کاشت را از بین ببرد. این روش از مزایای بسیاری برخوردار است و هیچ جایگزینی برایش وجود ندارد. بیایید مزایای کاشت مو DHI را با هم بررسی کنیم.
- نتایج طبیعی: روش کاشت مستقیم توزیع و جهت گیری طبیعی گرافت های مو پیوند شده را تضمین خواهد کرد. این روش الگوی رشد طبیعی را تقلید کرده و تشخیص بین موهای کاشته شده را برای تماشاگران چالش برانگیز می کند.
- حداقل ضربه به پیوندها: در این روش از قلم Choi Implanter استفاده خواهد شد. این قلم مدت زمانی را که پیوندها در خارج از بدن می گذرانند به حداقل رسانده و خطر آسیب و کم آبی بدن را هم کاهش می دهد. این موضوع به افزایش نرخ بقای گرافت های پیوند شده و افزایش احتمال رشد موفقیت آمیز موها منجر می شود.
- دقت و کنترل بالا: کاشت موی DHI دقت و کنترل بی نظیری بر روی فرآیند کاشت مو به بیمار ارائه می دهد. جراحان می توانند زاویه، عمق و حتی جهت هر پیوند را با دقت بالا تنظیم کرده و از نتایج زیبایی شناختی بهینه متناسب با ویژگی های منحصر به فرد بیمار اطمینان حاصل کنند.
- زمان بهبودی سریع تر: ماهیت کم تهاجمی DHI در مقایسه با روش های سنتی زمان بهبودی سریع تری را برای بیمار به همراه دارد. بیماران معمولاً ناراحتی، تورم و جای زخم کمتری را در این روش تجربه خواهند کرد که امکان بهبودی سریع تر و بازگشت به فعالیت های عادی را برایشان فراهم می کند.
- بدون نیاز به ایجاد کانال: برخلاف روش های دیگر کاشت مو که نیاز به ایجاد کانال های گیرنده پیش از کاشت دارند، رویکرد مستقیم DHI این مرحله را حذف می کند. این نه تنها روند بهبودی پس از عمل را تسریع می کند، بلکه خطر آسیب به موهای موجود در ناحیه گیرنده را نیز کاهش می دهد.
- تطبیق پذیری در ترمیم مو: کاشت موی DHI برای اهداف مختلف ترمیم مو، از جمله پر کردن خطوط مو تا از بین بردن طاسی گسترده، مناسب است. سازگاری این روش آن را به گزینه ای عالی برای درمان طیف متنوعی از بیماران تبدیل کرده است.
معایب و عوارض کاشت مو DHI
کاشت مو DHI هم مثل تمامی روش های کاشت مو معایب و عوارضی دارد. بهتر است قبل از انتخاب کردن این روش حتما به این نکات توجه کنید و سپس تصمیم خودتان را برای انجام آن بگیرید.
- از آنجایی که این روش کاشت مو به دقت بسیار بالایی نیاز دارد، جراح و کادر پزشکی باید آموزش های عملی بیشتری را طی کنند.
- اندازه سوزن باید دقیقاً با موهای کاشته شده تطبیق داده شود؛ چون که در غیر این صورت کاشت خوبی انجام نمی شود و به فولیکول های مو آسیب زیادی وارد می شود.
- حداکثر 4000 گرافت در هر جلسه قابل پیوند است؛ زیرا کاشت DHI زمان برتر و در نتیجه گران تر از کاشت موی معمولی مثل FUT یا FUE می باشد.
- از آنجایی که برش کانال های موی جدید و قرار دادن گرافت ها در یک مرحله انجام می گیرد، ریشه های موی مجاور یا گرافت هایی که قبلا پیوند شده اند می توانند توسط نیروی انبساط آسیب زیادی ببینند.
- برخی از افراد به داروهای بی حسی مورد استفاده در این روش واکنش منفی نشان می دهند. البته باید به شما بگوییم که داروهای بی حسی اغلب ایمن هستند؛ ولی این احتمال هم وجود دارد که در برخی از افراد با واکنش منفی همراه باشند. بیشتر واکنش ها به خاطر ترس یا اضطراب هستند نه حساسیت به دارو.
- در کل امکان بروز عفونت در محل اهدا کننده و در منطقه ای که گرافت های مو کاشته شده اند، وجود دارد. عفونت های جدی خیلی نادر می باشند و در کمتر از یک درصد عمل های کاشت مو رخ خواهند داد.
- ریزش موی شوک هم ممکن است در 2 ماه بعد از جراحی کاشت مو DHI رخ بدهد. این ریزش موقتی است و بعد 3 الی 4 ماه به طور کامل رفع خواهد شد.
