کاشت ابرو مردانه چگونه انجام می شود؟
همه افراد به طور طبیعی دارای ابروهای پر نیستند، بنابراین ممکن است بخواهید یک پیوند ابرو داشته باشید تا آنچه را که قبلاً دارید را تکمیل کنید. کاشت ابرو مردانه ممکن است مخصوصاً برای آقایان یک دغدغه جدی باشد. دلایل دیگری نیز وجود دارد که می تواند منجر به از دست دادن کامل یا جزئی ابرو شود. برخی از شایع ترین دلایلی که برای کاشت ابرو مردانه صورت انجام می شود (به استثنای سن و الگوی ارثی ابرو) عبارتند از: ریزش بر اثر رادیوتراپی یا شیمی درمانی، اسکار یا ترومای پوست (مانند سوراخ کردن، سوختگی یا خالکوبی) تریکوتیلومانیا (رفتار خودآزاری که شامل کندن ابرو می شود). انتخاب ترمیم ابرو به این معنی نیست که در نهایت ابروهای پرپشتی خواهید داشت. نتیجه نهایی همان چیزی است که شما انتخاب می کنید. معنی آن این است که ابروهای شما به شکلی زیبا و بدون تکه های خالی، ظاهری مجلل، براق و جوان خواهند بود.
بهترین روش کاشت ابرو مردانه چیست؟
تا حالا به این موضوع فکر کردین بهترین روش کاشت ابرو مردانه چیست؟ روش های مختلفی برای کاشت ابرو مردانه وجود دارد که ما در این تیتر به بررسی سه مورد از رایج ترین آن ها می پردازیم.
کاشت FUT
این روش از کاشت ابرو مردانه در گذشته کاربرد زیادی داشت و تراکم متفاوت و دلخواه افراد را برایشان ایجاد می کرد. البته ابروهایی که با روش FUT کاشته می شوند، شکل وز یا شانه ای به خودشان می گیرند. برای انجام دادن این روش، در قسمت بالایی ابرو برش زده می شود و سپس با کمک بخیه آن را می بندند. دوره نقاهت این روش از کاشت ابرو مردانه، طولانی است.
کاشت ابرو مردانه به روش FUE
این روش برای همه آقایان مناسب است. فولیکول های موی لازم برای این نوع کاشت ابرو مردانه، از عقب سر گرفته می شود. ابروهای کاشته شده با این روش طبیعی تر هستند و بیمار دوره نقاهت بسیار کوتاه تری دارد.
کاشت ابرو SUT یا روش های مشابه به آن
روش هایی همچون میکرو FIT، SUT، FIT یا Super FUE متداول ترین روش کاشت ابرو مردانه است. در متدهایی مثل کاشت ابرو به روش SUT فولیکول های مو بدون برش جدا شده و جایگذاری می شوند. ابرو هایی که با این روش ها کاشته می شوند، بسیار طبیعی هستند.
هزینه کاشت ابرو مردانه
کاشت ابرو مردانه مثل هر همه عمل های زیبایی تحت پوشش بیمه نیست. هزینه کاشت ابرو براساس تعرفه وزارت بهداشت و متناسب با تعداد گرافت کاشته شده، محاسبه خواهد شد. سایر عوامل تاثیرگذار بر روی هزینه کاشت ابرو مردانه شامل مهارت، هنر پزشک و همچنین کیفیت مواد می باشد.
بهترین روش پر پشت شدن ابرو مردانه
با بالا رفتن سن، ابروهای ما به طور طبیعی نازک می شوند، اما ممکن است به دلایل دیگری مانند زخم یا بیماری نیز رخ دهد. این به این معنی است که تنها داشتن پوشش نازک می تواند باعث پیری زودرس هم در مردان و هم در زنان شود، حتی اگر بقیه قسمت های صورت بدون چین و چروک و شاداب باشند.
