تفاوت آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ موضوعی است که برای خیلی از افراد سوال ایجاد کرده. بدیهی است که جوانسازی پوست و رفع مشکلات ظاهری آن از اهمیت مهمی در مبحث زیبایی شناسی است. با پیشرفت تکنولوژی، روشهای کاربردی بسیاری برای جوانسازی پوست و رفع چین و چروک صورت ارائه شده است. از جمله این روشها میتوان به آر اف فرکشنال و میکرونیدلینگ اشاره کرد.آراف فرکشنال و میکرونیدلینگ هر دو از تکنیکهای مدرن و غیرتهاجمی در جوانسازی و ترمیم پوست هستند. با این حال، این دو روش در نحوه اعمال انرژی و حرکت تولید کلاژن تفاوتهای شاخصی دارند.با توجه به نیازهای پوستی خاص و مشکلات ظاهری در افراد مختلف، پس از بررسی هر دو روش در این مقاله، به تفاوت آراف فرکشنال با میکرونیدلینگ در جهات گوناگون پرداخته خواهد شد.
تفاوتهای آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ
همانطور که گفته شد تفاوتهای آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ از جهات مختلفی قابل بررسی است. آر اف فرکشنال با فرآیند انتقال انرژی لیزر از طریق سوزنهای دستگاه به لایه زیرین پوست سبب بهبود آن شده در حالی که در میکرونیدلینگ فقط برای درمان و کاهش میزان آسیب به پوست انجام میشود.
معمولاً بعد از انجام روش میکرونیدلینگ، زخمهایی به صورت نقطهای بسیار خفیف بر روی سطح پوست ملاحظه می گردد که در روش آر اف فرکشنال این ویژگی وجود ندارد.
به طور کلی، آر اف فرکشنال به عنوان یک روش بسیار قوی برای رفع مشکلات ظاهری پوست از طریق تحریک تولید کلاژن شناخته میشود که میتواند ظاهر پوست را سفتتر و محکمتر کند و چین و چروکهای ایجاد شده در پوست را به طور چشمگیری از بین ببرد.
در آر اف فرکشنال، انرژی لیزر به صورت نواری و در عمقهای مختلف پوست اعمال میشود و باعث تحریک تولید کلاژن و الاستین در پوست میگردد. این روش میتواند بهبودی قابل توجهی در چین و چروکهای پوست ایجاد کند و باعث جوانسازی پوست شود. همچنین، آر اف فرکشنال میتواند بهبودی و درمان مطلوبی در لکههای پوستی و جوشهای آکنهای نیز ایجاد کند.
از طرفی، میکرونیدلینگ یک روش درمانی است که با استفاده از سوزنهای میکروسکوپی به پوست آسیب میرساند و باعث تحریک تولید کلاژن و الاستین در پوست میشود.
تفاوت در کاربرد های آراف فرکشنال با میکرونیدلینگ
در اینجا به تفاوت در کاربرد های آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ می پردازیم. در حال حاضر میکرونیدلینگ یک روش درمانی غیر جراحی است که بیشتر برای درمان پیری زودرس پوست و صورت، از بین بردن آثار زخم و انواع جراحتها، برطرف کردن آثار مربوط به کشیدگی پوست، درمان ضایعات ناشی از رنگ دانههای پوستی و نیز از بین بردن لکههای ناشی از بالا رفتن سن و پیری، آکنه و لک مورد استفاده قرار میگیرد.
از سوی دیگر، آراف فرکشنال بیشتر برای لیفت ابرو و از بین بردن افتادگی پلک، بالا رفتن میزان استحکام پوست گردن و دستها، رفع چین و چروکهای دور چشم، چروکهای سطحی پوست، درمان آکنه و جای جوش، لیفت و کشیدگی پوست، درمان تعریق بیش از حد و البته از بین بردن و درمان ترکهای پوستی استفاده میگردد.
با توجه به این توضیحات و اطلاع یافتن از تفاوت آراف فرکشنال با میکرونیدلینگ باید نتیجه گرفت که میکرونیدلینگ بیشتر برای مشکلات مربوط به پیری زودرس و لکههای پوستی مناسب است، در حالی که آر اف فرکشنال برای چین و چروکهای صورت و لیفت پوست بدن مناسبتر است.
تفاوت آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ در عوارض چیست؟
تکنیک آر اف فرکشنال یکی از روشهای جوانسازی پوست صورت است که با استفاده از لیزر، بافت پوست را تحریک و تجدید سلولی را ایجاد میکند. با این حال، همانند سایر روشهای درمانی غیر تهاجمی که امروزه باب شدهاند، این تکنیک نیز دارای عوارضی است که میتوان به تورم و التهاب تا ۲۴ ساعت پس از انجام فرآیند لیزر، قرمزی نامتعارف در سطح پوست از یک الی دو روز بعد از لیزر، درد و سوزش در هنگام انجام لیزر آراف فرکشنال اشاره کرد.
از طرفی، میکرونیدلینگ به عنوان یکی دیگر از روشهای جوانسازی پوست صورت است که با استفاده از تزریق موادی مانند هیالورونیک اسید، بافت پوست را تحریک می کند تا باعث تجدید سلولی در آن گردد. عوارض این روش شامل قرمز شدن و تورم پوست صورت در ناحیه تزریق شده، تیره یا کبود شدن پوست صورت در محل تزریق و همچنین التهاب و ورم بسیار خفیف در این ناحیه میگردد.
لازم به ذکر است که تفاوت آراف فرکشنال با میکرونیدلینگ در عوارض تقریبا مشابه هستند؛ لذا در هر دو روش، عوارض مذکور معمولاً به صورت موقت و در مدت زمان کوتاهی پس از انجام روش درمانی رخ میدهند و با رعایت دستورالعملهای مهم، بهبودی خواهند یافت.
تفاوت آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ در نحوه انجام
در اینجا تفاوت آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ در نحوه انجامشون است. تکنیک آر اف فرکشنال یکی از روش های جدید و تکنیک های جوانسازی پوست صورت و رفع چین و چروک های پوستی است. در این روش از رادیویی با فرکانس بالا استفاده میشود که به پوست صورت نفوذ کرده و باعث تولید کلاژن و الاستین در سطح آن میگردد.
در مقابل، روش لیزری برای جوانسازی پوست صورت و رفع چین و چروکهای پوستی استفاده می شود. در این روش از نور لیزر با فرکانس بالا استفاده میشود که به پوست صورت نفوذ کرده و باعث تولید کلاژن و الاستین در پوست میشود. این حرکت باعث جوانسازی پوست و بهبود ساختار آن می شود.
بنابراین به طور خلاصه باید گفت که تفاوت آراف فرکشنال با میکرونیدلینگ در نوع استفاده آن است. در روش آر اف فرکشنال از رادیویی با فرکانس بالا استفاده میشود، در حالی که در روش لیزری از نور لیزر با استفاده از فرکانس بالا میشود. همچنین، در روش آر اف فرکشنال به صورت موضعی و در عمق پوست نفوذ میکند، در حالی که در روش لیزری نور لیزر به صورت مستقیم بر روی پوست اعمال میشود.
تفاوت مزایای آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ چیست؟
تا حالا شما هم به این موضوع فکر کردین که تفاوت مزایای آراف فرکشنال با میکرونیدلینگ چیست؟ مزایای میکرونیدلینگ عبارتند از روشی قابل استفاده برای نواحی حساسی مانند گردن، دور چشم، بینی و نیز روشن کردن پوست صورت، کم بودن هزینهها نسبت به دیگر روشهای جوانسازی صورت، قابل استفاده برای هر نوع رنگ پوستی، تحریک پوست صورت به ساخت کلاژن و در نهایت بازسازی سطح پوست و رفع جای زخمها است.
همچنین از مزایا و فواید آر اف فرکشنال نیز میتوان به قابل استفاده برای تمام قسمتهای صورت، روشی آسان و بدون درد، کاهش افتادگی پوست صورت و خطوط ریز پوستی، بالا رفتن خاصیت ارتجاعی سطح پوست، و بیشتر شدن تولید کلاژن در پوست صورت اشاره نمود.
بدون شک، آراف فرکشنال و میکرونیدلینگ از جمله روشهای درمان و کارآمد برای جوانسازی پوست و رفع مشکلات پوستی میباشند، بنابراین شناخت تفاوت آراف فرکشنال با میکرونیدلینگ باعث خواهد شد تا با توجه به نوع نیاز پوست، بودجه و همچنین نتیجه دهی مورد توجه قرار گیرند.
با توجه به اینکه این روشها غیرتهاجمی و بدون درد هستند و نیازی به مراقبت و نقاهت طولانی مدت ندارند، روشی مطلوب و مناسب برای رفع مشکلات پوستی به شمار میروند. پس با انتخاب اصولی و درست یکی از این روشها همواره از پوستی صاف، سالم و درخشان بهره مند شده و جوانی را تجربه کنید.