- در صورتی که فولیکول ها به شکل درست کاشته نشوند، این امکان وجود دارد که ظاهری نامتقارن به وجود بیاورند.
هزینه کاشت مو DHI
هزینه کاشت مو DHI به عوامل مختلفی بستگی دارد، اما در کل این روش کمی گران قیمت تر از سایر روش های پیوند مو است. مهم ترین عواملی که بر روی هزینه کاشت مو DHI اثر می گذارند به شرح زیر هستند.
- دستمزد پزشک
- تعداد گرافت های برداشت شده.
- تعداد گرافت های کاشته شده
- مهارت و تجربه پزشک
- محل کلینیک زیبایی
- تجهیزات مورد استفاده در این روش
- سختی کار
- وسعت ناحیه ای که باید پیوند زده شود.
کاندیدای مناسب برای کاشت مو به روش DHI
افرادی که کاندیدای مناسب برای کاشت مو به روش DHI هستند، عبارتند از:
- افرادی با سن بالای 25 سال
- افرادی که تیپ طاسی و الگو ریزش آنها مشخص است.
- افرادی با الگوی الگوی ریزش موی مردانه
- افرادی با بانک موی مناسب
- اشخاصی که فاقد بیماری های پوستی مثل آلوپسی و ریزش سکه ای هستند.
- افرادی که به بیماری های زمینه ای مثل تیروئید، کم خونی یا دیابت مبتلا نیستند.
مراقبت های بعد از کاشت مو به روش DHI
به طور کلی انجام مراقبت های بعد از کاشت مو به روش DHI از اهمیت زیادی برخوردار پی باشد؛ چون که ممکن است با انجام یک کار اشتباه، نتیجه عمل خود را تغییر داده و دیگر هیچ کاری از دستتان برنیاید.
- مرطوب نگه داشتن ناحیه گیرنده اولین و البته مهم ترین چیزی است که می بایست در مراقبت های پس از کاشت مو hdi از آن اطمینان حاصل کنید.
- جراح حتما داروهای مورد نیاز و یک سری محصولات مراقبت از مو را برایتان تجویز می کند که باعث افزایش رشد مو در آن ناحیه می شود. مطمئن شوید که داروهای خود را بدون نقص مصرف می کنید.
- افرادی که تازه موهای خود را کاشته اند، درد خفیف یا شدید و گاهی تورم را تجربه خواهند کرد. با توجه به این موضوع مهم است که فولیکول های موی تازه پیوند شده خود را مختل نکنید؛ زیرا آن ها نیاز به مدت زمانی برای سازگار شدن با محیط جدید خود دارند. بنابراین، توصیه می شود برای مدت زمان مشخصی را در وضعیت کمی عمودی بخوابید.
- پس از جراحی از شما خواسته می شود که به هیچ عنوان به سراغ انجام تمرینات فیزیکی شدید نروید. برای مراقبت های پس از کاشت مو، اجتناب از انجام ورزش های سنگین بدنی حداقل به مدت دو هفته پیشنهاد می شود. پس ۷ تا 10 روز، بیماران نباید ورزش های سنگین انجام دهند. تمرینات بدنی شدید می تواند به گرافت های تازه پیوند شده به خاطر تعریق شدید آسیب برسانند.
- از قرار گرفتن در معرض نور خورشید در دو هفته اول و حتی تا شش ماه بعد از عمل خودداری کنید.
- از مصرف الکل و سیگار خودداری کنید، البته نه برای همیشه :)! در حالت کلی، مصرف سیگار و الکل بر سلامت بدن شما تاثیر می گذارد. با این حال، باید بدانید که مصرف الکل یا سیگار کشیدن پس از جراحی هم رشد مو و هم بهبود ناحیه گیرنده را مختل خواهد کرد.
بهترین کلینیک کاشت مو به روش DHI
بهترین کلینیک کاشت مو به روش DHI چه خصوصیاتی دارد؟ به طور کلی توجه کردن به خصوصیات مراکز کاشت مو به شما نشان می دهد که آیا آن مرکز می تواند کاشت موی شما را به بهترین نحو انجام دهد یا خیر. بهترین کلینیک کاشت مو به روش DHI از ویژگی های زیر برخوردار است.
- همکاری با متخصصین با تجربه امر کاشت مو
- استفاده از بهترین و پیشرفته ترین تجهیزات
- داشتن محیطی تمیز و کاملا بهداشتی
- استفاده از لوازم استریل