کاشت مو میکروفیت موثرترین و جدیدترین روش جهت بازگرداندن موهای از دست رفته می باشد. این روش، نتایج بهتر و همچنین طبیعی تری برای زیباجو به همراه دارد و برخلاف سایر روش های کاشت مو ایمن تر و غیر تهاجمی تر است. به همین دلیل هم خیلی از افراد ترجیح می دهند که از این روش برای کاشت موی خود استفاده کنند. شما در مورد کاشت مو میکروفیت چه می دانید؟ بهترین کاندیدای کاشت مو میکروفیت چه کسانی هستند؟ آیا هر کسی می تواند از این روش استفاده کند؟ با ما همراه باشید تا با یک دیگر به بررسی روش کاشت مو میکروفیت بپردازیم.
کاشت مو میکروفیت چیست؟
شاید بخواهید بدانید که کاشت مو میکروفیت چیست؟ در حال حاضر، میکروفیت روش جدیدی در بین تکنیک های کاشت مو است. در این روش از کاشت مو از ابزار ها و تجهیزات دقیق و پیشرفته به منظور برداشت و همچنین کاشت فولیکول مو در محل مورد نظر استفاده می گردد. در نتیجه، مدت زمان لازم جهت کاشت مو کم تر می شود و همچنین آسیب کمتری به بافت سر وارد خواهد شد. یکی دیگر از مزایای کاشت مو میکروفیت آن است که زیباجویان می توانند به حداکثر تراکم ممکن مو برسند. توجه داشته باشید که در این روش کاشت مو، پزشک با یک میکروموتور، فولیکول های مو را برداشت می کند اما این کار به قدری دقیق انجام می شود که هر فولیکول بدون هیچ گونه آسیب دیدگی، از پوست کشیده خواهد شد و در مرحله بعد در نواحی مشخص شده، کاشته می شوند.
بهترین کاندیدای کاشت مو میکروفیت چه کسانی هستند؟
شاید بخواهید بدانید که بهترین کاندیدای کاشت مو میکروفیت چه کسانی هستند؟ و این که آیا کاندیدای مناسبی برای انجام این روش هستید یا خیر. به طور کلی پزشک تنها کسی می باشد که می تواند تشخیص دهد آیا کاشت مو میکروفیت برای شما مناسب است یا خیر. ولی به هر حال، این روش برای بیمارانی که احتیاج به کاشت مقدار اندکی فولیکول مو در پیشانی یا قسمت کوچکی از ناحیه دارند، استفاده خواهد شد. ولی پیش از تصمیم گیری درباره این موضوع، حتما باید با جراح مشورت کرد و آزمایشاتی که دکتر برای تشخیص خود نیاز دارد را انجام بدهید. در کل افرادی که در زیر به آنها اشاره می کنیم، کاندیدای مناسبی برای کاشت مو با روش میکروفیت هستند.
- اشخاصی با مشکل ریزش مو آلوپسی آندروژنیک
- بیمارانی با تراکم کم مو در نواحی ویژه ای از پوست سر
- بیمارانی که می خواهند ظاهر ناشی از جراحت و جای زخم خود را با مو بپوشانند.
- اشخاصی که دچار بیماری مزمن پوستی نیستند.
- بیمارانی که به دنبال تراکم بالا اما طبیعی در موهایشان هستند.
- اشخاصی که سابقه واکنش حساسیتی نسبت به جراحی ندارند.
مراقبت های بعد از کاشت مو به روش میکروفیت
به طور کلی، انجام دقیق مراقبت های بعد از کاشت مو به روش میکروفیت بر روی نتایج حاصل از این عمل تاثیر مستقیمی می گذارد. اما باید به این نکته هم اشاره کنیم که زمان بهبودی هر کسی در نهایت به خودش بستگی دارد؛ یعنی این که بیمار باید برای رسیدن به بهترین نتیجه، همه توصیه ها و مراقبت های گفته شده از جانب پزشک خود را انجام دهد. مراقبت های بعد از انجام کاشت مو میکروفیت عبارتند از:
- در صورتی که ۳ الی ۴ ساعت بعد از جراحی دچار درد یا ناراحتی شدید، حتما مسکن مصرف کنید.
- پس از انجام دادن عمل، باید به شکل نیمه قائم بخوابید؛ یعنی از دو تا چند بالش جهت بالا بردن سرتان در منزل استفاده کنید. این کار را حتما دو شب پس از عمل انجام بدهید. توجه کنید که این وضعیت برای جلوگیری کردن از ورم در پوست سرتان مهم است.
- سعی کنید به خوبی و به اندازه کافی استراحت کنید و اجازه بدهید که کبودی هایتان در اطراف خط مو از بین برود.
- از شامپویی که پزشک برایتان تجویز می کند، استفاده نمایید.
- پس از پیوند مو مستقیما در زیر تابش مستقیم خورشید قرار نگیرید؛ به خصوص در صورتی که پوست سرتان هنوز متورم می باشد.
- پنج روز اول پس از عمل به هیچ وجه الکل نخورید؛ چون که در خونرسانی به ناحیه سر تداخل ایجاد خواهد کرد.
- یک ماه پس از عمل سیگار نکشید؛ چون که با این کار باعث می شوید جریان یافتن خون در فولیکول مو قطع شود.
- تا یک هفته پس از پیوند مو، ورزش نکنید. در کل فعالیت ورزشی با حرکات محدود حدودا ۱۰ روز بعد از عمل باید از سر گرفته شود.
- درگیر فعالیت و کارهایی نشوید که موجب تعریق زیاد شما می شوند؛ چون که خطر مبتلا شدن به عفونت را افزایش می دهند.
هزینه کاشت مو میکروفیت
در کل هزینه کاشت مو میکروفیت در مقایسه با سایر روش ها گران تر است. البته عوامل مختلفی بر روی هزینه این نوع کاشت مو اثر دارد که عبارتند از:
- دستمزد پزشک
- لوازم و تجهیزات مورد استفاده
- هزینه آزمایشات
- داروهایی که لازم است در فرآیند کاشت و حتی پس از آن استفاده شوند.
- شرایط بدنی هر فرد
- تعداد گرافت های برداشت شده
عوارض کاشت به روش MICROFIT
به طور کلی عوارض کاشت به روش MICRO FIT چندان جدی و خطرناک نیست و حتی در مواردی هم هیچ گونه عارضه ای برای آن گزارش نشده است. ولی با این حال ممکن است پس از انجام کاشت میکروفیت کمی احساس درد، خارش یا التهاب در محل داشته باشید. در کل این عوارض طبیعی هستند و پس از چند روز به طور کامل برطرف خواهند شد. اگر این علائم را با شدت بیشتری تجربه کردید یا پس از گذشت چند روز هنوز بهبودی خاصی در وضعیتتان حاصل نشد، حتما باید این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.
مزایای کاشت مو به روش میکروفیت
مزایای کاشت مو به روش میکروفیت در مقایسه با سایر روش های مشابه بیشتر است. خیلی از زیباجویان تنها با توجه به این مزایا است که به انجام این روش ترغیب می شوند. حال بیایید با یک دیگر مزایای کاشت مو به روش میکروفیت را بررسی کنیم.
- در این روش بدون خونریزی است.
- کاشت مو به روش میکروفیت بدون احتیاج به بخیه انجام می گیرد.
- ترمیم سریع بانک مو و همچنین ناحیه کاشت، یکی دیگر از مزایای این روش می باشد.
- در این روش کاشت مو هیچ گونه برشی ایجاد نمی شود و میزان احتمال بروز عفونت در آن بسیار پایین است.
- دوره نقاهت این روش بسیار کوتاه و آسان می باشد.
- امکان تکمیل شدن کاشت مو در یک روز وجود دارد.
- خطر بروز عوارض جانبی در این روش بسیار کم است.
انواع کاشت مو به روش میکروفیت
انواع کاشت مو به روش میکروفیت ۲ نوع است که در ادامه به بررسی ویژگی های هر دو مورد می پردازیم.
کاشت مو میکروفیت با اصلاح جزئی و مزایای آن
- کاشت مو میکروفیت با اصلاح جزئی برای بیمارانی استفاده خواهد شد که به تعداد اندکی فولیکول مو یعنی حدودا ۲۵۰۰ الی ۲۸۰۰ عدد احتیاج دارند.
- متخصص در این روش میکروفیت یک خط یا حتی یک مربع کوچک از فولیکول های مو بانک فرد را بر روی قسمت اهدا کننده می تراشد و سپس به ناحیه گیرنده پیوند می زند.
- میزان تراشیدن مو در این روش میکروفیت به قدری کم می باشد که به وسیله موهای مجاور از دید پنهان می شود.
- در این روش تنها تعداد اندکی فولیکول های مو قابل پیوند شدن هستند. با توجه به این موضوع و در صورتی که فرد به پیوند زیادی از فولیکول مو احتیاج داشته باشد می بایست این کار را تا چند جلسه انجام بدهد.
- دوره نقاهت این روش کوتاه تر است.
- در این روش کاشت میکروفیت، ممکن است کمی قرمزی یا لایه برداری سطح در محل کاشته شده به وجود بیاید که سریعا از بین خواهد رفت.
- بیمار سریعا می تواند به فعالیت های روزمره خودش بازگردد.
کاشت مو میکروفیت بدون اصلاح و مزایای آن
- این روش پیچیده تر از نوع قبلی است؛ به همین دلیل احتیاج به زمان و همچنین تجربه بیشتری دارد.
- به طور کلی از این روش میکروفیت می توان برای پرپشت تر کردن موهای جلو و حتی بالای سر استفاده کرد.
- در این روش پزشک می تواند حدودا ۲۰۰۰ الی ۳۰۰۰ عدد فولیکول مو را از قسمت ریشه خارج کند و در مرحله بعد آن ها را برحسب اندازه، رنگ یا کيفيت مو ناحیه گیرنده تقسیم نماید.
- در مرحله بعد فولیکول های به داخل دستگاه تزریق وارد خواهد شد و دکتر محل انتقال را بی حس می کند. پس از بی حسی، فولیکول های مو به جلوی سر انتقال داده می شوند.
- بعد از عمل، دکتر پوست محل مورد نظر را تمیز می کند و بر روی آن بانداژ فشاری قرار خواهد داد تا ورم آن کاهش یابد.
حدودا ۵ الی ۱۰ هفته بعد از عمل، مو های کاشته شده می ریزند و پس از آن فولیکول ها دوباره شروع به رشد کردن می کنند و بعد از آن حدودا ۶ هفته موی جدید ظاهر خواهند شد.