روش اندولیفت جای جوش چیست؟
لیزر اندولیفت برای جای جوش به چه روشی گفته می شود؟ آیا راجع به این روش چیزهایی شنیده اید اما نمی دانید که اندولیفت جای جوش چیست؟ باید به شما بگوییم جوش، وقتی ایجاد می گردد که در منافذ پوست شما، سلول های مرده و چربی به همراه یک دیگر، انباشته شوند. گاهی جوش ها در صورت و بدن اثراتی از خودشان بر جای می گذارند که بعد از مدت ها هم بدن توانایی درمان کردن آن ها را ندارند. در این جور مواقع، لازم است از راه های مناسبی همچون اندولیفت برای درمان جای جوش استفاده کرد. لیزر اندولیفت برای جای جوش، یک روش نوین برای تحریک کردن بافت و اندام های عمق پوست به منظور ساخت کلاژن جدید و در ادامه از بین بردن جای جوش است. در لیزر اندولیفت برای جای جوش از میکرو فیبر های نوری لیزری استفاده می شود. این میکرو فیبر های نوری یک بار مصرف و 200 الی 300 میکرونی هستند. از طرفی این میکرو فیبر ها به زیر هیپودرم سطح وارد خواهند شد و هیچ احتیاجی به برش یا ایجاد کردن زخم ندارند. در مرحله بعد، با لیزر اندولیفت برای جای جوش می توان رشته هایی از کلاژنی که فیبروتیک شده اند را با حرارت برش داد و از یک دیگر جدا کرد. سپس بافت همبند پوست را القا کرده، درم را بازسازی می کند و همچنین تولید کلاژن را افزایش خواهد داد.
نحوه انجام اندولیفت جای جوش
در ابتدا برای انجام اندولیفت جای جوش بعد از مشاوره با متخصص پوست و مد و دریافت تمامی توصیه های مرتبط با اندولیفت، به بیمار یک بی حسی زده می شود. بی حسی موضعی باعث کمتر شدن درد شما می شود. سوزنی بسیار ظریف (مشابه با سوزن هایی که در سایر روش های درمان تزریقی استفاده می شوند) نواحی برش را پیش از قرار گرفتن فیبر انعطاف پذیر زیر پوست ایجاد خواهد کرد. پزشک فیبر لیزری را به اطراف پوست حرکت می دهد و کل ناحیه را کاملا درمان می کند. این روش درمانی درمان حدودا یک ساعت به طول می انجامد. طول موج مورد استفاده در این فرآیند به طور ویژه ای طراحی شده است؛ به گونه ای که فقط آب و سلول های چربی را گرم می کند، بدون آن که به بافت های سالم اطراف آن ها آسیب برساند.
این درمان یک راه حل مطمئن و موثر برای از بین بردن جای جوش است. البته به خاطر اشعه هایی که این دستگاه دارد، پیش از درمان، محافظ چشم لیزر بر روی پلک های بیمار قرار می گیرد. در طول درمان، انرژی لیزر اندولیفت بافتی که جای جوش دارد را برای تولید کلاژن جدید تشویق می کند و به بهبود عملکرد های متابولیکی ماتریکس خارج سلولی کمک خواهد کرد. این ماتریکس، پشتیبانی فیزیکی و بیوشیمیایی را برای سلول های اطراف ناحیه تحت درمان فراهم میکند. این بدان معنا است که نتایج طولانی مدت هستند و نواحی آسیب دیده با گذشت زمان بهبود می یابند. توجه داشته باشید که این دستگاه هم می تواند چربی ها را از بین ببرد و هم پوست را سفت کند. این روش هیچ نوع دردی ندارد و همان طور که گفتی هیچگونه برش و بخیه ایجاد نمی کند. زمان ریکاوری برای درمان با این روش لازم نیست و بیماران می توانند در عرض چند ساعت به کار و فعالیت های عادی خود بازگردند.
مراقبت های بعد از اندولیفت جای جوش
به منظور آن که بتوانید به نتایج خوبی از لیزر اندولیفت برای جای جوش خود برسید، حتما باید مراقبت های بعد از اندولیفت جای جوش را با دقت انجام بدهید. مراقبت های بعد از اندولیفت جای جوش به شرح زیر می باشند.
- از قرار گرفتن در معرض نور خورشید و تابش مستقیم آن دو روز بعد از لیزر اندولیفت برای جای جوش، بپرهیزید.
- از لایه بردار ها یا مواد شوینده بسیار قوی برای صورت خود استفاده نکنید.
- از شامپو های بسیار ملایم برای شستن صورت خود استفاده کنید.
- حتما از کرم های آبرسان و مرطوب کننده پوست استفاده نمایید.
- به هیچ عنوان تا چند روز بعد از لیزر اندولیفت برای جای جوش، پوست خود را ماساژ ندهید.
- از روش هایی از قبیل وکس یا اپیلاسیون روی پوست خود استفاده نکنید.
- تا ۲۴ ساعت بعد از انجام دادن اندولیفت نباید از لوازم آرایشی روی پوستتان استفاده نمایید.
- عدم استعمال سیگار برای چند روز بعد از اندولیفت، یکی دیگر از مراقبت های بعد از انجام این روش است.
- از مصرف دارو رقیق کننده خون همانند آسپرین و وارفارین بپرهیزید.
- بعد از اندولیفت برای جای جوش بر روی صورت خود، به صورت ضربه ای، کمپرس آب یخ بگذارید.
نکات و مراقبت های قبل از اندولیفت جای جوش
برای آن که از مزایای روش لیزر اندولیفت برای جای جوش به صورت کامل بهره بشوید بهتر است که مراقبت های قبل از اندولیفت جای جوش را با دقت بالا انجام دهید. پیش از انجام دادن اندولیفت، صورت خودتان را تمیز با آب یا صابون و حتی ژل بشویید تا مواد آرایشی روی پوستتان باقی نماند. تمیز بودن صورت، شرط اصلی برای اندولیفت است؛ چون که از بروز حساسیت یا عفونت در زمان کار جلوگیری می کند. از طرفی، پیش از انجام دادن لیزر اندولیفت برای جای جوش، متخصص پوست و مو حتما تاریخچه پزشکیتان را بررسی می کند و ممکن است از شما بخواهد که یک سری آزمایشات خاصی را انجام بدهید. در صورتی که تاریخچه پزشکی و آزمایشاتتان خوب و مورد قبول باشد، پزشک تشخیص می دهد که کاندیدای مناسبی برای انجام لیزر اندولیفت جای جوش هستید.
پزشک پیش از انجام اندولیفت جای جوش، درمان های قبلی را که بر روی پوست خود انجام داده اید را بررسی می کند و در صورت صلاحدید، به انجام این روش می پردازد. نکات مهمی در مورد لیزر اندولیفت برای جای جوش وجود دارد که باید حتما پیش از انجام دادن این روش، به آن توجه داشته باشید. حتما دقت داشته باشید که مدت زمان بهبودی شما و رؤیت نتیجه، در بیمار مختلف، کاملا متفاوت است. همچنین قبل از انجام این روش باید بدانید که تورم، التهاب و کبودی احتمالی در صورت و ورود میکرو فیبر های نوری به بدن طی یک هفته رفع می شوند. بعضی از بیماران قرمزی کمی را روی پوستشان مشاهده می کنند؛ اگر می خواهید از بروز این عارضه جلوگیری کنید، به هیچ عنوان پیش از عمل از دارو های رقیق کننده خون استفاده نکنید.
هزینه رفع جای جوش با اندولیفت
به طور کلی، عوامل متفاوتی بر روی هزینه رفع جای جوش با اندولیفت اثر می گذارد. توجه داشته باشید که هر چقدر شدت عارضه بیشتر باشد، شما باید هزینه بیشتری را برای لیزر اندولیفت بپردازید. علاوه بر این، تجربه متخصص پوست و مو و سطح مهارت وی، محل درمان و همچنین مواد مصرفی برای اندولیفت، بر روی هزینه رفع جای جوش با این روش اثر می گذارد. یکی دیگر از مهم ترین عواملی که باعث متفاوت بودن قیمت و هزینه لیزر اندولیفت برای جای جوش می شود، دستگاهی که در این پروسه مورد استفاده قرار می گیرد.
عوارض اندولیفت جای جوش
به طور کلی، عوارض کمی در مورد جای جوش گزارش شده است که بیشتر آن ها شامل خطراتی همچون اریتم خفیف و گذرا، ادم، اکیموز و فلج عصبی هستند. اما با این حال، در برخی از بیماران، عوارض اندولیفت جای جوش به صورت جدی تری بروز می کند. پس از انجام مطالعات بسیار زیاد بر روی این روش و تحت نظر گرفتن بیمارانی که برای از بین بردن جای جوش و اسکار های خود از اندولیفت استفاده کردند، مشخص شد که انجام این راه درمانی بدون در نظر گرفتن معیار های مناسب برای آنتیسپیس، دزیمتری و کنترل دمای پوست، پتانسیل ایجاد آسیب های شدیدی را در حین و پس از استفاده دارد. شایع ترین عوارض توصیف شده در این روش، نوروپاتی محیطی، سوختگی، عفونت موضعی و استئاتونکروز می باشد.
با این حال، عوارض عمومی مربوط به لیزر اندولیفت برای جای جوش هماتوم، ادم، هیپرکرومی و شکستگی فیبر بینایی بیان شده است. پس نتیجه می گیریم که با وجود گزارش های اندک، عوارض ثانویه جدی استفاده از لیزر زیر پوستی با استفاده از فیبر نوری کاملاً امکان پذیر است؛ به همین دلیل باید به تکنیک انجام این روش و مراقبت های قبل و بعد گفته شده از سمت پزشک به خوبی توجه کرد. توجه کامل به اتخاذ تکنیک های کاربردی مناسب می تواند عوارض این روش را کاهش بدهد. به عنوان مثال پزشک باید کنترل دزیمتری بیشتری داشته باشد، ابزار های مناسب را برای کنترل بهتر دمای پوست به کار ببرد و همچنین دقت بیشتر در مورد اقدامات ایمنی زیستی (عمدتاً استفاده از ضد عفونی کننده) در هنگام دست زدن به ابزار و تجهیزات داشته باشد.