خبر خوب برای آقایانی که به دنبال کاشت ابرو مردانه هستند، این است که امکان انجام جراحی پیوند ابرو وجود دارد که می تواند به دلخواه شما ظریف یا چشمگیر باشد. متدی که در پیوند ابروها استفاده می شود همانند روش کاشت مو است. نتیجه نهایی ابروهایی با ظاهر طبیعی است که سالم و پر به نظر می رسند و در عین حال به ایجاد ظاهری جوان تر کمک می کنند. ترمیم ابرو یک فرآیند بسیار ساده است و از آنجایی که جراحی بسیار ظریف است، اغلب برای دیگران سخت است که بدانند دقیقا چه چیزی تغییر کرده است. تنها چیزی که آنها متوجه خواهند شد این است که شما جوان تر به نظر می رسید.
مراحل کاشت ابرو مردانه
در طول کاشت ابرو مردانه چه اتفاقی می افتد؟ اگرچه این روش نسبتاً ساده است و فقط به بی حسی موضعی نیاز دارد و نیازی به بستری طولانی در بیمارستان ندارد، جراح باید بتواند با دقت بالا کار کند تا نتایج خوبی به دست آورد. هر ابرو معمولاً بین 250 تا 400 تار مو برای ایجاد ظاهری طبیعی و سالم نیاز دارد. تعداد واقعی بسته به اندازه و ظاهر ابروی موجود و همچنین نتیجه مورد نظر متفاوت خواهد بود. هر تار مو باید در موقعیت مناسب، با پیروی از جهت موهای دیگر در ابرو و کاملا صاف روی پوست کاشته شود. همچنین موها باید با فاصله بسیار نزدیک به هم باشند تا ظاهری کامل و صاف ایجاد کنند. فولیکولهای موی اهداکننده با استفاده از سوزنهای بسیار ریز برداشته میشوند تا اطمینان حاصل شود که هیچ جای زخمی روی سر یا روی ابروی کاشتهشده باقی نمیماند. یکی از نقاط رایج برای اهدای مو، پشت گوش است. هر مو به صورت جداگانه کاشته می شود، کاشت ابرو مردانه یک فرآیند پر زحمت با استفاده از سوزن هایی به عرض چند میلی متر. در طول این پروسه، بیمار یک بی حس کننده موضعی خواهد داشت تا از هیچ گونه ناراحتی آگاه نشود و به راحتی استراحت کند. پس از تکمیل این روش، آنها نیازی به ماندن در کلینیک نخواهند داشت و میتوانند برای بهبودی به خانه بروند.
دوره نقاهت بعد از کاشت ابرو مردانه
روند بهبود کاشت ابرو در مقایسه با سایر جراحی های زیبایی سریع است. در چند هفته اول، باید بتوانید به فعالیت های سبک مانند کار کردن بازگردید. در این مدت، ابروهای شما شروع به پوسته پوسته شدن میکند. کندن این پوسته ها می تواند وسوسه انگیز باشد، اما از انجام این کار خودداری کنید زیرا می تواند در بهبودی شما اختلال ایجاد کند.
پس از کاشت ابرو مردانه، اکثر آقایان می توانند فعالیت های شدید خود را پس از چند هفته به صلاحدید پزشک از سر بگیرند. اگر فعالیتهای شما باعث خونریزی یا تورم در محل جراحی شد، فعالیت را متوقف کرده و با پزشک خود تماس بگیرید.
شش تا 12 هفته طول می کشد تا متوجه رشد موهای جدید از ناحیه پیوند شده شوید. ریزش مو از محل جراحی طبیعی است - این به ایجاد فضایی در فولیکول های مو برای رشد موهای جدید کمک می کند.
بهبودی پس از عمل سریع و بدون درد است، اگرچه ممکن است برای یک دوره موقت مقداری کبودی و تورم را تجربه کنید. نتایج حاصل از پیوند کامل یا جزئی ابرو دائمی است، اما مدتی طول می کشد تا اثر کامل ایجاد شود. بلافاصله پس از جراحی، شکل و تراکم ابرو قابل مشاهده است، اما بسیاری از این موها در عرض دو هفته می ریزند.
