اگر برداشتن همیشگی موهای صورتتان به یک دغدغه بزرگ تبدیل شده است اگر رفتن مداوم به سالن های آرایشی و استفاده مداوم از نخ و انواع لوازم موبر شما را خسته و نگران کرده و به دنبال یک روش دائمی و عالی برای رفع موهای زائد خود هستید لیزر موهای زائد صورت بهترین راهکار انتخابی برای شما است. صورت یکی از مناطق حساس و مهم بدن است که زیبایی و جذابیت آن تاثیر زیادی تقویت روحیه و افزایش اعتماد به نفس فرد دارد. از طرفی ایجاد موهای زائد این ناحیه می تواند ظاهر ناخوشایند و بعضا نامطلوبی را در وی ایجاد کرده و این خود ممکن است باعث بروز بسیاری مشکلات نیز شود. به همین خاطر است که وجود موهای زائد در صورت برای خیلی از خانم ها و آقایان آزاردهنده است.
امروزه با پیدایش و ظهور متدهای جدیدی همچون لیزر موهای زائد در صنعت پوست، مو و زیبایی و کاربردهای منحصر به فرد این راهکار، حتما چیزهایی درباره آن به گوشمان خورده است. البته پشت آن شایعه و ادعاهای بسیاری هم وجود دارد. خیلی از مردم به این روش به چشم یک معجزه برای رهایی همیشگی از موهای زائد نگاه می کنند و عده ای هم آن را یک روش بی فایده می نامند. در این میان دسته ای دیگر از افراد هستند که از عوارض ناشی از انجام لیزر موهای زائد می ترسند. ما در این بخش از مطلب خود قصد ندارید سرتان را با اطلاعات حاشیه و پوچ به درد بیاوریم. ولی بد نیست با داشتن اطلاعاتی با اساس علمی، دید کاملی درباره این روش و شیوه عملکرد آن داشته باشید. پس با ما همراه باشید.

لیزر مو صورتلیزر موهای زائد صورت چیست؟

به طور کلی وظیفه لیزر موهای زائد بر عهده یک پرتو نوری به نام لیزر است. منتها نوری که از این قطعه خارج می شود دارای انرژی و مشخصات فیزیکی مختص به خود است. شیوه عملکرد این روش دقیقا به گونه ای است که بدون هیچگونه اثرگذاری بر روی سایر قسمت های بدن باعث حذف و از بین بردن طولانی مدت موهای زائد ناحیه مورد نظر می شود. در صنعت پزشکی برای رفع موهای زائد از لیزرهای مختلفی نظیر دایود، الکساندرایت و Nd:YAG استفاده ی شود که هر یک از آن ها کاربردهای مختص به خود را دارند. به عنوان مثال از لیزر الکساندرایت بیشتر برای افرادی استفاده می شود که پوست روشنی دارند و یا اینکه ناحیه مورد نظر برای لیزر روشن تر از سایر نواحی بدن است. لیزر Nd:YAG بیشتر برای افرادی با پوست های تیره استفاده می شود.لیزر دایود یکی از پرکاربردترین دستگاه هایی است که در این زمینه استفاده می شود. تفاوت کاربردی لیزرهای نام برده شده به دلیل تفاوت آن ها در ویژگی های فیزیکی آن ها مانند طول موج و فرکانس است.