این کاملا طبیعی است و دلیلی برای هشدار نیست. این ریزش بخشی از روند بهبودی است و موهای جدید در جای خود به رشد خود ادامه می دهند. ممکن است تا 12 ماه طول بکشد تا نتایج کامل دیده شود.
ماندگاری کاشت ابرو مردانه
اکثرا این سوال وجود دارد که ماندگاری کاشت ابرو مردانه تا چه مدت است؟ کاشت ابرو یک راه حل طولانی مدت است. نتایج شما میتواند یک عمر باقی بماند.
تعداد جلسات کاشت ابرو مردانه
کاشت ابرو مردانه معمولاً به 1-2 جلسه برای بهترین نتایج ممکن نیاز دارد، به خصوص در صورت ترمیم کامل و در صورت نیاز به تراکم بالا.
علت کم پشت شدن ابرو مردان
نازک شدن ابروها در آقایان می تواند در یک یا حتی هر دو ابرو رخ بدهد. جدای از ریزش بیش از حد، برخی از شایع ترین علل کم پشت شدن ابرو مردان، عدم تعادل هورمونی، عفونت، بیماری های پوستی و اختلال در عملکرد سیستم ایمنی می باشد که می تواند نیاز به روش هایی مانند کاشت ابرو مردانه را ایجاد کند. حتی علل دیگری همچون کمبود تغذیه، استرس عاطفی مزمن و همچنین ضربه فیزیکی به ناحیه ابرو باعث کم پشت شدن ابرو مردان خواهد شد. سایر دلایل کم پشت شدن ابرو مردان به شرح زیر می باشد.
برداشتن و اصلاح بیش از حد ابروها
یکی از علل اصلی نازک شدن ابروها اصلاح و کندن بیش از حد ابروها می باشد. کندن بیش از حد ابروها میتواند باعث آسیب دیدن فولیکولهای مو یا حتی مرگ کامل آن ها شود. متعاقباً موهای روی ابرو می ریزند و رشد نمی کنند. البته این موضوع بسته با درجه ترومای موجود، ممکن است قابل برگشت یا حتی قابل درمان نباشد. در برخی موارد، ریزش بیش از حد در مردان می تواند ناشی از یک اختلال روانی به نام تریکوتیلومانیا است که باعث اجبارهای مکرر برای کندن موهای سر و ابروها می شود.
اختلال در عملکرد سیستم ایمنی
آلوپسی آره آتا، یک بیماری خود ایمنی در مردان است که باعث می شود موهای سر و ابرو به صورت تکه تکه ریزش کنند. این اختلال باعث ریزش موهای ابرو می شود و ابروها را بیش از حد نازک کند. آلوپسی آره آتا زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن فولیکول های مو را به عنوان مهاجم خارجی و بیگانه شناسایی کند و سپس به آن ها حمله کرده و موجب اختلال در عملکرد یا مرگشان شود. در مقایسه با این اختلال، آلوپسی آندروژنیک یک ریزش موی عمومی تر است که معمولاً به آن ریزش مو با الگوی مردانه یا طاسی گفته می شود. این نوع آلوپسی یک اختلال خود ایمنی نمی باشد و اگر چه نادر است اما گاهی اوقات فولیکول های موی ابرو را هم تحت تاثیر خودش قرار می دهد. البته خبر خوش به آقایانی که به این مشکل مبتلا هستند این است که این نوع از مشکلات به راحتی با کاشت ابرو مردانه قابل رفع است.
کمبود مواد مغذی
کمبود آهن و برخی از مواد مغذی دیگر با ریزش موی ابرو همراه خواهد بود. برخی از مهمترین مواردی که کمبود آنها باعث ریزش ابرو می شود، به شرح زیر است.
- ویتامین A
- ویتامین B7 یا بیوتین
- ویتامین B12 یا کوبالامین
- ویتامین C یا اسید اسکوربیک
- ویتامین D یا کلکلسیفرول
- ویتامین E یا آلفا توکوفرول
- اسید آمینه ای به نام سیستئین
- اسیدهای چرب امگا 3
- فلز روی
یکی از راه های مقابله با این کمبود، آن است مردان به رژیم غذایی خود توجه کنند. یعنی این که مردان باید در رژیم غذایی خود، سبزیجات تازه، آجیل، دانه ها، جوانه ها و میوه ها را قرار دهید. از طرفی آقایان باید توجه داشته باشند هنگامی که گوشت می خورند، نباید به آنتی بیوتیک ها و استروئیدها آلوده نباشد. اما در صورتی که این روش ها چاره ساز نبود همواره می توان روی روش هایی مانند کاشت ابرو مردانه برای رفع مشکل کم پشتی یا ریزش موی مردان حساب کرد.
اختلالات پوستی
برخی از بیماری های پوستی می توانند باعث نازک شدن ابروها در مردان شوند. اختلالات پوستی که باعث کم پشت شدن ابروها می شود، به شرح زیر می باشد.
- درماتیت سبورئیک یا تولید بیش از حد سبوم فولیکولی
- اگزما (درماتیت آتوپیک) که باعث پوستی قرمز، خارش دار، تحریک شده و ملتهب خواهد شد.
- پسوریازیس که یک اختلال خود ایمنی است و باعث ایجاد لکه های پوستی ضخیم و پوسته پوسته در اطراف ابروها می شود.
- درماتیت تماسی که موجب سوزش و التهاب پوست در اثر تماس با سم می شود.
- تلوژن افلوویوم که همن چرخه رشد غیر طبیعی مو اغلب به دلیل عدم تعادل هورمونی است.
اختلال عملکرد غده تیروئید
طبق دستور غده هیپوفیز، غده تیروئید مسئول تولید کردن سه هورمون اصلی است که متابولیسم را تعدیل می کنند.
- هورمون T3 یا تری یدوتیرونین
- هورمون T4 یا تیروکسین
- کلسی تونین
این هورمون ها برای زندگی افراد بسیار مهم هستند و در دسترس نبودن آن ها موجب اختلالات شدیدی برای بیمار خواهد شد. زمانی که غده تیروئید تنبل شود و به کندی کار کند، به این بیماری کم کاری تیروئید می گویند. حتی زمانی که تیروئید بیش از حد فعال باشد، این بیماری پرکاری تیروئید نامیده می شود. هر یک از این شرایط منجر به ریزش مو از جمله ابروها در آقایان می شود.
استرس مزمن
مقداری استرس در زندگی مورد انتظار است و بد نیست. اما با این حال، زمانی که استرس مزمن (طولانی) باشد، باعث خواهد شد که سیستم بدن دچار اختلال عملکرد یا بیماری شود. استرس بیش از حد برای مدت طولانی باعث می شود که فولیکول های مو به درستی کار نکنند. حتی استرس شدید موجب ایجاد شرایط خود ایمنی مانند آلوپسی آره آتا خواهد شد که معمولاً باعث ریزش موی ابرو می شود.
روند پیری
با بالا رفتن سن، مردان معمولاً به درجاتی از آلوپسی آندروژنیک مبتلا می شوند. این اختلال نوعی از نازک شدن مو ابرو است که ناشی از تغییرات هورمونی می باشد؛ به ویژه در مورد هورمون های جنسی آندروژنیک از قبیل تستوسترون و مشتقات دی هیدروتستوسترون (DHT). بعد از حدود 40 سالگی، بدن اکثر مردان شروع به تولید تستوسترون کمتری خواهد کرد که معمولاً موجب نازک شدن موهای ابرو می شود.