نحوه عملکرد لیزر موهای زائد

دستگاه لیزر موهای زائد به گونه ای طراحی شده که عملکرد اصلی آن اثر گذاری مستقیم بر روی فولیکول های مو است. با تماس دستگاه بر روی پوست ناحیه مورد نظر، لیزر باعث داغ شدن پیاز مو می شود که به دنبال آن آسیب های زیادی به فولیکول مو وارد می شود. همانطور که می دانید فولیکول های مو قسمت های کوچکی در بدن هستند که وظیفه تشکیل موهای بدن را برعهده دارند. بنابراین با آسیب رساندن و متوقف کردن عملکرد فولیکول مو توسط لیزر، برای مدت های طولانی رشد مو در بدن متوقف می شود. نکته قابل توجه این است که استفاده از لیزر موهای زائد باعث کاهش و از بین رفتن دائمی موهای بدن می شود.اگرچه این بیانیه در افراد مختلف متفاوت است اما بین ۷۰ تا ۸۰ درصد می تواند باعث از بین رفتن دائمی موهای بدن شود. اما مفهوم دقیق بر پایه علمی آن این است که لیزر موهای زائد باعث حذف همیشگی موهای زائد نمی شود بلکه انجام آن کاهش دائمی موهای زائد را به دنبال دارد.

کاربردهای لیزر موهای زائد

به طور کلی لیزر موهای زائد برای هر نقطه ای از بدن استفاده می شود. اگرچه مراجعات برای برخی از نواحی بیشتر از سایر قسمت های بدن است.به عنوان مثال در خانم ها مراجعه برای لیزر ناحیه تناسلی و پاها شایع تر است.آقایان نیز بیشتر برای رفع موهای زائد ناحیه زیربغل و خط ریش مراجعه می کنند. با این حال استفاده از این متد به قدری سریع، موثر و انعطاف پذیر است که می توان در یک جلسه تمامی نواحی مورد نظر بدن را لیزر کرد.

عملکرد لیزر موهای زائد صورت

همانطور که می دانیم در مجاورت فولیکول های مو در بدن رنگدانه های پوستی با نام ملانین قرار گرفته اند که وظیفه ایجاد رنگ طبیعی در پوست را بر عهده دارند. لیزر موهای زائد پس از تماس با رنگدانه های پوستی یا همان ملانین باعث تخریب فولیکول های مو و کاهش عملکرد آن ها می شود. زمانی که فولیکول مو در ملانین پوستی تخریب می شود دیگر قادر به ساختن تار مویی نیست. به همین خاطر در ناحیه صورت نیز دیگر مویی رشد نمی کند.

کاربرد لیزر موهای زائد در صورت

به کمک لیزر موهای زائد صورت می توان از شر موهای اضافی نواحی زیر در سریع ترین زمان خلاص شد

  • مابین ابروها
  • قسمت بالا و پایین ابروها
  • چانه
  • پشت لب فوقانی
  • خط ریش آقایان
  • پشت سر و گردن

بهترین کاندیدای لیزر موهای صورت

در مشخصه اصلی در بدن به ویژه صورت فرد می تواند تاثیر ویژه ای در میزان اثربخشی سریع لیزر موهای صورت داشته باشد:

  • ضخامت و تیرگی مو
  • رنگ پوست روشن

در بیان ساده تر هرچه ضخامت مو بیشتر بوده و در کنار آن رنگ پوست روشن تر باشد و به عبارتی اختلاف و کنتراست مناسبی بین این دو گزینه وجود داشته باشد میزان اثربخشی لیزر سریع تر و بهتر مشاهده می شود. در واقع لیزر موهای زائد برای افرادی که در صورت خود موهای کرکی، نازک و یا بور دارند و یا دارای تیپ پوستی تیره هستند اثربخشی چندانی ندارد.

عوارض لیزر موهای زائد صورت

بنا به تشخیص پزشکان و متخصصان در صنعت پوست، مو و زیبایی لیزر موهای زائد صورت عوارض خطرناک و قابل درمانی ندارد و اکثرا کوتاه مدت و گذرا هستند. برخی از عوارض لیزر موهای زائد عبارتند از:

  • قرمزی و درد خفیف
  • ایجاد تاول موقت
  • پوسته پوسته شدن ناحیه مورد نظر

زمان لازم برای لیرزر موهای زائد صورت

زمان کافی برای لزر موهای زائد صورت ۵ الی ۱۰ دقیقه است.تعداد جلسات لازم بین ۴ الی ۶ جلسه است.

به این مقاله امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

سوال یا نظرات را با ما در میان بزارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *